40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Inquisitor
    1. Kell az RC1-es Catalysthoz DotNetFX3-RC1?
    2. Realtek ALC8xx sorozathoz 08.16-os driver van csak, az nem gáz?
  • baca01
    hányszor tépjem még a számat hogy megértsék??? egy nem végleges oprendszert csak tesztelésre használjatok... nem játék meg ilyenekre arra ott az xp majd ha kijön a pista végleges verziója akkor váltsatok...
  • hinar
    Letöltöttem a Vista-t.És aktiválási kódot kér.Ide mit kell beírni? És hogyan tudok ilyet szerezni?
  • shiftáj
    kapják be a...
  • shiftáj
    k akkor majd holnap reinstall mer igy nem lehet gamelni :/
  • FLeK0
    kb rc2-ig nem fog újat csinálni az ati :|
  • shiftáj
    ezt a driver cuccost megkéne oldani :O
  • tasakos
    Hi all,hogy lehet a Vistához cd-kulcsot kérni,hol kell regelni?
    Még 1 kérdés: ha jól olvastam itt a akkor elvileg fel lehet rakni cd kulcs nélkül is de akkor 14 nap múlva nem lehet használni AKTIVÁLÁS nélkül? Vagy nem így van? Ezeket azért kérdem mert most akarom felrakni és tudni akarom mire számíthatok...
  • bon
    Ne várd, hogy megdobjanak vele. Warez téma hanyagolandó itt. Várd meg a publikus RC1-es váltózat regiszrálási lehetőségét.
  • FLeK0
    igen.
  • Sorcy
    Gyerekek, hogy is van ez tulajdonképpen, a home basic verzio nem tartalmazza az aero-t ugye?
  • lampard99
    hello dobjon meg valki 1 vista kódal
  • gbravoo
    Köszönöm, így már jó lesz.
  • janos666 #4438
    FPS megvan játék közben, nem is spawnol winyóról, mégis lagol az egész (netes játékban érezhető inkább)
  • janos666 #4437
    Nem mondom hogy nem elég neki, a gépújítást azért kötöttem hozzá, mert ugye a DX10-hez mindenhogy kell majd a Vista... (amúgy az 1GB RAM éppencsak elég, de fogjuk rá...) De most hogy feltettem az RC1-et (ugyan XP mellé, de olyan esélyt adva neki hogy ha sikerül berendezkedni alatta akkor mehet XP helyére) rájöttem hogy alig ad annyi pluszt mint ahány régi jólbevált apróságról le kell mondani érte. Kétséges hogy megéri-e átálni, de semmiképp sem égető szükség a mai gépeken.
  • shiftáj
    off
    omg neked 3900+ on megy a 3000+? :S:SS:S
    én sajna olyat fogtam ki ami 9x215 ig bírja aztán pápá:/
    on
    én azért még ügyködök vele, cod2zök (nem olyan szinten mint a legtöbb magyar h no eredeti meg puboljunk egész nap..) nem zavaró annyira ez az fps hiány az xpshez képest de azért lényegesebben kevesebb van. de majd meglássuk, de sztem 1 hétig még min fen hagyom:)
    jah és egy tipp:
    amikor gamelsz tedd át classic témára az nem zabál annyit.. nem sokkal, de segít vmennyit.
  • bon
    Az aláírásodban lévő gépben jól fut a Vista. Én tuti áttérténk a végleges váltózatra.
  • janos666 #4434
    Én még ezt is XP mellé tettem, de olyan megfontolásból hogy ha beválik formázok és XP helyére küldöm. De nem vált be. Most még azon is gondolkodom hogy ha megjelenik a final és lesz normális VGA driver akkor is hagyom az XP-t erre a gépre. (mert gépcserére meg nem lesz pénz egy darabig)
  • bon
    Majd ha elkészül a Vista végleges váltózata utánna lesz magyarítás hozzá.
  • Newfronter
    VirtualCloneDriver itt
    CD írónak meg használd a Nero 7.0.0.0-át. A többi nem megy Vista alatt. VAGY itt a kompatiblitási lista, itt is ír egypár dolgot.
  • gbravoo
    az gáz. Akkor most mit hasznájak helyettük?
  • shiftáj
    te tudtál kezdeni vmit vele vagy hagytad a faxba és nyomtad xpvel? mer nekem az a gond h direkt upgradeltem az xpt:)
  • shiftáj
    naon tetszik nekem a vista, még 1 bugot sem vettem észre, csak ez a driver gondd, h télleg mint ha laggolnék vagy nem is tudom... :/ de idegelő nagyon, az xpt most meg nem akarom visszatenni :/
  • Newfronter
    Az Alcoholból és a DT-ből nincs RC1 kompatibilis. Majd a DT mostanában ad ki egy új verziót, valszeg az már működni fog ezen is, habár ne vegyük biztosra.
  • gbravoo
    Hi! Nem tudja vki, mi miatt nem akarja felinstallálni az alcohol vagy daemon tools-t (direkt vista-sokat töltöttem le) és hogy mit lehet tenni?
  • lampard99
    de mit?
    telepitésnél vagy hol?
  • janos666 #4425
    Hacsak nem fax-modemes neted van akkor valamit elkúrtál.
  • lampard99
    az msn connection center(dial-up locations wizard)ban kér ezt:
    Type the phone number, area code first, that you will be dialing from:

help me
  • janos666 #4423
    Szerintem csak ha kiadták végleges hivatalos verziót, sőtt, a magyar még akkor is késhet az angolhoz képest.
  • lampard99
    magyarosítás lesz hozzá és ha igen mikor?
  • janos666 #4421
    Nem is az a gond hogy 3/4 az FPS. Próbáltam játszani neten egy kis CS:S-t, de úgy lagolt mint az istenverése. Mintha 120-as pinggel rohangálnék 20 helyett. (pedig éles játékban nem is nagyon tűnt fel hogy annyival kevesebb lenne az FPS mint a VST szerint)
    Ez állítólag a driver hibája, mert mások is tapasztaltak hasonlót több játékban is RC1 + 96.33 párossal. Moddolt driver még nincs.
  • shiftáj
    vmi tunningolt driver nincsen rc1 re mint pl az omega driver? mert silányocska az fpsem az xp hez képest, nekem is kb 3/4 ede... kissé zavaró, és cak a vista van fenn :D
  • ent
    hiall!
    Raid0 rendszerre tette már fel vki az RC1-et?
  • plangi
    Köszönöm!
  • Dodo55
    Áhhá, eltaláltam, ha nem írok be a telepítés elején cd kulcsot, akkor lehet választani a változatok közül.
  • Dodo55
    #4411-ben Rohamsisak azt írta, hogy neki felajánl különböző változatokat. Erre írtam a 3 kérdőjelet, mert nekem semmi féle felajánlás nem volt. Bár hmm, az elején kérte a cd kulcsot, de mondta, hogy később is megadhatom, nem muszáj most, akkor lehet, hogy Rohamsisak nem adta meg, és neki azért ajánlotta fel.
  • Extraboy
    Azt telepiti, amihez beirod a termekkulcsot. Ertelemszeruen ha ultimate kulcsot irsz be akkor azt telepiti.
  • Dodo55
    ??? Nekem nem ajánlott fel semmilyen változatok közötti választást. Az Ultimate-et telepítette.
  • bon
    Office 2007 beta2
  • Newfronter
    12+GB-ot ír a minimum követelmény. Amúgy az Ultimate verziót válaszd abban van benne minden.