40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • djrobaa
    És az miért jó az MS-nek hogyha valaki lecseréli a gépét vagy esetleg uj cuccot vesz bele és nem tudja töbször aktiválni a Vistat! Ez tök hülyeség!
  • bon
    Azért szerintem durva, hogy jelenleg elérhető IE7 Yahoo toolbar-al akar telepüni. Amúgy feltételezem még cska angol verzó van. Én megvárom a magyart valószínűleg.
  • bon
    Szerintem aktválni nem fogod tudni. Ha kettőnél többször váltasz gépet
  • djrobaa
    Már fent van MS-en IE7 RTM!
  • grebber
    Kiváncsi leszek mi igaz ebből hogy ha gépet cserél az ember akkor már nem fog futni a megvett Vista!
  • neevous
    köszönöm a válaszodat
  • Pano
    azt az 1 hetet már kibírjuk .)
  • FLeK0
    lehet.
  • neevous
    Sziasztok!
    Új vagyok még a vista témában, és azt szeretném megkérdezni, hogy az rc1-et lehet-e rc2-re frissíteni, vagy újra kell telepíteni az egészet?
  • djrobaa
    ez már a végleges explorer?
  • FLeK0
    megvárom ms oldaláról inkább, gondolom fent lesz pár órán belül.
  • Newfronter
    http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=77D32BA8039DE30E
    De itt van CSAK az IE.
  • Newfronter
    Ha kicsomagolod, akkor annak külön van a telepítője, nem kell feltelepíteni. De én várok az IE7 tört verziójára. :)
  • FLeK0
    yahoo toolbaros ie, kösznem
  • TothLaci
    Sajnos ez még nem Vista RTM :)
  • Newfronter
    BREAKING NEWS: IE7 Final released!

Although IE7 final is not yet on Microsoft's official site, you can still get the final version of IE7 via the Yahoo! integrated bundle. To download IE7 final, go to http://downloads.yahoo.com/internetexplorer/index.php, download the file, extract it with a program like WinRAR, and the run the ie7-setup.exe file. You'll get the final build of IE7 7.0.5730.11.

Enjoy!
  • baca01
    milyen videókártyád van neked? :P fx5200, ati 9200?
  • Garyskillz
    nah a net már müködik cask az msn nem... megnéztem az élmény indexet, meglepődésemre a videókártyám a windows aero felülethez kapott a legevesebbet, és az miatt 2,1 , viszont a játékra szolgáló videókártya 2,8 :\
  • asysoft
    Na akkor nekem volt igazam... Bár ez ha jobban belegondolok, rossz
  • Garyskillz
    akadt 1 kis probléám a vistával... 1,5hétig tökéletesen müködött a netkapcsolatom, de 1 ideje valamiért nagyon belassult és ha pingelek akkor is rengeteg a packet loss... xp alatt semmi ilyen probléma nincsen, valakinek vmi ötlet? esetleg spyware v virus okozná?
  • gergobaby
    Ahogy nézem az értékeléseket nekem sem lesz jobb 1-1.2 nél
  • bon
    Nekem 4.2-öt adott a Vista. A leggyengébb láncszem a procim, ő kapta a 4.2-öt. Az összes többi 5 felett.
  • scs17
    nekem 3.7 , az Ati x600 húzza le meg a Grahics with Windows Aero is 4.1 de tökéletesen müködik minden
  • sasNAXO
    Én 4.2 -t kaptam és az AMD A64 3800+ a ludas.
    (ez elo"tt 2 pontom volt - Ati Rad. X300 :P - most 7600GT és asszem 5)
    De mindig is jol mentek a progik, még az Aero is...
    csak hát az a 4-500MB memo evés alapjáraton...
  • LeonSilver
    Nincs oylan, hogy szofver rendőrség.
    Amire Te gondolsz az a BSA és mivel ez egy civil szervezet ugyan annyi joguk van mint például a Rákellenes Ligának.
    Csak hogy tiszta legyen a dolog.
  • expander
    Rájöttem, bocsi.
  • expander
    Egyedi Headlines-t hogy kell beállítani vistán? Mondjuk az SG-t! köszi.
  • djrobaa
    Értem!! Köszi!
  • djrobaa
    Jó és ezt akkor esetleg magyarul?! Angol tudás 0!
  • FLeK0
    pár hónap lesz mire minden nyelven elérhető lesz, a magyar nem biztos hogy az elsők közt lesz :)
  • FLeK0
    Q: Can you confirm the rumours stating that IE7 will be released on the 18th of October?

A: There are a lot of questions surrounding the final release date and the rumors about when we're going to release. As we've stated on the blog, we plan to ship before the end of the month. It will go up on the Download Center first (and will always be available there). A few weeks after release, we'll start sending IE7 out over AU as well. If you want to block the AU deployment for your company, we strongly recommend having the blocker tool in place by November 1.
  • djrobaa
    Ez egy hülye kérdés de akkor lesz már magyarul is nem??
  • Newfronter
    Elvileg mostanában kell megjelennie. :)
  • djrobaa
    Az mitől van hogy beakarok lépni Firefoxban (1.5) a freemailembe és csak ugrál,nem csinál semmit??
  • Pano
    Megjelent a Mozilla Firefox 2.0 utolsó tesztverziója, a Release Candidate 3.
  • djrobaa
    Sziasztok! Lesz ma már RTM-es Internet Explorer 7!
  • FLeK0
    visszaolvas, értelmez, megvilágosodik
  • expander
    RC3? azt meg hogy?
  • DjDano
    egy ideig nekem is csinálta, de aztán szerencsére megszünt, pedig be van kapcsolva a könyvjelző eszköztár
  • Pano
    nekem 2.0 RC3-al is csinálta.