40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Garyskillz
    nekem 512 memóriám van és nincs gondom a vistával, persze az is biztos, hogy 1 giga memória alatt azért valamicskével csak gyorsabb:) 1-2 programnál fordul elő az, hogy kicsit hosszabb ideig tölt mint xp-nél, de nem vészes a dolog... de persze ha játékhoz is kell a vista akkor 1 giga kötelező! Én személy szerint már nemsokat játszom, épp ezért döntöttem úgy , hogy megválok az xp-től... és nem bántam meg
  • asysoft
    Úgy tudom 384 alatt nem lehet telepíteni, de 512 alatt biztosan szenvedni fogsz vele.
  • gergobaby
    Én nem is akarok vele semmit sem csinálni csak mégis 1-2 dolgot megnézni benne...
  • bon
    Sokra nem mennél vele ha még fel is települne, mert az nagyon kevés. Még XP-nek is több ajánlott mint 256mb.
  • FLeK0
    Én még 512-vel sem indítanám el.
  • ProGabe #6605
    bazze,így ezt látva ez igen dúúúrva,5 azaz öt év után minnyá itt az új vindóz.el se hiszem,és mennyi de mennyi gond lesz ebből :)(itt most főleg a cégekre gondolok term.)
  • bon
    Na akkor lesz program áradatt, remélem a lehető legrövídebb időn belül megkapják az iskolák a Tisztaszoftver keretében mindegyik programot.
  • gergobaby
    Nem lehetne valahogy elinditani a Vistat 256 RAM-on?

Hogy ne kosson bele telepitésnél...
  • Mr Manson
  • bon
    Csak annyit tudok mondani, hogy torrent, régebben itt is volt belinkelve, olvass vissza hátha műkődik még.
  • lampard99
    mert?
  • BiG G
    ejj mekkora lámák vagytok ti ketten :))))
  • daxan
    köszi! Magyarítás az nekem is jó lenne!
  • lampard99
    hello magyarosítást honnan tudok letölteni a Vistához?
  • FLeK0
    10-15gb
  • daxan
    Mennyi szabad hely kell a teleítséhez?
  • Newfronter
    A Vista kerneljében a .NET 3.0 van már. :)
  • Evogordon
    Érdekes. Miért nem kellet feltelepepíteni a .netF-öt az ATI driverhez? Alapból benne van?
  • Daveee
    pont ezt akatram kérdezni :D és addigra menyi firssités ujitán jön a vistához :D
  • Pano
    múltkor a chat.hu-n voltak a magyar fordítók a vendégszobába, azt mondták, hogy március közepére végeznek vele úgy, hogy már boltokban lesz.
  • asysoft
    Jópofa, de ebből csak az ablakváltásnak látom értelmét, a többi játék. (No meg hogy gyorsabb a megjelenítés, mint XGL nélkül, kár hogy nekem ez nem ment normálisan. De ez OFF:))
  • janos666 #6589
    Néjjedmár, van FAQ is :D

Nabasszameg, azt hittem nem bírok majd nyomtatni vistával, aztán kiderült hogy csak az Aero mögötti ablakra lett kivágva a "licenszszerződés elfogadása" ablak, és amíg azt nem nyomtam le (át kellett váltani valami hülye konzollal abba a kékhátteres ablakba amit egy régi buildben láthattunk míg töltötte az aerot) nem ment a gép, de már nyomtat is szépen ahogy kell.
  • BiG G
    thx :) akkor még nem kell sietnem vinyót venni
  • FLeK0
    kora tavasszal
  • BiG G
    ami nincs benne a FAQ-ban:
    mikor lesz elérhető a végleges (boltokban is kapható) változat magyar nyelven?
  • FLeK0
    nem, csak ahogy közeledünk a megjelenéshez jön egyre több ember egyre több kérdéssel.
  • ProGabe #6584
    130+ új üzenet,hát mi történt itt?kijött valami nagyon fajin build vagy mi?
  • Evogordon
    Azért azt sajnálom hogy csak 1 téma van a vsitában.. Remélem majd csinálnak újjakat. :)
  • gergobaby
    most azt csináltam de mostis már vagy 2 perce egyhelbyen áll

Másnál is kellett ilyen sokat várni?
  • bon
    Lehetséges, célszerübb lenne kiirni lemezre.
  • gergobaby
    nekem még mindig egyhelbyen áll a telepitő.

Lehet hogy azért mert Daemonba mountoltam a telepitot és ugy akarom felrakni?
  • sztechnika
    Sikerült szereznem key-t.
    Akkor letöltöm a Vista build 5744-et,remélem gyorsabb,mint a lassú 5308-as.
  • janos666 #6578
    Nos, a Wsearch (Windows search) nevű szolgáltatást kellett kilőni hogy ne egye a CPU-t (pedig az indexelés kész volt és mégis elégsok CPU-t evett, ezekszerint még bugzik egy kicsit)
  • Garyskillz
    thx
  • janos666 #6576
    A Nero 7 lite, linkelték itt lentebb.
  • Garyskillz
    meik nero müködik rendesen vistan? nero 7ultra felmegy, de nemtudok vele írni semmit..
  • sztechnika
    Ha a telepítés,akkor hagyd,mert sokáig áll egyhelyben(ez a természetes,majd továbbmegy).
  • sztechnika
    Csinálok új accountot,mert már elhasználtam valahogy 10 cd keyt xD
  • gergobaby
    Mit kell csinálni amikor Kiirja hogy Windows is loading files, végigmegy és ott áll egyhelyben már vagy 15perce

Kell ott valamit nyomni vagy mi?
  • janos666 #6570
    Bár alacsony prioritással futnak így elgondolkodtató hogy kigyilkoljam-e az indexelő szolgáltatást vagy se.
    Na mindegy, megpróbálom, de ha 0 indexeléssel is eszik CPU-t akkor visszaindexelem a winyót. :)