40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #4611
    Régen én is 2 havonta telepítgettem újra az XP-t. Aztán az idők során rátaláltam ilyenekre hogy registry pucoló és defragoló program (régebben registry mechanic, most inkább jv16 power tools), olyan töredezettségmentesítő ami bootláskor defragolja a lezárt windows fileokat is (o&o defrag), vagy letörli a felesleges logokat, régi perfec cuccokat, stb. (ccleaner) és így már lassan több mint fél éve bírja nálam egy XP és még nem lassul.
  • lampard99
    hello van 1 Sound Blaster 5.1 es hang kártyám és nem találok hozá driver hogy müjödjön és a vista se talál jozá ha valki tud az írjon thx

mincs meg a cd hozá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Newfronter
    Elvileg ez ki sem kerül sehova, mert ez egy TAP build, gondolom. Úgyse lesz több nyílvános build. A másik meg az, hogy RC1 van a sarokba, tehát nem RTM.
  • janos666 #4608
    Hát ne is formázz mindíg, rakd fel XP mellé és húzogasd a tetejére az új buildot...
  • TothLaci
    Igaz, de egy programnál hónapokról/évekről van szó. Vistánál más, mivel félhavonta/havonta jelennek meg az újabb változatok. Én az operációs rendszeremet háromhavonta frissítem, aug. 20-án volt az utolsó XP telepítés. Vagyis remélem :)
  • janos666 #4606
    A legbutább kiadás mennyivel eszik kevesebb erőforrást mint az ultimate? És hogy viszonyul ez az XP-hez?
    (bár ezekben hogy egy oprendszer gyakorlati erőforrásigénye -tehát ehet felőlem 760Mb-ot az 1Gb-ból üresjáratban, szarok rá ha elindul egy memóriaigényes program és mégse akad, mert a fölösleges cucc már betöltéskor átmászott a pagefileba- kevéssé hiszek, a fölösleges XP-pros szolgáltatásokat is lusta vagyok letiltani...)
  • janos666 #4605
    Azért az RC1 kicsit nagyobb mérföldkő a párhetente szálldongó buildokhoz képest. Ez elvileg egy az egyben lehet a végleges kiadás is (persze nem lesz az mert ha mástnem aprócska bugfixek kerülnek még bele, vagy lehet még akár pár hónap késés és RC5 is mire kijön...)
    Arra is jó hogy felrakd és eldöntsd hogy ha kijön a végleges akkor formázás után elsődleges winnek rakod fel, vagy csak úgy XP mellé.
  • ProGabe #4604
    ennyi erővel akkor semmit se tegyél fel,mert mindig jelenik meg újabb,jobb :)
  • TothLaci
    Na ezért nem tettem fel a Windows Vista RC1-et, mert mindig jelenik meg jobb :) Lehet, hogy már a végleges változat kerül majd fel...
  • bazsi123
    stfu :-D
  • Extraboy
    Igen, 5 perce neztem en is :D:)
  • Newfronter
    build 5720
  • Extraboy
    1. Ki beszel itt reklamozasrol? Volt egy hir, es megerositette.
    2. Ez nem warezforum... sorry, ha nem tudod feldolgozni, nem muszaly itt lenned.
    3. Ezt a pofatlan irasmodot meg fejezd be, mert senki sem kivancsi ra.
  • Mr Manson
    nem magam reklámozom, csak szóltam ... mint info mert olvasok, és nézek ...
  • BaziJoe
    mert
  • FLeK0
    semmilyet
  • BaziJoe
    Sziasztok melyik virusírtót és tüzfalat érdemes alatta használni???
  • FLeK0
    ez nem warez topic hanem vista topic, engedd már meg neki hogy beírja amit szeretne ezzel kapcsolatban.
  • bazsi123
    akkor meg mi a f@5zér' reklámozod magad...? ez pont olyan volt, mint vérpistikék a wareztopikban, hogy "én már töltöm!"

aki még nem látta: shotok
  • DjDano
    most komolyan miért vagytok ilyenek, ha nekem lenne hozzáférésem fetölteném...
  • Mr Manson
    nem, sajnos nem is fogom, ilyennel nem foglalkozom ...
  • takraj
    Felrakod majd valahová?
  • bon
    Ezt felejsd el.
  • Mr Manson
    fuck
    nekem Home Premium van, arra meg ...
  • Mr Manson
    connect.microsoft.com
  • bazsi123
    esetleg egy pontosabb elérhetőséget? :-) lécci :-)
  • Mr Manson
    Nem pont ide illik de:
    Office 2007 key-em mailje sajnos eltünt, tipp hol tudom ujrakérni?
  • Newfronter
    Majd rakj be pls shotokat!
  • Mr Manson
    kb 130 és 140 mega
  • Mr Manson
    MEGVAN!
  • Mr Manson
    Én nem találok ilyet ...
  • DjDano
    "Készül a Vista magyar fordítása

A tesztelők számára fenntartott Connect partneroldalon a mai naptól letölthetővé vált a Vista RC1 Multilingual User Interface (MUI) Pack magyar változata, mely az operációs rendszert szinte teljes egészében honosítja."

Na akkor valaki szedje le connectről és nyomja fel Rapishare-ra !! :)
  • AnonymouS
    Nem tudjátok véltlenül, hogy a Photoshop működik e Vista alatt? Nekem elkezdi az installt és a vége előtt visszaállít mindent valamiért, nem tipikusan kompatibilitási hibának tűnik.
  • Extraboy
    nincs beepitett korlatozas, a tulterheltseg elfogadhato indok szerintem, de a keresooldalas problemad nem ertem. Ilyenrol az eletbe nem hallottam, hogy "szelektiven" nem jelenitett volna meg valamit :D
    Hany fele keresooldalt probaltal megjeleniteni?
    Aktivalast probaltad telefonon? (bar nekem minen gond nelkul ment neten)
  • VTomi75
    Lehet, hogy a routerem tűzfalával van gondja? Mondjuk attól az XP meg a Linux nem zavartatta magát
  • VTomi75
    Lehet, hogy a routerem tűzfalával van gondja? Mondjuk attól az XP meg a Linux nem zavartatta magát
  • VTomi75
    Dehogynincs. Totalcar, A5, nyugat.hu, index, opensuse... minden megy. A yahoo is bejön, csak keresni nem lehet benne.
  • radical@work
    Valszeg nincs interneted.
  • Inquisitor
    Pisshing védelmet kikapcsoltad?
  • LeonSilver
    Vagy a vista nem néró kompatibilis ;)