40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Firefox foglal vagy 100MB-ot hanem többet.

Többieknek: Én mindig Flashgettel szedtem a Vista iso-ját, sosem volt vele gond, jól jött le mindig.
  • Sorcy
    Firefox-416mb jelenleg!
  • 1Obi1
    Köszi az infókat, akkor tovább töltöm

Játékok ugye rosszabbul mennek Vista-val?
  • soulhunter
    alapbol 8/8 szálon töltöttem,akkor jött fixen 402 K-val...
    aztán kb 50%nál eszembe jutott (kb 1 orányi letöltés után),h RC1nél 80%nál hirtelen leesett a sebesség,és utána akárhogy állitottam, 1,63K fölé is csak akkor ment,ha 15 szálra állitottam be,igy visszavettem 1 szálra,hátha ms nem szereti a több szálat X % után...
    80%ig igy jött a cucc 270kval, ami 1 szálnál nagyon jo teljesitmény :)
    aztán 80%nál lehalt,mint RC1... és nincs kedvem megint várni rá 1 napot,mire lemászik... :(
  • csipcsala
    Ez megy valakinek? Kaspersky Internet Security v.6.0.0.303en-hun
  • baca01
    lehet hogy csinálnak majd valami tákolmányt, de fullos drivert sztem csak akkor fognak csinálni már, amikor a mindennapi ember is megveheti a boltokban ami olyan február körül lesz. aztán lehet hogy tévedek reméljük igen :)
  • Newfronter
    Habár cégeknek nem elsődleges a vidkari driver, de reménykedünk...
  • janos666 #6002
    Nehogymár. Nem lesz rendes driver novemberben az RTM-hez, csak februárban? Meg is baszhatja... Lesz az... Én bízok hozzá hogy addig is kiszáll még valami.
  • baca01
    ja amúgy sikerült megcsinálnom a hálózatos problémám. a másik gépnél a sajátgépbe beírtam a gépem elérhetősét és ott bejött csak a hálózati helykenél nem frissítette a gyökér:P de mostmár jó ott is köszi mindenkinek. :)
  • baca01
    jólvan james akkor ezt megbeszéltük. király vagy. mellesleg nem azt mondtam hogy a pista tökéletes csak azt hogy ha kidobnának rá egy jó drivert akkor mondjuk nem 30lenne az fps hanem 90 ami persze lehetne még akár 120 is. ennyi. de te még emészd magad ezen februárig amikor jön majd a fullos driver.
  • janos666 #5999
    Az AutoCAD 2007 hogy viseli az OpenGL variálgatást Vista altt? (még nem jutott eszembe feltenni alá, most meg töröltem)
  • csipcsala
    Adobe Photoshop CS2 tökéletesen működik.
  • asysoft
    Nincs ötletem akkor:(
  • janos666 #5996
    Akkor ott mással lesz baj, én 1 szálon szedem flashgettel és 86%-ig stabilan megy. Próbáltál adni neki 4-5 szálat is?
  • Zsoltika 007
    Szebben beszélj nem anyádhoz szóltál..

Amúgy érdekes módon az rc1-ben is ugyanez a driver volt. Akkor miért lehet most gyorsabb ha már nem az oprendeszeren múlik, te it manager, te lángész. Megmondom azért mert az oprendszeren is múlik. Ennyit érsz...
  • baca01
    ja itt már néztem...:) egyszerűen mindent beállítottam már de a másik gép nem lát. mondjuk ez legalább abból jó hogy a hugom nem tud turkálni nálam de azért jó lenne ha menne.
  • soulhunter
    olvass
    flashget belassul, firefox alapbol szar,mint ie
  • Newfronter
    Nálam nem, ugye nem futtatsz 1 programot se, amikor megnézed?

