40038
-
#6650 Húh. Még jó, hogy nem telepítettem eddig az RC2-es Vistát. -
#6649 Hamarosan új nvidia driver: link -
#6648 Szerintem directx 9-es kártyán nem érzékelhető különbség a Vista directx 10-es rendzserével, mível a 9-es kártyák semmit se használnak ki a 10-es újdonságaiból, mivel ahhoz hardveres támogatás kell. Majd a hamarosan megjelenő nvidia kártyák már tudni fogják az új utasításokat, már csak játék kell ami használja is a dx10-et. -
FLeK0 #6647 Sztem csak azért látod így, mert az xp-s driverek már agyon vannak optimalizálva a több 3dmark pont miatt és az levesz a képminőségből valamennyit. -
#6646 Nincs ami teljesen kihasználná. De azért egy DX9-et támogató videókártyánál is jobb a DX10 használata. Szerintem élesebb a játék grafikája, bár nem gyorsabb, de mintha jobb lenne. -
#6645 tényleg jó. egy veszprém közeli település kódját nem tudod esetleg? -
#6644 A vistákban már az van csak nincs ami kihasználná.. -
#6643 Én azért már DX10-et szeretnék használni... :) -
#6642 De azért már nekünk van xD -
baca01 #6641 még szép. amúgyse érné meg a játék gyártóknak ha csak vistán menne a játékuk amit csinálnak mert májusban még aligha lesz annyi embernek vistája mint xp-je. -
FLeK0 #6640 Valamikor májusban még úgy volt, hogy a soron következő DirectX10 alapú játékokhoz mindenképp szükséges lesz a Windows Vista, mivel az XP nem fogja támogatni azt. A TheInquirer által előásott friss információk alapján azonban az XP-n futó DX10 más néven, DX9.0L-ként lesz elérhető és természetesen minden DX10 alapú játékot futtathatóvá tesz a régi, jól bejáratott operációs rendszeren.
forrás -
horitazi #6639 virust kaptam...de yó..meghalt az egész..nem sokára format c:(
-
Newfronter #6638 jobb klikk egy meghajtóra, beállítások, eszközök fül, lemez ellenőrzése.
"Lehet hogy hibás a DVD?"
Valószínű az is. -
#6637 Check discet hogy lehet futtatni? -
#6636 Ő probáltam ugyis de akkor kiirja hogy Windows is loading files felmásol 260 MB file-t és kifagy. Lehet hogy hibás a DVD? -
Newfronter #6635 Vinyóddal minden oké? :) De lehet nem ez a baj, azért ha van XP mellé téve, futtass le egy checkdisket! -
ent #6634 Próbáld először a genyósabb dolgot: format és reinstall... Installálásnál nem volt gumbanc véletlen nálad? -
#6633 pls help! -
#6632 Jah, és természetesen el is foglalta a maga 10 GB-ját . -
#6631 Nah sziasztok!
Bocs a sok balfékkedésért de tegnap feltettem a Vistat. Viszont most amikor inditom a gépet megkérdezi hogy normál vagy csokkentett mód én kiválasztom hogy normál, és fekete képernyő.
Ilyenkor mit lehet tenni?
( Suleeból irok. )
-
AnonymouS #6630 köszi, ez tök jó -
ent #6629 Nemtom volt-e! Ha volt bocsi
Vistás időjárás modul, hogy működjön... -
#6628 Akkor mostmár valóban csak az Intel jóindulatában lehet bízni:) -
#6627 Sziasztok!! Van egy problémám:nem müködik ahangkarim (Sound Blaster 5.1) Vista alatt! Egyik build alatt sem! Azért lehet mert még csak teszt verzio a Vista? Ja és a másik (igaz nem ide tartozik) XP 64bit alá nem tudtok valami back up progit ami müködik?
-
#6626 Én olyat, hogy próbaverziós driver még életemben nem láttam (pedig elég sokkal találkoztam már). A Creative oldalán lévő legfrisebb úgy ahogy műkődik, ragd fel azt. A Creative vezérlőpultját nem ajánlom feltenni gondot okozhat (nállam legalábbis gond volt vele). Inkább csomagold ki a drivert és csak a tényleges meghajtót telepísd fel. Egyébként a natur driver telepítési módszer XP alatt is bevált idáig mindig, semmi egyébb komponens. -
Radir #6625 Sziasztok!
Talált már valaki működő Audigy drivert Vista alá?
Én már többet is kipróbáltam, de vagy nem ment fel -azt írva hogy nincs is ilyen kártyám??-, vagy pedig felment (derék módon közölve hogy 30napos próbadriver!!!???) ettől függetlenül persze mégsem megy...
Külföldi fórumokon javasolták, hogy tegyen fel az ember sima 64bit-es drivert - nos ezekkel ue a gondok.
Már xp alá is vagy 4-5 driverből kellett kimazsoláznom a megfelelő drivert. Van valakinek működőképes és nem próbaverziós driver?
Köszi előre is!
Radír -
#6624 hmmmmm...nem jo ezzel sem.
-
#6623 köszi, próba:) -
#6622 Most találtam, egy próbát megér: Aero Glass gyengébb gépeken is. -
#6621 ha többet akarsz megtudni a vistáról akkor nézz utána googlen, letölteni pedig a microsoft oldaláról tudod vagy torrentről... -
#6620 vagy használni a google-t -
FLeK0 #6619 csak azt a kibaszott faq-ot kéne elolvasni odafent. -
#6618 Sziasztok! Tudom végig kéne böngésznem az egész forum topicot de sajnos nem sok időm van erre viszont szeretnék kérni vkitől 1 linket ahol többet összelehet olvasni a vistárol illetve honnan tudnám letölteni köszi szépen előre is! -
#6617 csak 5600-as bulidhez. -
#6616 Én már a hibák számának csökkenése miatt is a 5744-et ajánom. -
#6615 Akkor leszedem az 5600at 250kb/s al
Ha tényleg nincs sok különbség -
#6614 csak a hibák számában ha jóltudom -
FLeK0 #6613 nincs sok különbség. -
#6612 A Vista 5744 sokkal jobb,mint a 5600?
Mert a 5600 at gyorsan letudom szedni,viszont a 5744-et csak 20 kb/s-al
Megéri inkább a több időt az 5744-re,vagy elég a 5600? -
#6611 Akinek kell a magyarítás a Vistához,akkor:
vista hun