40038
-
tom235 #4730 "Fut valamilyen nem alap jatek a vistán? pl egy féléves jatek, pl baf2 stb."
nekem nfsu2 gond nélkül ment, de ha játszani akarsz, akkor inkább xp-t használj. -
Caterpillar #4729 Újítás semmi max bugfix... -
_Vegeta_ #4728 Persze, de az rc1 es a final kozott mar nagyon keves ujitas lesz. :) -
#4727 Az meglehet, nekem mind2 PATA. -
Caterpillar #4726 Az azért vicces mert nekem bioszban kell álítani a boot sorrendet a 2 vinyó között... :(
Lehet lényeges hogy az egyik PATA a másik SATA? -
#4725 Nade még csak az RC1-nél tartanak, még nem érdemes azt használni. Majd esetleg, ha kijön a Final!
littleNorbi: A Beta1 már kb. egy éves Build, rakd fel az RC1-et, ha ki akarod próbálni.
Caterpillar: Nekemis külön vinyón van, működik tökéletesen, elvileg ez már nem használja a boot.ini-t. -
Caterpillar #4724 Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet azt megoldani hogy legyen boot választás ha az xp és a vista 2 különböző vinyón van? Esetleg ha van valakinek egy boot.ini -je az is tökéletes! Köszi! -
#4723 Miért nem bírom felrakni a Vista Beta1-et, valami error jön ki ?ön az elején és ezt írja: ''Any changes that were made to your computer during the installation process are being undone.''? -
_Vegeta_ #4722 Masik meghajtomon meghagytam az xp-t h ugyis csak kiprobalom a vistat... de elb*szodott.. :D Pedig hozza sem nyultam.
Hehe..
"Q: Why do I have to install the drivers for my Legacy AC97 audio device, where it was built-in for Windows XP?
A: All Legacy Audio devices must be downloaded from Windows Update, or from the vendor's website. We have removed all Legacy Audio built-in driver support from Vista in its entirety."
lampard: Nemertem mit kerdezel. :D
Takraj: Elvileg a vista egy nagyon jo rencernek volt kikialltva de en ebbol meg semmit sem tapasztaltam. Persze szep... -
#4721 Jézuskrisztus.....most komolyan mindenki fő rendszerként akarja használni a Vistát? :D Nemá! :DDD Valaki csípjen meg! :D -
lampard99 #4720 de minden progit feltudok rakni csak ezt nem vagy tudtok egy jó driveres oldalt? -
#4719 ragd fel az XP-t elvana Vista és az XP egymás mellett gond nélkül. -
samhun #4718 Fut valamilyen nem alap jatek a vistán? pl egy féléves jatek, pl baf2 stb. -
_Vegeta_ #4717 Lehet h verszemet kapok eloveszem a SUSEmet es felrakom. Most perpill semmit se tudok csinalni a gepen csak a net megy. :D -
_Vegeta_ #4716 El -
#4715 A Vista nem szar! Csak a driver támógatottsága még elég gyenge egyenlőre. -
_Vegeta_ #4714 A live! sorozathoz nem fejlesztik a drivereket. Legalabbis nincs betervezve. :( -
samhun #4713 sempron 2300+ra érdemes leszedni a 32bites vistát? elindul e rajta?
768RAM van a gépben. -
_Vegeta_ #4712 Azert gondoltam mert Audigy 2hoz legalabb fejlesztik a drivert.
Es potnosan ezert KERDEZTEM tudtok-e olyan kartyarol ami MUKODIK ezalatt a szar alatt. :D -
#4711 De XP alatt gond nélkül megy. De majd fog Vista alatt is, csak rugdosni kell egy kicsit a cég programozóit. -
lampard99 #4710 csak az a bibi hogy egyiket se tudom fel instalálni és nem tudom hogy miért -
FLeK0 #4709 audigyt sem ismeri fel egyik windows se, es minden drivere gyenge minosegu minden windowshoz, de sok sikert =) -
_Vegeta_ #4708 Ugy beszelsz mintha en ezt nem tudnam. En arrol beszelek hogy KELL hogy legyen egy mukodo native drivere ami legalabb felismer egy ennyire elterjedt hangkartyat. De nincs.
#4699: Nincs. Sajna enis ezert szivok.
Lampard ne is probalkozz felesleges. Szolni fog de max prüntyögni en azon gondolkodok hogy fogom magam es holnap veszek egy oemes audigy-2t... 7k korul mar biztos van.
Jah kerdes. Van olyan hangkartya ami mukodik vistan 100%osan? Ki tud errol valamit? -
#4707 Minő meglepő ha drivert akarsz leszedni a Creative cuccokhoz akkor a hivatalos oldalról kell próbálni pl. innét: link -
lampard99 #4706 kérlek küld egy címet ahonnan le tudom tölteni -
lampard99 #4705 és azt jonnan töltsem le? -
#4704 Hopsz ezt elnéztem live-hoz nincs csak audigy és X-Fi kártyákhoz. Annyit tudok még mondani, hogy próbálkoz Xp-s driverral, de csak a driver részével, vezérlőpultal már ne. -
lampard99 #4703 ja csak szóljon:D
megadnád a címet? -
lampard99 #4702 ja csak szóljon:D
megadnád a címet? -
#4701 a hivatalos oldalon lévő beta Vista drivert tedd fel. Nem lesz 100%-os de legalább szolni fog. -
Dodo55 #4700 De a bétákat a világon minden teszter letöltötte, a magyar nyelvi csomagot, meg csak a magyar tesztelők fogják letölteni/töltötték le.
És hát a magyar tesztelők meg...
Szóval egyelőre nem lehet sehonnan sajnos. -
lampard99 #4699 sound blaster live! 5.1 drivere kéne ami biztosan jó a Windows Vista (TM) RC1 Evalution copy. Build 5600 hoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4698 "Igen, de csak tesztelők tudják letölteni, és hát..."
Miért a Pista betákat is csak a tesztelők tudták letölteni, és hát...
Valahonnan nem lehet esetleg? -
Dodo55 #4697 1. Igen, de csak tesztelők tudják letölteni, és hát...
2. A Vista kódneve
3. Igen -
samhun #4696 1. Hello. a Windows Vista RC1 hez van magyar update?
2. Mi az a Longhorn?
3. 18,6GB particio elég lesz hozzá? -
#4695 ImgBurn -
#4694 de azt értsed meg hogy ez nem a m$ hibája,egyszerűen csak annyi hogy pl a winamp sem képes (még) átállítani,mert nem vista kompatibilis,és ezt nem a m$-nek kell megcsinálnia hanem a nullsoftnak,ebben az m$ dolga annyi hogy a megfelelő fejlesztői környezetet eljuttassa hozzájuk.pl a total commander skinje sem volt komp 6.55 előtt,mostanra meg már az,de ez így volt az xp skinjével is,emlékszem nagy fjúcsörként hirdették annó hogy már xp-skin komaptibilis lett a commander -
_Vegeta_ #4693 A wmp11 egy szar lejatszo ennyi. Media player classic vagy vlc media playert hasznalok csak. -
#4692 Milyen író progit használtok alatta??
-
#4691 Hát én nem raktam fel még mást, én is ffdshow-t használok vista és xp alatt is, de tkp. mi a szar a wmp11-ben, mi az amit nem tud az ffdshow-al használva?