40038
-
#4770 Én is utorrentet tettem fel és magához rendelte őket egyből.
Egyre furább.... -
Inquisitor #4769 Jut eszembe, MPlayert próbálta már valaki befordítani 64 bites Vista alá? -
Newfronter #4768 Fasza "kis" videó. -
_Vegeta_ #4767 Jobb, de videora zenere jatekra szinte hasznalhatatlan. Mondom ezt ugy hogy perpill kenytelen vagyok arra is hasznalni. :D -
Boroskóla #4766 Hát, már az is jobb mint a néma csend -
_Vegeta_ #4765 Sajna nemigazan mukodik, pontosabban stereonal tobbet nemtud. -
Boroskóla #4764 Próbáld Modded Driver for SB Live! & Audigy I Vistához -
#4763 Érdemes végignézni. Aki még nincs annyira képben Vista ügyileg. -
_Vegeta_ #4762 Igazad lehet. Hogy tudom ezt elerni? :) -
FLeK0 #4761 nem vagy abban, mert nincs, be kell allitani programonkent.. csoda vista.
nekem utorrenttel volt gond hogy nem tudta a .torrent fileokat magahoz rendelni (pedig mas se hasznalta elotte), amig nem ugy futott. -
_Vegeta_ #4760 Koszi, nem jottem ra hogy azokat a szarokat le lehet hajtani.
set program access and computer defaultsnal. :) Rogton javult egy kicsit a vista. :D
flek0: abban vagyok. ;) -
_Vegeta_ #4759 megtalaltam háhá :D -
#4758 Control Panel -> Default Programs -> Set Default Programs.
késő van már
:) -
FLeK0 #4757 próbáld administrator módban -
#4756 Control Panel -> Programs -> Default Programs
Itt is átállíthatod. -
_Vegeta_ #4755 Ennyire hulyenek nezel? :\
Nem rendeli hozza mert wmp11 az alap es nem engedi hozzarendelni. :| -
#4754 Media Player Classic -> View -> Options -> Formats
Rendeld hozzá amit akarsz. -
_Vegeta_ #4753 Ez elegge nem hozzaerto hozzaszolas volt. Egyszeruen megmagyarazom miert. Mert jobb. ;)
Tudtok valami konnyu modot arra hogy letiltsam a wmp11et vagy a fajlhozzarendelest? :)
Nincs kedvem egyenkent az osszes fajltipussal megcsinalni. -
#4752 Nemtom, nekem nem gyorsabb. Max gyorsabban betölt, de utána ugyanolyan. Miért zavar téged, hogy erőforrásigényes? Tán HD Videónézés közben HD Videót vágsz? Mert zenehallgatás közben még nekem sincsenek gondjaim a rendszer sebességével pedig azért eléggé gyenge gépem van nem? (aláírás) -
#4751 Mert a media player classiccal nem kell trükközni és nem zabál erőforrásokat, valamint 1000x könnyebb kezelni és sokkal-sokkal gyorsabb.
-
#4750 Nemtom, hogy miért van mindenkinek baja a Media Playerrel... :\ Minek rakjon fel külön progit az ember, ha egyszer ezis benne van? De most gondoljatok arra, hogy aki megveszi a Win-t és kifizeti a pénzt érte akkor az kap a pénzéért egy viszonlyag jó oprendszert + full multimédiás alapfelszerelést hozzá. Ha nem kellenek ezek a dolgok akkor majd vegyétek meg majd a Windows Vista Mittudoménmelyik N-t. Abban nincsenek alapból ilyesmik, azt raksz fel amit akarsz. Én pl. csak akkor nem a Media Playert használom, ha trükközni kell egy filmmel / zenével, mert a MP nem játsza le. Szal vki magyarázza már el, hogy miért is használhatatlan a MP!? -
Caterpillar #4749 Lehet.. 2 progi tuti van amit én is használok de csak ha az MP nem megy QT meg VLC... Cserébe felraktam ezt a Creative drivert erről a fórumról de no effect.. -
_Vegeta_ #4748 Nekem ugyan nem kerdezett semmit. :D
catepillar: Mondjuk azert vannak jobb programok arra. :) -
#4747 A média pléjer az első indításnál rákérdez, hogy telepíted-e!
Minek telepítetted ha utálod? Én is a Quicktime/Real Alternative-ot használom (Media Player Classic). -
Caterpillar #4746 Hát a Creative dologgal egyet értek viszont a MP11 el nem... Én úgy vagyok vele hogy codec felpakol és minek használjak külön programot mikor alapból benne van és zenét is videót is tudok vele nézni.. -
_Vegeta_ #4745 Creativenak be kene szolni h igyekezzenek azzal a mocskos driverrel. A microsoftnak meg a wmp11et kellene kigyomlalni a rencerbol es egesz hasznalhato rencer lenne. :D -
#4744 Ebben mi az újdonság? -
Caterpillar #4743 Egyre jobb.. nekem is x64 van és nekem xp alatt a H:\ a Vista, Vista alatt meg ő a C:\ -
VTomi75 #4742 Na, megvan, miért nem mentek a keresőprogramok. Lehúztam a kábelt a routerről és direktben kötöttem a gépet az ADSL-re, kiiktatva így a router tűzfalát. Tudnátok valami elegánsabb megoldást? Az XP csont nélkül megy tűzfallal is, a Vistában viszont eddig nem találtam olyan beállítási lehetőséget, amivel menne. -
_Vegeta_ #4741 2.1 nekemis megy, de hatul nem hallok semmit. :( -
#4740 Fura. Nekem csinált.
Igaz, hogy Vista x64 alatt a C:\ és a D:\ fordítva van mint XP x86 alatt.
Monnyuk ezen nincs csodálkozni való, de figyelnem kell nagyon a progik beállításainál.
:)))
-
Caterpillar #4739 Mint írtam másik vinyón van... És már 2. telepítés mégse csinál bootmenüt :( -
#4738 Igen arra gondolok. Ha a lemezről bootoltál és másik partícióra telepítetted, akkor bootmenüt kellett volna csinálnia... -
#4737 Passz, 2.1-es hangszóróm van. :) -
_Vegeta_ #4736 Asszem a realtekhez lattam mar valami driverfeleseget. Megy 5.1 vagy quadba popecul? -
Caterpillar #4735 Mármint a Vistára gondolsz ugyi? Mert akkor nem értem ugyanis ezt tettem... -
#4734 Nekem az alaplapi Realtek ALC850-es műxik gond nélkül. -
#4733 Úgy hogy feltelepíted (clean installal), és csinál bootmenüt. Nem kell semmit trükközni... -
_Vegeta_ #4732 Jahh. En meg probalom mexokni mer akarmien vacak ugyis elobb utobb at kellessz allni ra. :) -
Newfronter #4731 Fő oprendszerként használom.