40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Hát nem.
  • _Vegeta_
    A Mesterseges UnIntelligencia? :D
  • shiftáj
    szval akkor az 5728 alatt nem megy a MUI?
  • horitazi
    kipróbált és működő játékok Vista RC1 build 5600 alatt: F1 Challenge 99-02 +RH2004,+RH2005,Lords of the Rings - Battle for Middle Earth
  • janos666 #4966
    Használok. A drivere várható módon nem települ fel (a control panel nem látja az eszközt, hasonlóan mint Audigy kártyán, csak utóbbit már megoldottam), de mivel beépített memóriába van a konfigja így Vista alatt is úgy működik ahogy XP alatt beállítgattam.
  • ent
    Fleko: thx

Más: vki használ Razer CH-t vista alatt? Nálam kicsit ugrál töltésnél...
  • FLeK0
    igen, ennek így kell lennie a használhatóság miatt.
  • ent
    hiall

Nálatok is úgy van, hogy mikor megnyitok teljes képernyőre egy ablakot akkor a slidebar és az ablak fejléce nem lesz átlátszó? (5600)
  • Newfronter
    Rendszervisszaállítást ugye nem szoktad kikapcsolni? Mert akkor visszaállítod egy korábbi állapotba és kész.
  • shiftáj
    na van 1 kis probléma...
    annyit kavart itt nekem ez a virtual drive, meg a daemon, h most nem látja a fizikai se az SCSI meghajtókat sem, eltávolítottam az eszközkezelőből őket, ezáltal köv restartnál felkéne ismernie, ez meg is történik, de azt írja h nem tudja teelpíteni a 'drivert'... vki help me (RC1nél)
  • Newfronter
    Na 5728-as build alatt nekem csak a PowerISO nevű program virtuális meghajtója működött.
  • TothLaci
    Hú de bonyolult szerkezetű magyarítása van a Vistának...
  • shiftáj
    na vki tipp? :S
  • shiftáj
    amikor 1x véletlen az xps cuccra cleaneltem, akkor berakta az xpt 1 old windwos mappába és sohatöbbé nem lehetett kiszedni csak formattal S:
  • shiftáj
    de nekem már van 1 xpm , meg ez akkor csináljam azt h jelöljem ki a Vistás meghajtót? S:
  • Newfronter
    clean installt alkalmaztam nem upgrade-et.
  • shiftáj
    wtf? pls help
  • shiftáj
    [img=http://img232.imageshack.us/img232/3699/lolhy2.th.jpg]
  • shiftáj
    akko zser rakom is :)
  • Newfronter
    Nem lassú, nekem gyorsult ez a build RC1-hez képest elég sokat.
  • LeonSilver
    Ezt nemis vitattam ;)
    Csak azért azt tudni kell, hogy sem a MS sem más nem szívjóságból teszi publikussá a tesztet.
  • shiftáj
    inkább aszondd h télleg lassult e meg ilyenek mer nekem 5% kell h lejöjjön, de ha lassabb akkor nem teszem fel:)
  • Newfronter
    Nemtom ez nekem is jó, mert legalább betekintek abba, hogy milyen egy béta oprendszer. Nem mintha warezben ezt nem lehet megtenni, csak így sokkal kényelmesebb.

Hát igen, kezd elterjedni az hogy a beta oprendszereket, programokat a nagyközönség elé tárják, mert jobb nekik, és ez egy okos döntés.

Amúgy 5728 alatt valaki tud egy működőképes DT verziót? Mert nekem nem akarja létrehozni a meghajtót. Már a CloneDrive sem jó.
  • LeonSilver
    Hát neméppen rendességből csinálja.
    Tudod mennyi pénzt és időt spórol meg azzal, hogy a népek tesztelik a cuccot és nem neki kell ezzel foglalkozni?
  • baca01
    én most töltöm az rc1-t mert eddig nem nagyon akartam vele foglalkozni mert volt más gondom is de a beta 2 óta próbáltam pár buildet eddig utolsó az 5472 volt és örülök hogy ilyen rohamosan fejlődik, úgyhogy ha lejön nemsoká az rc1 felrakom és azt hiszem egy jó ideig fenn is hagyom.:)
  • Newfronter
    Hogy a nagyközönség elé tárja az újabb buildeket.
  • LeonSilver
    Mi?
  • shiftáj
    netre úgy is kifog szivárogni :P
  • baca01
    hát ha novemberbe készül el a cégeknek akkor sztem max 2-3
  • _Vegeta_
    még hany release varhato a veglegesig? :)
  • Newfronter
    A MUI nem biztos, de a driverek várhatóan igen. De Fleko leírta mi változott. Válaszkészebb, tehát gyorsabb. De még nem raktam fel. Kíváncsi vagyok, megoldották-e a bugomat. :)
  • shiftáj
    bocska, de az 5728 miben újult az rc1 hez képest? mit javítottak? müxik hozzá a MUI? és az RC1 es videodriverek?
  • Newfronter
    Letöltési oldal
    Azért ez rendes az MS-től!
  • Mr Manson
    ennél van frisebb
  • Mr Manson
    ennél van frisebb
  • L2Goku
    Sziasztok!
    Lattom kinyomtak az RC1 et orulok neki =)
    Na lattom beisvan linkelve a 32bites , de ha valakinek
    a 64 bites kellene annak itt a link:
    Windows Vista RC1 x64bit

Remelem birnifogja a AM2 es Rendszerem :)
  • Newfronter
    SQL, Smartcard, mobile, remote control. Ezek alapból. A többit nemtom.
  • oryon
    Thx, XP-hez volt egy korrekt leírásom, de itt nemigen tudom, hogy melyiket lehetne :S :)
  • Newfronter
    Egyenesen a Microsofttól!
  • Newfronter
    kapcsold ki a felesleges szolgáltatásokat.