40038
-
_Vegeta_ #4690 Peldaul a fajlokat egyenkent kell atallitani mas lejatszora, mert alabol minden azt a szar wmp11et hasznalja hiaba teszel fel barmi mast. -
_Vegeta_ #4689 +NeoMaN:
No comment. :DDDD
Egy native driver akkoris kell, igy volt ez az xpnel is. Es a tobbi hiba meg amit jeleztem egyszeruen hanyagsag. -
moonman #4688 Mi a nehezebb mint XP-n? Én ugyanazt az ffdshow-t használom vista alatt is mint XP alatt.
De esetleg valami másra gondolsz?
ffdshow -
#4687 Mplayer azt jóvan. Megy a quicktime is. Mi a nehéz ebben? -
#4686 Normális VGA driverek hiányában játszani még nem tudsz, de már csak ez hiányzik, mert filmnézés és hasonlók megoldhatók (nehezebben mint XP-n, de mennek). -
FLeK0 #4685 jobb, ha egyszerűen az xp-t használod egyelőre ilyen célokra. -
Madmano #4684 Hali.Két kérdés:ez a most elérhetővé vált 2007juli-ig jó verzió mennyire használható a mindennapokban az XP helyett?Bármire.Játék,film,stb.Hmm?Vagy jobb ha fölteszem azt a programot,ami olyanná teszi az XP-t külsőre,mint a Vista? -
#4683 Talán mert vannak emberek akik szeretnek ilyennel is foglalkozni és nem állandóan játszani vagy a töküket vakargatni.
Ha neked ez megterhelő necsináld. -
Newfronter #4682 Majdnem! Onnan indult el az MS, de még nem volt kernel, hanem az XP-jét használta. Végül belebukott ebbe és rájött, hogy az XP kernelje nem továbbfejleszthető, és a win 2003 kernelje lett továbbfejlesztve és az most a Vista.(2004-ben kezdték el igazából a mostani Vista alapjait fejleszteni) -
#4681 Büntipont vadászat? -
#4680 hát ez biztos nem vista XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4679 és?most írta hogy már win98 óta úgy is lehet -
#4678 Nekem csak IDE + táp van rádugva és mégis tudok audioCD-ket hallgatni. -
#4677 Tudom hogy már Win98-ban is be lehetett állítani hogy IDE-n küldje át, de ha már adták a DVD író dobozában a kébelt én rádugtam a hangkártyára, pedig gépen szinte sosem hallgatok audió CD-ket. Elfér... -
#4676 Sziasztok mért nem birom az audigy szoftverét feltelepíteni?? Álandoan aztirja ki a softwer,hogy nem látja a kártáyát?? -
#4675 Az nem az oprencer hibája, hogy nem tudsz bánni vele. zerintem semmi baja, a gyártóknak kell pörögniük a driverjeikkel. Ennyi. -
lampard99 #4674 de nem jövöre igérik a vista végleges verzióját? -
#4673 Én komolyan nem értem,hogy minek "szenvedtek" itt mikor jó pár hét múlva kijön a végleges verzió és akkor már minden hardver- hez lesz driver is meg minden xar..
Miben jobb a vista?
Egyelőre semmiben ahogy teszteltem sőt...
Más lesz a külalak a gépen vagy mi?
van elég vista téma amivel már az egész ugy néz ki és ugy müxik az egész mint a vista !pl windows blinds+novum
áhh az egész most még csak "szenvedés"...
