40038
-
VTomi75 #4571 Sziasztok! Segítsetek nekem. Tegnap feltettem az RC1-et, de a Microsoft update oldalai nem elérhetőek. Túlterheltség? Ezen kívül a keresőoldalak se működnek a neten. Valami beépített korlátozás? Aktiválni se tudtam. Mi lehet a gond? -
#4570 Talán a Nero 7 Express nem Vista kompatibilis? -
gbravoo #4569 Hi! Nem tudja vki miért vált át a desktop ha elindítom a Nero 7Express-t sima windows classicra? -
AnonymouS #4568 nem akarják elfogadni a kártyám ^^ (MasterCard...) -
AnonymouS #4567 jó, csak nem akartam most kártyával vesződni, de megveszem ma, eldöntöttem :P, szal megéri legalább? :D -
Newfronter #4566 a-a Az neki nem jó, ez olyan mint egy patch, ez csak a már feltelepített officera megy fel. -
FLeK0 #4565 az a kemény 700ft azért nem olyan sok egy office+outlook-ért :P -
TeggLAsh #4564 #4559 -
AnonymouS #4563 doh :( -
Newfronter #4562 Sajnos már nem lehet. :( Mert nem lehet aktiválni és korlátozva van amúgy. -
AnonymouS #4561 Honnan lehet leszedni az Office betát? A Microsoft oldalán fizetős, úgy látom. -
#4560 hogy a turoban lehetne letiltani a Backspace-re visszalapozast history ban?
Agyam eldobom mikor irok be valamit, elcsesze, torolnem es visszaugrik... meeeeeeeeeeeeeeeert? -
Newfronter #4559 Vista RC1 Kulcs és ISO Letöltés mindenkinek!!!!!
Office 2007 Beta 2 Technical Refresh CSAK beta 2 tulajoknak! -
Inquisitor #4558 Thanx az infót :) -
#4557 Külföldi fórumokon sok helyen emlitik a problémát,volt akinek segitett ha kikapcsolta boot képernyőnél F8 opciókban a driver hitelesités,volt akinek az segitett ha xp sp2 kompatibilis módban inditotta driver telepitőjét,sajnos én már mindent próbáltam azóta is néma a vistám :(
Ja végezetül egy sluszpoén!
A driver feltelepül,device mgr minden rendben,látja a hangkártyát -működőnek (legalábbis a vista szerint) majd mikor a creative audio consolt inditanám(ami mint tudjuk a driver részeként települ fel,tehát ha nincs meg felelő eszköz fel se megy) hiba üzenetet dob:HOGY AZ ESZKÖZ NEM TALÁLHATÓ !!!
ezen jót kacagtam,azon viszont nem hogy ezek után már a vista saját audio beállitásai sem hajlandóak elindulni vezérlő pultból.
elnézést a hosszú hsz-ért -
AnonymouS #4556 nem tudjátok hogy lehet a Windows Mail-be importálni az Outlook Expresses mailjeimet? Lementettem őket, de az importálás opciónál nem lát a könyvtárban semmit... -
#4555 Várjál nekem ment minden frankón csak mikor rányomtam a hangok-nál a teszt-re akkor kiírta hogy hw disconnected vagy mi és azóta nem szól. -
Newfronter #4554 Holnap jön az Office 2007 beta 2 TR(Technical Refresh) változata, akinek Vista RC1 van fennt, szedje majd le, mert egy pár dolgot javítottak benne és az UI feature complete lett, tehát a kinézete végleges állapotba került. -
#4553 Sziasztok!Találkozott már valaki olyan hibával hogy Audigy 2Zs-nél felmegy a driver minden probléma nélkül,nincs semmi hiba jelentés,majd lejátszásnál (pl. mp3) a bar jelezi hogy van hang (ugrál a hangszint) viszont a hangszórók nem szólnak:( -
#4552 oh értem 8( -
FLeK0 #4551 mert még nem támogatja a driver, majd ha kész lesz a DX10 megcsinálja a creative normálisan, ez csak egy átmeneti dolog. -
#4550 nekem audigy 2-m van, most szedtem le creativról a drivert és teljesen simán felment, nemértem neked miért szenved vel 8(
VISZONT
azt nem tudj avalaki hoyg miért nem érzékeli hoyg 7.1 es rendszerem van? csak sima 2 hangfalas stereot tudom kivlasztani..... -
#4549 Pl nekem is 3Com -om van, az RC1- et még nem raktam fel, de egy beta 2 is csak nagynehezen ismerte fel. -
#4548 tárgytalan. megoldottam. annyit kellett csinálni, hogy a hálozat beállításoknál a hálókártyához installálni kellett egy protocol-t, 2 2 kattintás volt.
