40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Program fejlesztőknek való
  • Evogordon
    *dxsdk
  • Evogordon
    Letöltöttem ezt a xxsdk-t. érdemes feltenni? Pontosabban mi is ez?
  • Evogordon
    Már megtalátam de azért kössz :)
  • Mateus
    nincs sidebar semmi sincs, csak a hibaüzenet és én ... ehh,
  • Extraboy
    es mi a hibauzenet?
  • Extraboy
    elinditod a sidebar-t (start menu es beirod: "sidebar").
  • Mateus
    Hali, nekem az a problémám az 5472-es el, hogy nem tudok bejelentkezni.
    Feltettem, megcsináltam a felhasználót, letesztelte a gépemet, be akar jelentkezné és akkor kiir vlami hibaüzenetet (a liszenszet emlegeti) elő tudok hívni valami sugót, amibe azt írja hogy hívjam a microsoftot vagy ha a close-ra nyomok kijelentkezik... mit tegyek???
    A segítséget előre is köszönöm!!!
  • Evogordon
    Nem tudja feltenni az sptd drivert.. Valaki feltudta tenni a daemonnal eggyüt?
  • Evogordon
    Eltünt nekem a háttérről az a nagy óra . Hogy lehet vissza rakni?
  • Evogordon
    Nem.
    Torrentről
  • adsa
    honnan vetted le? és ez 13 napig müködik?
  • Evogordon
    Hi
    Felettem a legújabb vistát a 5472-es x64-eset és lenne egy problémám. Felteszem a java támogatást az x86-osat és az x64-eset is de nem ismeri fel a vista... Tud valaki ebben segíteni?
    THX
  • adsa
    hali vkinek megvan ez a file: vista_5472.5.060713-1900_winmain_idx01_x86fre_client-LB2CFRE_EN_DVD
    mert most töltöm és tudni akarom h "használható-e"?
    előre is köszi
  • cenzi
    Én is lekéstem a customer preview programról :( A 15 napos aktivációt az 5472-nél is meg lehet crackkel szűntetni?
  • baca01
    hát a customer preview program most nem megy amivel lehetett igényelni a beta 2-t szval már nem lehet kérni:P majd az rc1-et
  • Inquisitor
    Úgy értettem dobozosat, DVD-lemezen ... vagy már azt se?
  • baca01
    erről beszélek hogy már nem:P
    na mind1 activation reset már van remélem fog működni:P
    jól elcsesztem...
  • Inquisitor
    Japánban megveheted számtechboltban vagy akár jobb újságárusnál is, mert ott simán kiadták a Béta2-t, igaz csak japánul. Hát elvileg angol verziót meg lehetett rendelni az MS oldalán, azt nem tudom él e még a lehetőség :)
  • FLeK0
    hivatalosan nem fogsz tudni szerezni, google vista crack vagy activation reset.
  • baca01
    nos utánajártam, és az van, hogy a customer preview program, mely keretein belül le lehetett tölteni a beta 2-t jelenleg szünetel, még ki nem adják az rc 1-et.:S szval nem tudom honnan lehetne szerezni aktiválási kódot mert én sajna már mindenhol kerestem az enyémet de nem találtam.:S
    aki tud vmit plz segítsen! thx
  • Inquisitor
    Köszi :)
  • FLeK0
    lehet majd jelentkezni rc1-nél is tesztelésre, aki betánál jelentkezett annak nem kell külön.
  • Inquisitor
    Ezt lefordítaná valaki nekem?
    RC1 Availability Update

OK, so I've been getting RC1-related questions a lot, both via blog comments and directly over email: Will Microsoft open testing sign-ups again when RC1 is released?

Yes.

Will the Customer Preview Program be available for those who missed out on Beta 2 to sign up and get RC1?

Yes.

If I participated in Beta 2 by downloading a PID and the build, will I be able to participate in RC1 automatically?

Yes.

I know you're excited. So am I -- and I'm using a newer build (5505) ! More news when it's available.
  • Inquisitor
    Lehet rosszul emléxem, de nekem kinyomtatta amikor megkértem, plusz el is küldték emailban ...
  • baca01
    ó basszuskulcs:P
  • FLeK0
    sehogy, kerítsd elő.
  • baca01
    viszont van egy olyan gondom, hogy amit a beta 2-höz kaptam aktiválási kódot, azt sajna nem találom.:S
    hogy lehet kérni?:P
  • baca01
    na végre sikerült nekem is felraknom az 5472-t és nagyon sokat fejlődött a beta 2 óta.:)
    gyorsult is tényleg szval eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
  • Extraboy
    Nah, ez jol hangzik... valoszinu RC1 elott mi is fogunk meg kapni egy buildet, es ebbol adodva 5492-nel jobbat :)
  • markastor
    Tölteni még nem lehet. :) TAP verziókat általában nem is lehet.
    Ez csak egy hír, hogy kijött már az újabb.
  • Inquisitor
    Ez jól hangzik, de dobhatnál egy privit, hogy hol ..., mert én az 5472-ből is csak 32 biteset találtam.
  • markastor
    Vista_5492.0.060802-1900_winmain_x86fre_client-LR1CFRE_EN_DVD.iso, 2,688.92 MB
    Vista_5492.0.060802-1900_winmain_x64fre_client-LR1CxFRE_EN_DVD.iso, 3,659.91 MB

Megint csak TAP verzió, azt mondják. :)
  • baca01
    köszi szépen lejön a 5472 és ki is próbálom :)
  • r4pt0r
    Én is arra gondoltam.

Start -> Run... -> msconfig -> Services -> ki kell venni a piát az Offline Files elől -> Apply
  • baca01
    lécci írd le hogy meik mert egy csomót visszanéztem de nem találtam, vagy csak simán túlléptem rajta nemtom. :S
    köszi szépen.:)
  • markastor
    Ja, Vista Beta-t kizárólag Offline Files szolgáltatás kikapcsolásával kell használni, mert eléggé lassítja szegényke még a rendszert (ha egyre gondolunk).
  • r4pt0r
    Olvas vissza egy keveset, írtam rá egy megoldást amivel gyorsabb lesz.
  • markastor
    Nem, ezen már sokat javítottak. Nálam több mint kétszer gyorsabb.
  • baca01
    elkezdtem tölteni az 5472 számú buildet és az lenne a kérdésem, hogy még ez is olyan marha lassan indul el?
    utoljára még a beta 2-t próbáltam de annak percek kellettek mire felállt az os, utána már viszonylag nem volt vele gond de marha idegesítő volt amikor benyomtam a gépet és még eltelt vagy 3-4 perc mire tudtam használni:P