40038
-
FLeK0 #6569 meglepő módon a letöltés előtt kapsz kulcsot -
FLeK0 #6568 sztem az is az indexelő része -
#6567 +m -
#6566 Bátyának is ez van... -
#6565 Próbálok key-t szerezni,de nem találom csak a letöltést.
Tudsz adni pontos linket,vagy esetleg tdusz küldeni 1 keyt?(ha nem nagy a pofám) -
#6564 Gyakran eszik 4-5% CPU-t a SearchIndexer.exe és a SearchProtocolHost.exe és, ahogy nézem az egyik az indexelő szolgáltatás (amit direkt hagytam meg és belőttem hogy indexelje le az egész winyót, kipróbálom jobb lesz-e így...) ami látszólag végzett már az indexeléssel (nem nő már az indexelt filek száma a beállításoknál ahol kiírja...) szóval még várok vere hogy kinyomjam-e. De mi ez a Host-os cucc? Mit csinál ez és melyik szolgáltatást tilcsam le hogy kilőjjem?
Szerk: Namég akkor mi az a SearchFilterHost, mert ez meg 2%-ot ugrik meg néha, -
#6563 Köszi!
Akkor beszerzek 1-et -
FLeK0 #6562 5342 ultimate
5384 többi
ezektől kezdve jók -
#6561 A buidl 5308-as cd key is jó nem? -
#6560 Köszi:D
Akkor már mind1 melyiket töltöm csak x86 os legyen és gyors:D -
FLeK0 #6559 windowsvista.com-on az rc1 letöltésnél lehet kulcsot kérni. -
#6558 Már nem akarlak felbosszantani,de felteszem:)
Nekem x86 os kell,ott az van írva h no key,akkor ez a jó?(mert nekem nincs keyem hozzá) -
FLeK0 #6557 torrent -
#6556 Köszi a segítséget!
Akkor márcsak annyit kérdeznék,hogy honnan tudom letölteni? -
FLeK0 #6555 mondjuk úgy, hogy az egy lassú bugos szar, ez meg már nem :) -
#6554 jaaaa...
Adjá neki 5744-et! -
#6553 Nekem 5308 build van,van akkora küldönbség a legfrisebb közt,hogy érdemes legyen letöltenem? -
#6552 Sokra mész vele, ebben semmi újdonság nincs, de mi értelme van a gumiszerű ablaknak? Semmi. -
#6551 Tudtommal csak lehetett. -
#6550 a sidebar (5600) bizonyos időközönként pár másodpercre megeszi a procit, remélem másnál is
felraktam a live oncare-t, secutity center kizöldült (kivéve UAC), lassú de teszi a dolgát. -
#6549 Hali!
Csak 1xű kérdésem lenne melyik a legfrisebb beta build? -
#6548 Állítólag le lehet tölteni a Vista-t a hivatalos oldaláról... a beta változatot. Valaki adna egy linket? -
Newfronter #6547 Igen, ez ment nekem Linux alatt, csak nincsen TouchScreenem.:)
-
vernyuszi #6546 Bill bácsi Aero-jáért vagyunk oda..akkor talán nézzétek ezt -
#6545 ok. köszi. -
#6544 próbálkozni a startup recoveryvel, újraírni a bootrecordot, ilyesmik (mint az XP-s konzolban...) -
#6543 és abban miket lehet csinálni?
-
#6542 Ja, berakod a DVD-t, rábootolsz és a telepítés alatt lesz a recovery options ha erre gondolsz. -
#6541 Van a vistának valami recovery consolja? Az történt hogy lehibernáltam és nem akar elindulni. csak a please wait képernyőig jut el és ott áll az idők végezetéig. És csökkentett mód sincs hiába nyomok f8-at. -
#6540 Aú, van valami értelmes defrag program ami már fut Vistán (az O&O defrag V8.5 aszondta nem lesz hajlandó feltelepülni)? -
#6539 eleg ebbol a szenvedesbol semmi opengl :D eleg benak ezek az atisok :D kb 1 eve van mart vista de meg mindig nemtudtak egy normal drivert csinalni akkor innkab megvarom a fullt , mek rakok fell xpt :D -
#6538 FLeK0 Plz Azt mond meg hogy Hogyoldom meg hogy a Virtual PC lassa a Vinyomat :( -
#6537 van 7 meghivom :D csak a mEghivas Szunetel :D -
#6536 Kibaszot jo ez az Aero :D martcsak a Virtual PC be kene megoldani hogy a sajat vinyomaat erzekelje :D -
#6535 sosem volt erősségem a youtube, köszi.nem fájdiom tovább a szivem, vigasztalom magam az olcso mobilitással:D
jo8 mindenkinek. -
FLeK0 #6534 kb 15 másodperc találni egyet. -
#6533 es hogyfogom latni a vinyomat?:D -
#6532 basszus csak az érdekelt volna az aerobol...csináljon már valaki egy gyors kis videot:D -
#6531 LOL :d nagyon majjer ez a Win+TAB :D -
#6530 Gyorsindító sávban a 2. ikon vagy WIN+tab.