Üdv -
#4672 még azt se kell, már IDE-n tolja a mjúzikot -
#4671 ne csodálkozz ha szétcseszte a lejátszást egy codec-pack,ez ugyanígy megtörténhet xp-n is,ezért kell vagy külön felrakni a codeceket,vagy egy kicsi packot használni amiben tényleg csak alap dolgok vannak -
lampard99 #4670 ja meg van újra kell inditani -
lampard99 #4669 de van valami kábel az alaplapról jön ki és pont jó a hangkáryába akkor az nem kell ügye csak be dugom és látnia kell
-
#4668 Minek? Digitális átvitel és kész. Minek mégegy felesleges kábel. -
#4667 Csak ha halgatsz audióCD-ket, akkor a CD/DVD olvasó kábelét kell rádugni. -
lampard99 #4666 még 1 kérdés a hang kártyát be dugom a gépbe(ahová kell) de kell más be dugni a hangkátyába? -
#4665 Ez egy fórum link, van itt driver X-fihez, Audigyi 1-2-4-hez, Live 5.1-hez, amit akarsz. Még az benne bekavaró hogy csak a 260Mb-os 2.32-esben vannak szoftverek (THX konzol, stb), azok nem frissültek így az újabb csomagokban csak driverek vanak (mint pl. a 3.33-asban) -
lampard99 #4664 ügye ez a sound blaster live! 5.1 drivere ? -
lampard99 #4663 thx
-
lampard99 #4663 thx
-
#4662 -Filmek: Én valami apró kodekpackot toltam fel (xvid, Divx 6.2, ac3, x264) és winamp-BSPLayer lejátszanak mindt.
-Hang: Találtam egy creative driverekbőlkészült moddolt packot amire oda volt írva hogy támogatja a Vistát is, feltoltam és faszául be lehet lőni 5.1-re a hangzást a THX konzolban mint XP alatt, 5.1-ben szólnak az AC3-as filmek és az EAX-os játékok is. Keresgéljetek ebben a fórumban:
Youp-pax english forum / PC audio drivers, itt van ez a 3.33-as drivercsomag ami tuti működik Vistán, a THX konzolt meg a régebbi 2.32 fullpakkos csomaggal tettem fel. (előbbi ~30Mb, az utóbbi meg 260Mb, egyértelmű melyik csak üres driver és melyik rakja fel a szoftrereket amik a CD-n vannak...)
-Játékok: Az egyetlen RC1-re kiadott driver miatt késik a kép minden játékban, használhatatlan, semmi házi megoldás sincs (lehet hogy nem is a driver, hanem a beta direktx fileok miatt van)
Tehát nálam nem fagy semmi, a játékokon kívül mindent be tudtam üzemelni, és erre is már csak egy új VGA driver kéne. Ennek ellenézre érzésre ugyanaz a konklúzióm mint neked: szarok a Vistára, marad XP amíg nem kell a DX10 miatt Vista. -> most ezt mondom, de ha kijön úgyis formázom az XP-t aztán megadom magam... -
Newfronter #4661 Nemtudom, a winamp eleve felrak egy codec-et, a legújabb verziót raktad fel belőle, azthiszem még beta? Megtalálod neten. -
tom235 #4660 csak a sima gyári kodekekkel sem tudott vele mit kezdeni. -
FLeK0 #4659 lehet hogy azzal van a baj, hogy feltettél valamilyen codecet ami nem kompatibilis vele. nekem mp3at simán játszott a media player, és a foobar is minden ilyesmi nélkül. -
tom235 #4658 akkor mégsem a kodekekkel van a baj?, de ha nem azzal hát mivel? -
tom235 #4657 próbáltam a winampot, de nem megy azzal se, megnyitom a fájlt és semmi, hangkártya működik, egyszerűen nem kezdi el játszani a számokat. -
Newfronter #4656 MP3 --> Winamp
Film --> BSPlayer, és VLC Media Player -
tom235 #4655 valaki nem tud ehhez egy normális codec packet?, egyszerűen nem játsza le se az mp3-at se a divx-et, egyedül az mpeg1 -et tudja játszani. -
#4654 Mert nem értesz hozzá, és nem tudod megértenni azt sem, hogy ez a felhasználók gépének védelem miatt van. Driver készítés nema Microsoft dolga hiába is hiszed azt. Ha minden hardverhez ő csinálna egy alap drivert akkor még jó ideig nem jelenne meg és lenne vagy 2dvd-s a vista a sok dirver miatt. -
#4653 Van valódi admin account csak rejtve van. Ha jól emlékszem a HWWS forumán irtak elég régen rolla hogyan is lehet előhozni. -
_Vegeta_ #4652 Gyerekek ez egy kalap szar. Maradok az xp-nel.