40038
-
#4810 EZEK közül válassz -
cicamisa #4809 vírusírtót, spyware-t, anti- trójai-t, anti malware-t, tűzfalat, melyiket ajánljátok? Melyik fut vista alatt? -
samhun #4808 Nembaj , legalább egyszer magyar lesz :) -
#4807 uhh .. micsoda bonyodalmak a MUI-val. Szerintem ezért nem volt publicus.
-
samhun #4806 Valakinek elküldtem azt, amit a topicba akartam. na mindegy. azt kéreztem, hogy hogyan rakjam fel a hu pakkot? -
cicamisa #4805 Sziasztok! Tudna segíteni valaki, hogyan lehet leszedni a RapidShare-röl a MUI-t? Nagyon fontos lenne. Előre is köszi. -
FLeK0 #4804 rc1hez jó, külön van 64bites változat. -
baca01 #4803 hello lenne pár kérdésem ezzel a hun mui packkel kapcsolatosan :)
64 bites vistán megy mert a nevébe x86 van?
csak az rc1-be működik vagy más buildre is fel lehet rakni? -
samhun #4802 ok. és ezt a hu pakkot hogy telepitsem? xp böl v vistábol?
kicsomagoltam már... kiirjam dvd re? -
_Vegeta_ #4801 Csak a windows mappa 7,7 Gb. En csinaltam neki egy 25giggas particiot azt uccu neki. -
samhun #4800 Még valami.4.01gb t foglal az egész windows vista? há normális ez? nem ugy volt hogy 20gb?
meg még az, hogy gondolom ehez a hunpakkhoz kell valami virtuális szar, pl daemon, olvastam, hogy kompatibilis a daemon 3.33, le is szedtem, de amikor inditanám, akkor: Virtual SSCI driver not detected.
mi a gondja?
-
samhun #4799 Sikerült megcsinálnom a Vistán a netet, Hogyan aktiváljam?
ui: kiprobáőlom a magyart, köszz! -
#4798 Isten áldjon papu! ;) -
#4797 Akinek kell a Vista magyarítása feltöltöttem ide:
Vista Build 5600 RC1 HUN MUI
Amugy magyar torrent oldalakon is fentvan... ;) -
_Vegeta_ #4796 Jahh ertem, kicsit kesobb kiprobalom ezt a modszert. Koszi! -
samhun #4795 XP ben az USB modemeet ugy csináltam, hogy hardver hozáadása, és ott beraktam aszem a cd t, és onnan vmit átmásolt. vistában hogyan? -
lampard99 #4794 mozgó hattér
-
FLeK0 #4793 telefonon 2 perc -
samhun #4792 Még vami. Hogy aktiváljam, ha nem jo a net? Telefonon nem fogom az biztos, max xp ben vhogy neten... plz help. -
samhun #4791 1. A net nem jo, diagnose and repairrel sem. a drivert probáltam feltenni, de nem engedi, se a halokartyájét, se az usb kábel modemét.
2. hol aktiváljam a vistát hogy juniusig jo legyen? -
CUCLI #4790 -.- -
#4789 Teljes jogú admin "előcsalógatása"
Egy másik forumból idézem (nem próbáltam még ki):
Start/run/regedit
Aztán a HKEY_Local_Machine\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon-t megkeresed
Hozzádsz egy új kulcsot (jobb klikk): SpecialAccounts
A SpecialAccounts kulcson belül egy másikat: UserList
A UserList kulcsban, létrehozol egy DWORD (32-bit) értéket: Administrator
Az értékét beállítod: 1
2. Aztán a start/run mezőbe beírod a következőt: control userpasswords2
Innentől pedig kattintgatsz:
3. Advanced -> Advanced (Local Users and Groups) -> Users
4. Doubleclick Administrator and uncheck "Account is disabled".
Egyelőre csak így lehet, mert más a jogosultságkezelés mint régen. Ha már a programok kompatibilisek lesznek a Vista-val akkor nem kell ilyenekkel szórakozni, mert az alap admin userekkel is fog menni a telepítés. -
#4788 google+beir 3d wallpaper->válogat -
FLeK0 #4787 mit értesz 3d-s háttérkép alatt? -
lampard99 #4786 ja nagyon:D
na most komolyan honnan lehet le tölteni 3d háttérképet
????????????????????? -
#4785 Te hülye vagy :-D -
FLeK0 #4784 -
lampard99 #4783 3d s hatter képet honnan kell lehet le szedni? -
lampard99 #4782 HAVAS MEG CSINÁLTAM HAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
_Vegeta_ #4781 No ezt most nagyon nem vágom egy utorrentet hogy telepitsek mikor nem is telepul. Vagy hogy allitsam be a felhasznalomnak hogy teljesen mindenhez legyen jogom akar cocacolat kerni is. ? :D -
Newfronter #4780 Aktiváld és utána Júniusig jó! -
samhun #4779 Meddig jo ez az Rc1 32bites Vista? 2007. Június? vagy 3napos? -
#4778 Korlátozott jogú admin vagy. Azért célszerű a jobb egérgomb futtatás Adminként funkcióval telepítenni. -
_Vegeta_ #4777 Errol beszelek nekem is egy felhasznalo van, es administrator vagyok legalabbis azt irja, es megsem lehet barmit csinalnom. Pl be kellett allitani hogy irhassak a program filesba. :D -
#4776 "nem vagy abban, mert nincs"
Mi nincs? -
#4775 Én mindig egy felhasználóval telepítem a wint, aki egyben az administrátor is. El sem tudom képzelni, hogy lehet az, hogy valaki feltesz magának egy oprenccert és nem ő az adminja..
:)))))))))))) -
_Vegeta_ #4774 Fleko kollega mondjad mar hogylehet azt. :)) -
#4773 Monnyuk Firefox bugos (legújabb Bon Echo is).
Csomószor vibrál az ablaka...
:(( -
#4772 Nekem a diagnose and repairrel lett csak netem, addig nem volt hajlandó csatlakozni, akárhogyan is állítottam kézzel. -
samhun #4771 netet hogyan csináljam meg a vistában? Mert bevan kapcsolva, de nem jo. Vezérlö pultban mire menjek?... és tovább?
eddig tecik a vista :)