40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • oryon
    Nálam valamiért "megeszi" a cpu-m, néha 5%-ról 30%-ra felmegy (2500+ Barton), pedig nem fut több program és a meglévők se csinálnak sok mindent, h ennyire leterhelje és egy jóideig tartja ezt a 30%-ot :/

Milyen teljesítmény optimalizálást lehetne eszközölni? (az aero, spec. effektek, stb.-k kikapcsolásán kívül)
  • _Vegeta_
    Masfel gigga RAM ugyerted?
    Akko van még mit optimalizalni. Nekem RC1 5-600megat zabalt el 1GBbol. :\
  • FLeK0
    és még több ramot zabál :( sajnos erősen körvonalazódik az 1.5GB, mint minimum igény annak, aki nem csak notepadot és paintet használ..
    viszont elsőre körbekattintgatva minden sokkal válaszkészebbnek, gyorsabbnak tűnik, mint eddig.
  • FLeK0
    felment az új build, az install és az első boot is lassabb volt az RC1-nél, a többit meglátjuk.
  • takraj
    Jó a szó tesó! :D
  • DrFantastikus
    EKKO !!!

JOL mondod.
  • _Vegeta_
    Kuldjunk mar a creativenak mailbombakat hogy ugyan igyekezzenek mar azzal a retkes driverrel. Azert vettem a termekuket mert elvarom hogy megfelelo support legyen. :D
  • Newfronter
    Nekem felment, csak Hz-et nem tudtam állítani, igaz XP alatt sem, meg 1-2 játékban úgyszint összeomlottak a textúrák.
  • janos666 #4922
    Én arra már nem számítanék, csak bugfixekre. (illetve bugfix is gyorsíthat, de csak specifikusan, nem úgy általában véve...)
    Meg nem is lenne itt gond a teljesítménnyel, nekem pl. már csak egy normális VGA driver kell, semmi más.
    Apropó: RC1-re felmennek az XP-s VGA driverek? (mármint Aero természetesen kilöve, de fagyás nélkül elindul vele egy 3d alkalmazás? csak egy régebbi pre-beta2-vel próbáltam XP-s VGA drivert felrakni és meghalt az egész)
  • TothLaci
    Nah, minden frankó, ha október végére elkészül az RTM.
    A legújabb változatban tapasztalható teljesítmény javulás?
  • shiftáj
    ezt meginn lekell tölteni és upgradelni? :S
  • LeonSilver
    Ja.
    Sőt.
    Longhorony...
  • Mr Manson
    longhorny?
  • LeonSilver
    Nekem nagyon teccik ez a longhorny de a qrva sb live gémportját eccccerűen nembírom működésre bírni.
    Miszter Kreatív Labor csinálhatna már valamit.
  • LeonSilver
    sdk?
  • FLeK0
    tap?
  • janos666 #4914
    Jah, kevertem valami mással. Mi lesz az ami nem CTP, nem is RC-2, hanem valami fejlesztőknek szánt verzió?
  • FLeK0
    rtm = final
  • janos666 #4912
    Az RTM az nem lesz kevésbé alkalmas otthoni használatra mint az RC-1? Igaz egyetlen build sem igazán lenne az a final előtt és buildra meg frissebb lesz...
  • Sorcy
    Hát nem!!
  • Mr Manson
    Helyes!
    Szedem , és holnap upgarde!
  • _Vegeta_
    Mar a vistat is mocskoljatok a hulye magyaritasokkal? :DD
    Fálj menü
  • Newfronter
    Jaja. Látom a hotfixen nem szeretik a hálálkodást. :D
  • Sorcy
    Gyerekek, ez már pre RTM!
  • Sorcy
    Köszi az infőt, már én is szedem!
  • bon
    Nekem is. Remélem ehhez is lesz magyar mui.
  • Newfronter
    Thx jön nekem is!
  • Mr Manson
    meg'fan szedem jön
  • Mr Manson
    connect?
  • LeonSilver
    Tekerj vissza pár oldalt.Volt már róla szó néhányszor.
  • DrFantastikus
    >>> wery soon ...!
  • Mr Manson
    hol? mi?
  • DrFantastikus

Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !

• Tomy Lee
    Hogyan kell a Hun Packot feltelepíteni??
  • Szaky18
    Már megtaláltam. :)
  • Szaky18
    Lenne egy kérdésem, mégpedig, az, hogy a Dokumetumok mappát szeretném ugy megcsinálni, hogy ne a Vista partícióján keresse a zenéket, képeket, hanem az általam megadott helyen, ugy mint az Xp-ben. Vistában hogy kell ezt beállítani?
  • LeonSilver
    Silent Hunter III (1.4b) is megy f@szán.Csak a szárforszot kellett frissíteni mert amit a dvd-ről feltesz az nem komp a vistával.
  • LeonSilver
    Il2 Forgotten Battles tökéletesen működik!
  • oryon
    Csak egy példát mutattam, mert MINDEN eszköztárral rendelkező program ilyen kékes - kivételek persze mindig is lesznek - és gondolom megoldható, valakinek ötlete?
  • LeonSilver
    Igazán nincsmit.