40038
-
#4930 Nálam valamiért "megeszi" a cpu-m, néha 5%-ról 30%-ra felmegy (2500+ Barton), pedig nem fut több program és a meglévők se csinálnak sok mindent, h ennyire leterhelje és egy jóideig tartja ezt a 30%-ot :/
Milyen teljesítmény optimalizálást lehetne eszközölni? (az aero, spec. effektek, stb.-k kikapcsolásán kívül) -
_Vegeta_ #4929 Masfel gigga RAM ugyerted?
Akko van még mit optimalizalni. Nekem RC1 5-600megat zabalt el 1GBbol. :\ -
FLeK0 #4928 és még több ramot zabál :( sajnos erősen körvonalazódik az 1.5GB, mint minimum igény annak, aki nem csak notepadot és paintet használ..
viszont elsőre körbekattintgatva minden sokkal válaszkészebbnek, gyorsabbnak tűnik, mint eddig. -
FLeK0 #4927 felment az új build, az install és az első boot is lassabb volt az RC1-nél, a többit meglátjuk. -
#4926 Jó a szó tesó! :D -
#4925 EKKO !!!
JOL mondod. -
_Vegeta_ #4924 Kuldjunk mar a creativenak mailbombakat hogy ugyan igyekezzenek mar azzal a retkes driverrel. Azert vettem a termekuket mert elvarom hogy megfelelo support legyen. :D -
Newfronter #4923 Nekem felment, csak Hz-et nem tudtam állítani, igaz XP alatt sem, meg 1-2 játékban úgyszint összeomlottak a textúrák. -
#4922 Én arra már nem számítanék, csak bugfixekre. (illetve bugfix is gyorsíthat, de csak specifikusan, nem úgy általában véve...)
Meg nem is lenne itt gond a teljesítménnyel, nekem pl. már csak egy normális VGA driver kell, semmi más.
Apropó: RC1-re felmennek az XP-s VGA driverek? (mármint Aero természetesen kilöve, de fagyás nélkül elindul vele egy 3d alkalmazás? csak egy régebbi pre-beta2-vel próbáltam XP-s VGA drivert felrakni és meghalt az egész) -
#4921 Nah, minden frankó, ha október végére elkészül az RTM.
A legújabb változatban tapasztalható teljesítmény javulás? -
shiftáj #4920 ezt meginn lekell tölteni és upgradelni? :S -
#4919 Ja.
Sőt.
Longhorony... -
#4918 longhorny? -
#4917 Nekem nagyon teccik ez a longhorny de a qrva sb live gémportját eccccerűen nembírom működésre bírni.
Miszter Kreatív Labor csinálhatna már valamit. -
#4916 sdk? -
FLeK0 #4915 tap? -
#4914 Jah, kevertem valami mással. Mi lesz az ami nem CTP, nem is RC-2, hanem valami fejlesztőknek szánt verzió? -
FLeK0 #4913 rtm = final -
#4912 Az RTM az nem lesz kevésbé alkalmas otthoni használatra mint az RC-1? Igaz egyetlen build sem igazán lenne az a final előtt és buildra meg frissebb lesz... -
#4911 Hát nem!! -
#4910 Helyes!
Szedem , és holnap upgarde! -
_Vegeta_ #4909 Mar a vistat is mocskoljatok a hulye magyaritasokkal? :DD
Fálj menü -
Newfronter #4908 Jaja. Látom a hotfixen nem szeretik a hálálkodást. :D -
#4907 Gyerekek, ez már pre RTM! -
#4906 Köszi az infőt, már én is szedem! -
#4905 Nekem is. Remélem ehhez is lesz magyar mui. -
Newfronter #4904 Thx jön nekem is! -
#4903 meg'fan szedem jön -
#4902 connect? -
#4901 Tekerj vissza pár oldalt.Volt már róla szó néhányszor. -
#4900 >>> wery soon ...! -
#4899 hol? mi? -
Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !
-
Tomy Lee #4897 Hogyan kell a Hun Packot feltelepíteni?? -
Szaky18 #4896 Már megtaláltam. :) -
Szaky18 #4895 Lenne egy kérdésem, mégpedig, az, hogy a Dokumetumok mappát szeretném ugy megcsinálni, hogy ne a Vista partícióján keresse a zenéket, képeket, hanem az általam megadott helyen, ugy mint az Xp-ben. Vistában hogy kell ezt beállítani? -
#4894 Silent Hunter III (1.4b) is megy f@szán.Csak a szárforszot kellett frissíteni mert amit a dvd-ről feltesz az nem komp a vistával. -
#4893 Il2 Forgotten Battles tökéletesen működik! -
#4892 Csak egy példát mutattam, mert MINDEN eszköztárral rendelkező program ilyen kékes - kivételek persze mindig is lesznek - és gondolom megoldható, valakinek ötlete? -
#4891 Igazán nincsmit.