40038
-
#4491 Valószínüleg hibás az image-t szedd le újra. -
#4490 Az. -
cicamisa #4489 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Lehúztam a vista-t (RC1 5552 ISO ) és telepíteni akartam, de nem indul. Egy hét alatt jött le a motyó (128mb/s) és most morcos vagyok. Beraktam az ISO-t a Daemonba, onnan akartam indítani de azt írja ki,hogy: "az alkalmazás vagy a DLL G:\Sources\SPWIZENG.DLL nem érvényes Windows bináris fájl. Ellenőrizze a telepítő lemezén." utána jött egy angol is: "The file autorun.dll could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0×C1]. Utána kiírtam NERO-val (BOOT), de így sem telepíti, sőt nem is látok a lemezen semmit, üres! Viszont a lefoglalt terület 2,67 GB. Valahogy meg tudnánk oldani hogy fusson, mert hogy mégegyszer nem töltöm le az biztos?! -
ent #4488 hiall!
Az install utáni konfigról 4,5 pontot kaptam vista úrtól, ez jó? -
Inquisitor #4487 És ez a Yahho saját programja nélkül megy Vista alatt? :) -
Inquisitor #4486 Háromdé programokat még nem volt időm tesztelni, de átlátszóak az ablakok, viszont 3D képernyővédő (beépített) normálisan ment. Meglepő, mert csak integrélt ATI van most a gépben és csak 1GB ram, ahhoz képest elég gyors, csak lassan indul be :)
Viszont egy marhára nem szabályos leállítás után a desktop helyett szines pacnik jöttek csak be, a log-in és log-off képernyők viszont hibátlanok voltak. Majd este megnézem ki lehet e javítani ... A jó öreg LaserJet 4L-t még nem sikerült beüzemelnem, de nem tudom miért. -
#4485 Most vettem észre, hogy nekem nem játsza le az MPEG fájlokat. -
#4484 Óóóóóó.Bocsánat.Nemszokta ez a sz*r betenni az imageshackos képeket.Aszittem csak a linket fogja betenni.
Mégegyszer elnézést -
#4483 Nekem nagyjából ilyen a gépem és ezt írja rá.És RAM-on kívül most egy darabig nemtervezek venni bele semmit.És ha kintlesz én a pistát fogom használni.Hogy miért??Mert nekem teccik :P
Feltettem ezt az 5600-as cuccot.Müxxik frankón (SB Live-hoz keresett magának drivert) viszont a joyportot nemismerte fel és ezért nemtudom használni a joyt ami nekem eléggé fontos ....
-
#4482 Naja, szerintem lehet hiper-szuper gépe valakinek akkor is csak azt írja, hogy a minimum követelményeknek megfelel! -
#4481 fura ez, rc1 adott a grafikára 4.5 pontot ez meg aszondja épp minimum, ez "jó kis ati reklám" -
FLeK0 #4480 http://widgets.yahoo.com - vista se kell hozzá.
3d desktop?!
ha átlátszóak a felületek, és futnak a 3d-s programjaid, akkor jól. -
Inquisitor #4479 Ne húzz fel, nincs is forgalomban fullos Vista videokártya. Ahhoz PS4 kellene, Dx10 driver, és minimum 2db HDTV videot kéne tudni lejátszania akadásmentesen. Ez nem az ATI X1000-es kártyáját hivatott reklámozni, ez már bőven R600 előkészítő ;) -
Inquisitor #4478 Valaki írta, hogy milyen jópofa gadgetseket rakott fel, honnan lehet ilyesmit leszedni?
Láttam valami program leírásában, hogy lehet vele 3D desktop hátteret kreálni. Ilyen alapból van a Vista RC1-ben?
