40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • _Vegeta_
    Basszameg mostmar kezem felhuzni magam ezen a szaron. Kiba**ott windows media player akar lejatszani mindent hiaba allitom be mas programba hogy az jatsza le. Raadasul hangbeallitasoknal erzekeli a 4hangszorot de ha esetleg hasznalni szeretnem akkor mar uccu neki mintha nem is letezne..

progabe: 1) A microsoftnak kellene egy alap driver ami legalabb kezeli a cuccost ezert lenne oprencer.
    4) sose volt ilyen problemam es nemhinnem hogy barmikor is lenne.
  • ProGabe #4650
    inkább csak simán annyi kéne hogy lehessen adni permanens jogokat,ne kérdezze már meg 1000x is!
  • FLeK0
    " értelemszerűen csak continue kell és kész"

Az az értelemszerű, hogy azt a szar UAC-t kikapcsolom az első boot után, de még így is a sarokba parancsolva érzem magam, mint vmi hülyegyerek. Kifejezetten örülnék ha lenne egy valódi admin account, mert ez egyszerűen röhejes.
  • ProGabe #4648
    miért menne,az nem a m$ dolga hogy kompatibilissé tegye a progikat vele

"1) Creative Sound Blaster live! value kartya nem muxik alatta.. mi a faszom? Amugy az integralt nforceos audio se megy (ac97). Pontosabban megy mindketto csakhogy stereonal jobbat nem lehet beallitani. fasza"

ez a creative hibája

"4) A program filesba nem lehet irni..."

és pl a vírusok sem tudnak,szal ez elég fontos dolog hidd el
  • _Vegeta_
    Hehe daemon tools se megy vista alatt, egyre jobban zuhan a szint lefele. :D
  • ProGabe #4646
    ez az UAC rendszer,mivel júzerként viselkedik mindenki a vistában ezéret ha valami olyat akarsz csinálni amihez admin jogosultság kell akkor kéri a jelszót,ha az nincs akkor értelemszerűen csak continue kell és kész
  • shiftáj
    Rohadjon meg az ATI h nem ad ki 1 normális drivert
  • _Vegeta_
    Nos par oras hasznalat utani tapasztalatok:

1) Creative Sound Blaster live! value kartya nem muxik alatta.. mi a faszom? Amugy az integralt nforceos audio se megy (ac97). Pontosabban megy mindketto csakhogy stereonal jobbat nem lehet beallitani. fasza

2) Par oras hasznalat utan az exploler 2x fagyott ki. persze még nincs kesz. :D

3) A winyot 20perc utan leallitja hiaba allitom hogy sose csinallja..

4) A program filesba nem lehet irni.. meg allitsam be a sajat gepemen a sajat felhasznalomon hogy irhatok oda, hat bazz..

Egyenlore ennyi. Nagy csalodas. :(
  • FLeK0
    kereső, virtual
  • tom235
    hi, rc1-re feltettem az alcohol 120-at de sajna kékhalál lett az eredménye, alcohol helyett mit lehetne használni virtuális meghajtók használatára?
  • bon
    lehet hangot összehozni...
  • Caterpillar
    Hát sajna nem pedig jó lenne hanggal élvezni a Vista szépségeit...
  • bon
    csak az alap driver de nem 100%-os. Nekem is ez a verziójú TC van fent jobb egérgomb futtatás mint funkcióval telepítettem és mükődik gond nélkül. Bizonyos könyvtárak hozzáféréséhez jogot kelett adnom ennyi volt amivel idáig találkoztam.
  • BaziJoe
    Egyébként audigy szoftwert sikerült már felrakni valakinek??,
  • BaziJoe
    6.55
  • bon
    Mi a verzió száma a Total Commander-nek?
  • janos666 #4635
    Se újabb nvidia driver ami nem lenne használhatatlan (több másodpercet késik vele a kép) vagy legalább valami házilag moddolt félmegoldás nem születik Vista alá.
  • BaziJoe
    Ja a program tulajdonságaiban az administrátor mod bekapcsolása nélkül én nem tudtam a C meghajtóra másolni.
  • BaziJoe
    Valam "A program needs your premission continue"
  • bon
    Mire kérdez rá? Mondjuk én ezt az administrátori modót sem értem.
  • janos666 #4631
    Várd meg a következő TC verziót vagy a végleges Vistát vagy ki tudja melyik oldaja meg.
  • FLeK0
    minden
  • BaziJoe
    Ja és milyen cd és dvd író mükszik alatta???
  • janos666 #4628
    Háát, én a szervíz pack kedvéért csak újratettem volna a helyedben, ez szerintm már a ló mások oldala ha valaki ennyire húzza.
  • bon
    Akkor határozottan fejlödsz. Mondjuk amennynire még visszatudok emlékezni nekem is a legelső gépem opendszere (DOS) nem sokáig húzta mert feleslegesnek tartottam a c: győkerében lévő rendszerfájlokat .
  • BaziJoe
    Sziasztok igazán válaszolhatnátok ha tudjátoka a választ a #4613 as kérdésemre,mert nagyon idegesít a probléma???
  • dester
    Hogyan őrizzük meg Windowsunk egészségét

Hardvercsere - A Windows költöztetése új számítógépre

Én hardvercserénél már alkalmaztam ezt, most 3 éves az XP és többek között alaplapcserét is túlélt már egy éve. Régebbi egyébként nem is lehetne, mert 3 éve van gépem.
  • janos666 #4624
    Ohh, találtam direkt linket is:
    LiveDrvUni-Pack(ENG).exe
  • janos666 #4623
    Nem elég figyelmesen olvastad amit írtam.
    -Régen 2 havonta raktam újra.
    (Még nem lehet 1 éves winem, mert összvissz van 2 éve gépem és ugye mire beletanultam ez az első win amit kézbentartok...)
    -Most már fél éve nem kellett újratenni, (január-február környékén XP64 volt 2 hétig azóta ez a sima XP-SP2) azóta se lassul, még mehet kitudjameddig...
  • Newfronter
    Jaja, amit nem szeretnénk.
  • lampard99
    oh no nem talál progit hozá
  • bon
    driver

Ne számíts sok jóra. 100%-os jól mükődő Vista Driver nincs
  • lampard99
    nem tudnál pontos címet vagy valaki más a sound blaster 5.1 driver hez aaz írjon!!!!!!!!!!!!!
  • FLeK0
    vaaaaaagy késik
  • Newfronter
    Október végén lezárják a forráskódot, novemberben megkapják a vállalatok az oprendszert.
  • bon
    Szerintem igen. Tudtommal csak RC1-ről volt szó.
  • bon
    Csak fél év?? Nekem 1év de akkor is csak a jelentősebb hardver fejlesztés miatt telepítem újra. A munkahelyi gépem már több mint 1éves rendszerrel fut és jó a teljesítménnye. Mindössze ad-aware és az a-squared programot futtatom le minden héten 1x. Na meg természetesen 1 virusírtott.
  • ProGabe #4614
    akkor én rosszul tudom hogy lesz nyilvános RC2?
  • BaziJoe
    Sziasztok az mért van ,hogy a Total Commandert ha át álitom administratori modba akkor minden induláskor rákérdez valamire mit lehet vele csinálni?
  • janos666 #4612
    creative.com, leszeded az XP-s drivert ha nincs jobb, elvileg felmegy.