je -
Inquisitor #4547 3Com mióta tömegkártya? Egyik legdágább cucc, ráadásul a "márka" ellenére egy halom alaplapban nem megy. A Realtek 8xxx, 9xxx chipes az tömegtermék, de a 3Com? -
Caterpillar #4546 Szevasztok!
Nekem is lenne problémám! :( Jelen esetben a hangkártyával van gondom. Egy Audigy 4 van a gépben amihez letölti a drivert de azt mondja hogy nem tudja elindítani és elszáll... Aztán letöltöttem az oldalról azzal ue... Kicsit gáz hogy nincs hangom! Ha van valami ötlet azt megköszönném!
Bye! -
Norbyte #4545 A hálókártyákkal tényleg gondja van.
Nekem tömeg kártyám van, 3Com 905x.
Ez az a kártya amiből mindenhol van legalább kettő, de nem ismerte fel.
Persze az ALC nemtudomhányas nForce2-es lapon ülő Realtek hangchip nem volt neki gond.
-
#4544 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség: nem tudok internetkapcsolatot létrehozni. broadband kapcsolat létrehozásánál megadom a usernevemet és a passwordot, mindent helyesen de kapcsolódásnál aztmondja hogy nem tudja létrehozni a kapcsolatot.
ötlet? esetleg a hálókárytát nem ismeri fel?
tnx -
Inquisitor #4543 Most néztem a kulcshoz jövő levél szövegét és tényleg 10db gépet írnak. Ez elég meglepő nekem :O -
#4542 Én azt elmentettem jpg-be és most is ott van a pendrive-on. -
Inquisitor #4541 Érdekes, amikor én regisztráltam, akkor nekem fel se ajánlotta, hogy elküldik, hanem felugrott egy nyomtatási minta, ilyen oklevél szerű, és azon volt rajta a saját egyéni kódom. (Más tészta, hogy a 300dpi-s nyomtatón kinyomtatva láthatatlanná vált, ráírtam kézzel.) -
#4540 elcsesztem, de már megjött. akkora hülye vagyok, hogy inkább el se mondom miért nem jött meg előszőr. -
#4539 az volt az egyik. valamit elcsesztem? -
Newfronter #4538 Gmail-es címre mennie kell, nekem megjött. -
#4537 kettőre kértem, de nincs egyikben sem.
-
Newfronter #4536 Azonnal. De nézd meg a spamek között is, lehet hogy odarakta... vagy próbáld újra egy másik e-mail címmel! -
#4535 mennyi idő után jön meg? -
Newfronter #4534 Tényleg gépenként. Tehát a hardvert nézi, akárhányszor aktiválhatod egy azon hardveren a kulcsot. Csak ha cserélgeted a gépedben az alkatrészeket, úgy már gázos. -
Norbyte #4533 Más forumokon nem teljes az egyetértés, hogy a Product Key-enkénti 10 gép
az valóban 10 gépre rakható Vista e, vagy 10 telepítés aktiválással, akár csak 1 gépre.
Jó lenne kideríteni, hogy most akkor ha 2* nyomom fel a gépre és aktiválom, akkor elment e 2 licensz, vagy tényleg gépenként nézi. -
#4532 it works man it works