janos666: A moderátorok nem törődnek a programos részleggel... vagy ha igen akkor Dodo55 FAQ-ját is berakhatták volna. Most írjak az sg e-mail címére hogy tegyenek valamit?
  • janos666 #5991
    FlashGet?
  • soulhunter
    nekem firefox ugyan kiirja,h 3602,8 MB, de keméynen 3,6 MB-t szed le...
  • janos666 #5989
    Már réges rég figyelem és mindíg zavar, hogy a téma hosszabb címében mi ez a 4-es?
    "Windows Longhorn a Windows XP utódja.4"
    Ha szépen kérem megmagyarázza vagy átírja egy moderátor (natán a házigazda ha jár még ide...)?
  • asysoft
    Nem lehet, hogy a Flashget hülyéskedik? Nekem anno nem szerette a nagy fájlokat (igaz, régi verzióról van szó). Én speciel a Firefox beépített DL managerével töltöttem le az összes buildet (ill 1x Vista alatt IEvel, rossz is lett), mind jött full sebességgel.
  • Sorcy
    Gyerekek, ez egyre többet fogyaszt! 460MB
  • expander
    Nekem is így volt...
    Valakinek megy a "VoipStunt" telefonálós program, és a PhotoShop CS2?
  • soulhunter
    miért van az,h akárhonnan töltöm az RC2-t, jön először 270kval stabilan,aztán 80%nál leesik 0,80-1,63kra?
    megj: ha törlöm falshgetből,és ujrainditom a letöltést (ujra benyomom a linket, uj helyet adok neki,stb stb),akkor ismét fix 270kval tölti egészen 80%ig... a gépemben van a hiba,vagy az ms hivatalos szerverével?

ui: RC1nél is ugyanez volt a hiba,de akkor aszittem,h azért,mer albérlőm online rádiot hallgat... de most itthon sincs... szal nem értem :(
  • bon
    Abban néhány álltalam telepített program könyvtárához adtam jogot és tudtam a könyvtárában módosítanni.
  • asysoft
    Nekem meg nincs MUI-m, így angolul írom (de nem nehéz kitalálni:)): szóval hálózatok, ott a menüsávon Network and Sharing Center itt a meg már megtalálod:)
  • BaziJoe
    Egyébként én nekem a rendszer particion a program files-el van gondom, és azt ezzel a modszerrel sem birom??
  • expander
    Valakinek megy a "VoipStunt" telefonálós program, és a PhotoShop CS2?
  • baca01
    az hol van? nekem magyar mui pack van fenn :P megnéztem a tűzfal beállításokat és engedélyezve van a hálózat...
  • bon
    Jobb egérgomb a fájlon vagy könyvtáron utánna poperties, security fül és ott edit gomb kiválasztod a felhasználódat és kipipálod a full control jógot. Utánna nagy eséllylel tudsz törölni dolgokat. Mindent nem fog engedni azért a Vista. Esetleg segíthet még a teljes jogú admin fiók előcsalógatása is. Leírást az előcsalógatásról visszaolvasva találsz. Többek közt én is idéztem már valakítől a leírást.
  • asysoft
    Network discovery-t bekapcsoltad?
    Amúgy mostmár látja, pedig hozzá sem nyúltam. De legalább megy:)
  • baca01
    előtte xp-n faszán beállítottam mindent és minden ment rendesen, én gépemről telepítettem a másikra játékot meg másoltam ide- oda és ment minden. azóta nem állítottam át semmi de vistán nem megy. a másik gép nem látja az enyémet pedig én látom azt. nemtom lehet hogy a vista tűzfala lenne a ludas?
  • BaziJoe
    És holtudok jogotadni magamnak és milyet??
  • TothLaci
    Nem a tűzfal kavar be?
  • Szaky18
    @potyek
    Ez a VIsta egyik új védelmi mechanizmusa, hogy nem enged törölni/módosítani a programok telepítési helyén semmit.
  • baca01
    nekem meg pont az a problémám hogy én látok mindenkit, de engem nem lát a másik gép helyi hálózaton.
  • bon
    "Védelem", adjál jogot magadnak és utánna már tudsz törölni
  • potyek
    Sziasztok
    Ém is tesztelen az rc 2 t, eddig bejött, minden aminek kell, megy rajta hibátlanul, viszont olyan problémám van, amire nem találtam sehol megoldást, hogy telepitett programbol nem enged filet törölni :( Ez hiba vagy valami védelem?

Köszi a segitséget előre is
  • asysoft
    Lehet hogy hasonló okokból jelenik meg később az otthoni használatra szánt Vista?