40038
-
#4411 Még annyit kérdeznék hogy amiket a telepítés elején felajánl, verziókat PL.:home basic.... hogy melyik az amiben a legtöbb cucc van, melyik tartalmaz mindent, vagyis melyiket válasszam , ja és ezek szarint nem elég ha a c partícióm 9.99gb mert azt írtad hogy 13gb kell? Hogy is van ez? légszi help! Köszi!
-
lampard99 #4410 ami a strt menüben van mit kell be írni a valamilyen telo számhoz(saját nem jó) mert addig nem enged át
-
plangi #4409 Valaki tudja, hogy valamelyik Office működik-e RC1-en? -
Newfronter #4408 Az XP-d elveszik ha a C-re telepíted. A D-re is telepítheted a Vistát ha van elég helyed rajta. 13GB legyen rajta szabad hely, a cuccaidat nem törli, hacsak te nem formázod le. :) -
#4407 Sziasztok! Lehet elég süti kérdés, de ha van egy c illetve d meghajtó a winyón és a c-n wan az xp, akkorezesetbeen az rc1-et telepíthetem a c-re nyugodt szívell, mert a d-n a cuccaim megmaradnak, vagy az is elvész? Légyszi help! Előre is köszi! -
#4406 ott van a start menüben(!!!!) hogy download msn,ha nem rc1 akkor meg(most nagyon figyelj!) msn.com-ról -
lampard99 #4405 hello nekem is fent avan a vista msn progit honnan tudok hozá letölteni(pontosan) de jó lenne egy pontos cím!!!!thx -
Newfronter #4404 Nincs beta 2, már RC1 van, ez közeli a véglegeshez.
letöltés
Kulcsot meg szerezz a neten magadnak, majd az MS is ad kulcsokat, azzal aktiválni is tudod, addig van 14 napod. -
k7000i #4403 honnan lehez lehuzni a vista beta 2 öt vagy a sima vistát? -
baca01 #4402 szívesen sok sikert :) -
gbravoo #4401 Ok. Köszönöm szépen! -
baca01 #4400 már válaszoltál is magfadnak:P "bootolással"
az iso fájlt kiírod dvd lemezre, berakod a gépet, újraindítod, fontos hogy az elsődleges boot eszköz a dvd-rom legyen. ekkor automatice elindul a pista telepítője onnan pedig már egyértelmű főleg ha szűz gépre rakod... -
gbravoo #4399 Hi! Nem tudja vki, hogy installálhatom a vistát bootolással egy teljesen új gépre amin még particionálás sem volt? Nem a sajátomra akarom, hanem egy új gépre kipróbálni. -
#4398 Várd meg míg elérhető lesz a publikus RC1 teszt keretében a szükséges kód. -
#4397 Létezik magyar verzió a vistából, vagyis magyar nyelvi fájl/csomag. De csak zártkörű teszt keretében. Bőszen készül a magyar MS-nél. -
expander #4396 valóban... -
FLeK0 #4395 akkor válaszd a telefonos aktiválást, kérdés nélkül segítenek majd. -
shiftáj #4394 még mindig az van írva h 3 napom van aktiválni szval ez se jön nagyon össze:( -
Newfronter #4393 Kezdésnek: kompatibilitási lista
De ezt már valaki belinkelte. -
#4392 Sziasztok nem akarna valaki profibb ember csináli egy FAQ-t,amiben benne vannak a fontosabbinfok(mikor jelenikmeg, milyen szoftok futnak a bétán meg ilyenek)??? -
shiftáj #4391 köszke:) -
#4390 Elsőre ilyet találtam neked: Windows.Vista.RC1.5600.Activation.Patch, de meg nem mondom hogy ez csak egyszer képes 14 napra resetelni a lejárati időt, vagy akárhányszor. Próbáld ki. (de 14 napon belül meg úgyis kapsz kódot az MS-től...) -
shiftáj #4389 amúgy ha neked van, akkor nincs kedved belinkelni esetleg? vagy pm be elküldeni? :/ -
shiftáj #4388 már kaptam 1 exet, de az nem nagyon müxik, elindul a telepítő vagy mi és kilép :( -
FLeK0 #4387 google vista activation crack vagy reset -
shiftáj #4386 tudom h nincs nem warezos és warezos, úgy értettem h nem veszek keyt:) -
#4385 nincs olyan hogy warezos RC1, bárki letöltheti. aktiválási kódokra később ad ki a m$. magyar vista zárt bétateszt alatt van - info by hwsw fórum. -
shiftáj #4384 nem sikerült de a pc world be magyar volt 1 kép szval vhol biztos van... vagy ők kaptak hozzá nemtom -
#4383 És neked sikerült magyar nyelvi filet találni hozzá? -
shiftáj #4382 valaki az warezos aktiválással kapcsba tud segíteni? -
shiftáj #4381 baxa meg sry :/ ez 1152x864 :O -
shiftáj #4380 sztem több mint valószínű a kézi lecserélés :) :
-
#4379 Nemhiszem hogy kézileg ki lehet cserélni a megjelenő szövegeket akár XP-be vagy Vistában, inkább az lehetne még valószinű hogy készült egy buildból magyar verzió is amit a konkrét újság(ok) kapott(/tak) meg régebbben. De ez utóbbi se annyira valószinű, mert akkor miért ne adták volna ki az RC1-hez is az a nyelvi csomagjuk? -
#4378 Nem bír beépülni a Vista panelei közé mint XP-ben. De mellékelték az új control panelüket. A .../Windows/System32/nvcplui.exe -re kattintva előjön az újfajta control panelük. Azzal be tudod állítgatni a nagyját annak amit a régivel is (sőtt, az újabbféle videóbeállításokat csak ez a kontrol panel kezeli XP-ben is) -
shiftáj #4377 sajnos warezos a vistam:), aki az eredetiseg hive annak nem kell, de aki warezos és van az aktiválásra megoldása tudna segíteni?:) -
FLeK0 #4376 minden lehetséges. -
#4375 Másnak sincs az RC1-es Nvidia VGA driverben Control Panel? Olyan, mintha fel se rakta volna. -
shiftáj #4374 ohh thx:), végre madzsar billkiosztás :D, az alt+shiftet tudtam, annyira naab nem vok:). amugy havernek a pc worldjében asszem volt 1 olyan kép ahol magyar volt a vista, ez lehetséges vagy vmi photoshop volt vagy mi a pcisa? :P -
#4373 a) Alt + Shift (baloldalon a legkenyelmesebb hasznalni)
b) Ha meg tobb bill kiosztast akarsz felrakni akkor Control Panel / Regional and Language options es fent a masodik tab-on van a szovegbeviteli nyelv allithatosaga.
c) Neten, vagy telefonon, telefonon csak akkor tudod, ha nem erzekel mukodo internetkapcsolatot, aktivalni persze mondani se kell, csak eredeti kulcsal lehet, warez segitseget meg nem adunk, ha nem az van :)
[menubol valo eleresi ut: "Computer"-re jobklikk es properties, es a megjeleno ablakban alul ottvan, hogy activate] -
shiftáj #4372 vki megtudna mondani h hol tom beallitani a billkiosztast? mer telepnel beallitottam, de most angol :/, jah es vki megtudna mondani h tom aktivalni az rc1et?