Honnan tudom, hogy az Aero működik teljesen és/vagy, hogy jól települt a VGA driverem? -
#4477 :-) -
FLeK0 #4476 jó kis ati reklám ez
csak a videókártyám nem jó neki, de vegyek x1600at és akkor lehet vistám :) -
#4475 Itt tesztelheti mindenki, hogy a gépe jó-e a Vistára! http://www.ati.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html -
CUCLI #4474 lehet választani. nálam is ígyvan most -
shiftáj #4473 csak akkor száll el ha a cre dobod, úgy h nem upgradel hanem meghajtóválasztásnál -
Chrisss #4472 Csak egy gyors kérdésem van. Ha c: meghajtón van az XPés a Vista-t felrakom a d:-re akkor ugye bootolásnál tudok majd választani melyik induljon? Nem kavar be a Vista valami okossággal? Mert nem akarom hogy az XP elszálljon valami miatt. Köszi. -
#4471 jaja, abból van tán télleg (leszedtem vmi 64bites alkalmazások összeállítást és abban ugy emlékszem van) -
Inquisitor #4470 "64biten sikerült valakinek emulálni meghajtót? D-tools?"
Lehet rosszul tudom, de talán az Alcohol-ból van olyan 64 bites támogatású verzió ami megy alatta? Bár nem biztos. Vagy lehet játszani kell "picit" a jogosultságokkal. -
#4469 hát hogyne sikerült volna jóra :DDDDDddd -
#4468 Valóban...
Kávét főzni, kutyát sétáltatni, kertet locsolni azt tényleg nem tud.
De például mint operációs rendszer, egész jól sikerült. -
Newfronter #4467 LOL -
#4466 XP rulez -
expander #4465 Gyerekek, jó ez a vista csak használni nem lehet :)))))))))) -
shiftáj #4464 nincs hány száz:), amúgy meg nem hiszem h 1 nap alatt ráoptimizálták a játékra:/ -
#4463 az egy dolog hogy mondjuk a driver optimalizálva van és jó az op rendszer is,ha maga a játék nincs optimalizálva vistára,arról meg már mennyit vitáztam hogy tök mind1 hogy hány száz az fps,hiszen ha eleve,ááááá inkább nem is :) -
shiftáj #4462 amúgy nemtom h egyre gondolunk-e ugye neked jobb a proci, és nvidia-ati szval nem tudhatjuk h milyena másiknak:), pl én codba az fpsemet mindig 1 sarokba mérem és ahol xpvel 510 van ott vistaval, 430-450, ez még nem is lenne annyira zavaró de mintha fps lagg lenne vagy a rák tudja, de igazán foglalkozhatnának vele, mert ez sztem már egy majdnem bugmentes vista, legalább is én még nem fedeztem fel semmit -
#4461 64biten sikerült valakinek emulálni meghajtót? D-tools? -
Newfronter #4460 Hát van többféle megoldás, de a legjobb ha őket kérdezed meg. -
#4459 Látogass el ide http://www.joejoe.org/ -
shiftáj #4458 amúgy van már normális xp vista téma? ami nemc sak mittomén csak a startot állítja át, hanem pl ikonok, ikon méretek, átlátszó ablak keret stb stb hM?:/ -
#4457 ez nagyon kész,minden 2.-3. hsz-ben ezt kérdezik,és valaki még bír válaszolni,neki(k) grat,de ki kéne írni szép nagy betűkkel alcímbe a választ,megelőzendő az idegkárosodásomat
más:most nincs itthon mic,valaki nem próbálta a hangvezérlést?kiv vagyok mennyit fejlődött,nem mintha majd használnám,de amikor haveroknak mutattam a vistat ment vele a "parasztvakítás"(nem jutott jobb szó eszembe :)) -
moonman #4456 Hát használd akkor 14 napig. Mire lejár a 14 nap addigra elvileg lehet regisztrálni a Microsoft-nál kódot.
Link -
adsa #4455 ez engem is érdekelne -
Inquisitor #4454 Köszi. -
lampard99 #4453 hello még 14 napom van hátra és kéne hozzá kód ha lehet?
-
Newfronter #4452 1. Nem kell.
2. Erre nem tudok válaszolni, majd valaki más..