40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • FLeK0
    meglepő módon a letöltés előtt kapsz kulcsot
  • FLeK0
    sztem az is az indexelő része
  • Evogordon
    +m
  • Evogordon
    Bátyának is ez van...
  • sztechnika
    Próbálok key-t szerezni,de nem találom csak a letöltést.
    Tudsz adni pontos linket,vagy esetleg tdusz küldeni 1 keyt?(ha nem nagy a pofám)
  • janos666 #6564
    Gyakran eszik 4-5% CPU-t a SearchIndexer.exe és a SearchProtocolHost.exe és, ahogy nézem az egyik az indexelő szolgáltatás (amit direkt hagytam meg és belőttem hogy indexelje le az egész winyót, kipróbálom jobb lesz-e így...) ami látszólag végzett már az indexeléssel (nem nő már az indexelt filek száma a beállításoknál ahol kiírja...) szóval még várok vere hogy kinyomjam-e. De mi ez a Host-os cucc? Mit csinál ez és melyik szolgáltatást tilcsam le hogy kilőjjem?

Szerk: Namég akkor mi az a SearchFilterHost, mert ez meg 2%-ot ugrik meg néha,
  • sztechnika
    Köszi!
    Akkor beszerzek 1-et
  • FLeK0
    5342 ultimate
    5384 többi

ezektől kezdve jók
  • sztechnika
    A buidl 5308-as cd key is jó nem?
  • sztechnika
    Köszi:D
    Akkor már mind1 melyiket töltöm csak x86 os legyen és gyors:D
  • FLeK0
    windowsvista.com-on az rc1 letöltésnél lehet kulcsot kérni.
  • sztechnika
    Már nem akarlak felbosszantani,de felteszem:)
    Nekem x86 os kell,ott az van írva h no key,akkor ez a jó?(mert nekem nincs keyem hozzá)
  • FLeK0
    torrent
  • sztechnika
    Köszi a segítséget!
    Akkor márcsak annyit kérdeznék,hogy honnan tudom letölteni?
  • FLeK0
    mondjuk úgy, hogy az egy lassú bugos szar, ez meg már nem :)
  • janos666 #6554
    jaaaa...
    Adjá neki 5744-et!
  • sztechnika
    Nekem 5308 build van,van akkora küldönbség a legfrisebb közt,hogy érdemes legyen letöltenem?
  • bon
    Sokra mész vele, ebben semmi újdonság nincs, de mi értelme van a gumiszerű ablaknak? Semmi.
  • bon
    Tudtommal csak lehetett.
  • B@ldrick
    a sidebar (5600) bizonyos időközönként pár másodpercre megeszi a procit, remélem másnál is
    felraktam a live oncare-t, secutity center kizöldült (kivéve UAC), lassú de teszi a dolgát.
  • sztechnika
    Hali!

Csak 1xű kérdésem lenne melyik a legfrisebb beta build?
  • daxan
    Állítólag le lehet tölteni a Vista-t a hivatalos oldaláról... a beta változatot. Valaki adna egy linket?
  • Newfronter
    Igen, ez ment nekem Linux alatt, csak nincsen TouchScreenem.:)
  • vernyuszi
    Bill bácsi Aero-jáért vagyunk oda..akkor talán nézzétek ezt
  • pedestrian
    ok. köszi.
  • janos666 #6544
    próbálkozni a startup recoveryvel, újraírni a bootrecordot, ilyesmik (mint az XP-s konzolban...)
  • pedestrian
    és abban miket lehet csinálni?
  • janos666 #6542
    Ja, berakod a DVD-t, rábootolsz és a telepítés alatt lesz a recovery options ha erre gondolsz.
  • pedestrian
    Van a vistának valami recovery consolja? Az történt hogy lehibernáltam és nem akar elindulni. csak a please wait képernyőig jut el és ott áll az idők végezetéig. És csökkentett mód sincs hiába nyomok f8-at.
  • janos666 #6540
    Aú, van valami értelmes defrag program ami már fut Vistán (az O&O defrag V8.5 aszondta nem lesz hajlandó feltelepülni)?
  • L2Goku
    eleg ebbol a szenvedesbol semmi opengl :D eleg benak ezek az atisok :D kb 1 eve van mart vista de meg mindig nemtudtak egy normal drivert csinalni akkor innkab megvarom a fullt , mek rakok fell xpt :D
  • L2Goku
    FLeK0 Plz Azt mond meg hogy Hogyoldom meg hogy a Virtual PC lassa a Vinyomat :(
  • L2Goku
    van 7 meghivom :D csak a mEghivas Szunetel :D
  • L2Goku
    Kibaszot jo ez az Aero :D martcsak a Virtual PC be kene megoldani hogy a sajat vinyomaat erzekelje :D
  • soma22
    sosem volt erősségem a youtube, köszi.nem fájdiom tovább a szivem, vigasztalom magam az olcso mobilitással:D
    jo8 mindenkinek.
  • FLeK0
    kb 15 másodperc találni egyet.
  • L2Goku
    es hogyfogom latni a vinyomat?:D
  • soma22
    basszus csak az érdekelt volna az aerobol...csináljon már valaki egy gyors kis videot:D
  • L2Goku
    LOL :d nagyon majjer ez a Win+TAB :D
  • asysoft
    Gyorsindító sávban a 2. ikon vagy WIN+tab.