40038
-
#6690 Én nem azt mondom, hogy duskálok (sőt egyáltalán nem, de 1 példányba szándékszom megvenni ha nem kapom meg a Tisztaszoftver szerződés keretében) a pénzbe és megvenném mindegyik gépemre (már ha több lenne). De mi értelme van megvenni 1 gépre a jogot arra feltenni és utánna meg a család többi gépére vagy a laptopomra (ami nincs) feltenni úgyanazt a Vista-t. Ha már egynél több gépre van feltéve, egyidőben (az 1 gép licenszes) akkor már illegális. Egyszerűbb alapból warez verziót feltenni szerintem. -
baca01 #6689 és hogy? mert akkor megoszthatnád velem is:P mondjuk xp-hez én is szereztem eredti kódot amit elfogad akárhl szval ha így nézzük nekem is "jogtiszta" -
#6688 nekem is legális lesz, de csak azért mert ingyen fogok tudni valszeg ehhez is hozzájutni, mint ahogy az xp-hez. -
szakadek #6687 Persze, de általában ez csak céges embereket fenyeget, meg persze azt, aki hangosan reklámozza, hogy ő kalóz változatot használ. Most honnan fogja tudni a fene nagy szoftver rendőrség, hogy nekem itthon gépem van?
Persze ezzel nem azt mondtam, hogy ne vegyétek meg, mert az hülyeség!
Valószinünek tartom, hogy nekem is a Vista lesz az első jogtiszta op rendszerem. (és nem fodom megvenni :-) van olcsobb megoldás is) -
#6686 akkor ez kb olyan mint a netmegosztás? -
Janmester #6685 Ez igaz de ha valaki szeret nyugottan aludni törekszik a jogtiszta dolgokra. Sajnos az ismeröseim körében jópáran ráfáztak.4,5 millios bünti eléggé elgondolkoztato! -
#6684 Valakinek müxik vista rc2-őn a hamachi??? pls segítsetek..
Itt az új BF én meg hamachi nélkűl :D -
FLeK0 #6683 papíron igen, de 50re is felteheted 1 cdkulcsal. -
Janmester #6682 Ez az XP-n is igy van. 1 gép 1 op rendszer.
-
baca01 #6681 az, hogy megveszed eredetibe, felrakod a te gépedre, felrakod mittomén a szüleid gépére, felrakod az unokatesód gépére és így tovább tehát nem lehet azt hogy megveszed és több gépre is felrakod... -
#6680 mi az hogy "átvinni másik gépre" az os-t? -
#6679 Akkor neked ez nem okoz gondot, ez egy ember, ne általánosíts.
Nekem pl. kizáró ok, így semmiképpen nem veszem meg.
De attól még meglesz.... -
#6678 Én nem értem teljesen miért oylan nagy gond ez? Ha én megveszem a Vistat akkro úgyanazon a gépen fogom használni, ha veszek egy laptopot azt oprendszerrel veszem. ha már lenne laptopom akkor megvenném rá. -
#6677 Ha ez igaz akkor nagyon nagy szívás lesz. :( Nekem biztosan. Így lehet nem is veszem meg. Pedig a mostani xp-m is legális. -
Newfronter #6676 Hát nemtom mennyi az XP hibája, de találkoztam mostanában is buggal benne :)
A Vista RTM-ben annyira kevés hiba lesz, úgy mint az XP-ben anno, hogy nagyon kevés user fogja észrevenni. Anno a win2k-ban 2000 hiba volt kb... ha jól tudom. -
#6675 Lassabb de ahogy olbasgatom kevesebb a hibája mint a Vistának.
-
Newfronter #6674 Ez még nem tuti. :P
Mármint nem az hogy nem mennek, hanem az is kérdés hogy, hogyan mennek egy XP-n meg egy Vista DX10-en.
Én már eldöntöttem mindenképp Vista, XP tényleg lassabb... :( -
#6673 Ha volt már bocs!
DirectX 9.0L
Dixie Flatline, 19:21 - Játék: Érdekesség)
(Inquirer) Valamikor májusban még úgy volt, hogy a soron következő DirectX10 alapú játékokhoz mindenképp szükséges lesz a Windows Vista, mivel az XP nem fogja támogatni azt. A TheInquirer által előásott friss információk alapján azonban az XP-n futó DX10 más néven, DX9.0L-ként lesz elérhető és természetesen minden DX10 alapú játékot futtathatóvá tesz a régi, jól bejáratott operációs rendszeren.
Feltehetőleg a Microsoft kezdetben örült volna a Vista exkluzív játékok megjelenésének, mellyel felgyorsíthatta volna az új oprendszerre történő áttérést, ám az XP-nek is kellett legalább öt év, hogy teljesen kiváltsa a korábbi Windows verziókat. A kiadók pedig nem repesnek az örömtől, ha olyan megoldásokat próbálnak rájuk erőltetni,melyek tovább kurtítják az amúgy sem rózsás PC játékeladásokat.
info: Hardwired
Na akkor nemfogok Vistára váltani hálistennek ha mennek DX10-es gamek X-n!
-
tibike21 #6672 Köszi -
expander #6671 Persze, az RC2 jóval gyorsabb már. -
tibike21 #6670 Még annyi kérdésem lenne hogy az RC1 és az Rc2 között lehettek lassulási különbségek? -
horitazi #6669 kösz főnök!
meg a tegnapi távsegítséget is ;) -
Newfronter #6668 RC1
Itt tudsz igényelni nem ultimate kódot is. (ha jól tudom) -
horitazi #6667 olyan gondom van ,hogy az RC1-t virus miatt újra raktam(format után) és amit kaptam kódot először az nem jó valamiért mivel én most az Ultimate helyett a Home Premiumot raktam fel!ötlet van valakinek?szívesen fogadnám! -
#6666 512 Rammal nem csoda. Minimum 1 giga kell. Ha ez már megvan nem lesz teljesítmény gondod.
Én egy ATI 9600 PRo 128-al futtatom és gond nélkül viszi az aero-t. -
#6665 Sztem érdemes lenne várni. -
tibike21 #6664 Az rc2 öt le lehet szedni valahonnan? Vagy érdemesebb megvárni az RTM et? -
FLeK0 #6663 ha rtm lesz még nem 'jelenik meg', legfeljebb hetekkel utána. hacsak nincs vmi nagy gáz az ms-nél. -
#6662 Arra elég hogy kisebb memóriaigényű progik elfussanak Vista-n, de másra nem nagyon, mivel a rendszer 350-400 megeszik alapból -
expander #6661 Az RC2-t használjátok, sokkal stabilabb és gyorsabb rendszer. 1 hete használom, hiba nélkül!!! RC-1 nem volt jó... -
#6660 Nem baj ha tévedtél is. Legalább volt pár szép órám amíg azt hittem tényleg ma jelenik meg. -
Newfronter #6659 Elvileg órákon belül lesz RTM verzió, de ha nem, ne harapjátok le a fejem. -
tibike21 #6658 Köszi csak azért mertem megkérdezni mert alapba a vista gépigényénél 512 memoriát irnak, de ezek szerint akkor kevés neki. -
#6657 Bőven elég ha veszel még 512 MB ramot... -
tibike21 #6656 Sziasztok.
Tegnap feltelepitettem a Vista RC1 et ez ügyben kérnék pár véleményt.
A gépem 3500+ AMD Athon64 512MB RAm, és egy FX5200 -es videokártya.
Igazábol tesztelés céljából tettem fel, de nekem nagyon lassu. A mamoria állandó jellegel 80% -os terhelést mutat, és az ablakok is nagyon nehezen és lassan nyilnak meg. Ha az Aoero felületet használom roszabb a helyzet de mikor átvátom Klaszikus nézetre nem sokkal lesz jobb.
Ez ügyben az lenne a kérdésem hogy ha veszek még egy 512 memóriát akkor fog e rendesen futni a Vista. Kinek mi erről a tapasztalata? Vagy esetleg cseréljem a videokártyát? Lehet az isa gond, bár a megjelenitéssel nincs gond. Elöre is köszi mindenkinek a hozzászolásat.
-
FLeK0 #6655 másold be a dx9-es .dll-eket xp/system32-ből, és valószínüleg menni fog az is. -
#6654 Én meg azt szeretném ha a játék izélgetők kicsit összekapnák magukat.
SRO például nemmegy vistán,a dx9 hiányára hivatkozik. -
#6653 Még jó, hogy DX10 van Vistán, de a DX9.0L neve nem most került elő először, s akkor még a korábbi DX-ekkel való kompatibilitás megőrzése érdekében volt-Vistán. -
Newfronter #6652 Vistában DX10 van, ezt szögezzük le, és natívan benne DX9 támogatás. -
#6651 Ez érdekes, nekem úgy rémlik, hogy a DX9.0L az pont Vistán van, hogy menjenek a régebbi programok is vele (DX10 visszafele nem kompatibilis mivel gyökeresen más, mint az eddigiek). Erre most ez a hír... Mondjuk Inquirer:)