40038
-
#6890 mi ez az offline files?hol kapcsolhatom ki? -
#6889 Offline files kikapcsolása után sokat javult a teljesítmény, de még nem igazi :)
Van még olyan szolgáltatás, amit nyugodtan ki lehet kapcsolni? -
#6888 Nos már Windows Vista RC2 alól írok, feltettem, de a teljesítményével nem vagyok megelégedve. Sokat tölt, szaggatnak rajta a játékok. -
FLeK0 #6887 nincs.
" The in the box RC2 drivers are more current than the ones posted for RC1." -
#6886 Hmm, én RC1-es drivert használok az RC2-es Windowson. Szerencsém van?:) -
#6885 Ati: We will be posting a RC2 driver shortly.
Megérjük ezt valaha? :D -
FLeK0 #6884 ok? -
expander #6883 A Windows Vista 5 alternatívája:
- Windows Vista Home Basic
- Windows Vista Home Premium
- Windows Vista Ultimate
- Windows Vista Business
- Windows Vista Enterprise
-
#6882 ja :( -
FLeK0 #6881 javul mindkettő, de legalább nektek van driveretek. Az atinak rc1 óta székrekedése van és még nem szartak újat, de azért két cigi közt nagy betűkkel kiírták az oldalukra hogy nehogy feltegyük az előzőt az RC2-re, mert rossz lesz nekünk. -
#6880 Ma történt egy kis furcsaság. Csökkentett módba akartam indítani a Vistát hogy buzerálkodjak a DX fileokkal, de a fileok listázott betöltésekor a crcdisk.sys-nél megállt a kép, majd fél perc múlva újrabootolt a gép, de már csak kékmikulás fogadott last good known standinggel vagy újból safe módban bootolva is. Tehát beszart az egész oprendszer.
Viszont! betettem a DVD-t, és az automatikus startup recovery rendbetette anélkül hogy bármi elveszett volna a gépről. -
#6879 Elvileg gyorsabb ja, én is figyeltem hogy a 3DMark game tesztjei alatt helyenként látványosan magasabb az FPS, vagy hogy ott is szép simának tűnik a kép ahol kevesebb mint XP alatt futtatva és máskor már frameskipelgetne. De a végpontszám vagy játékkal futtatott FPS tesztekben meg mégis látványosan kevesebb az átlagérték. Ez meg fura hogy ennyire ne sikerülne már drivert kiadnia az nvidiának (régen legalább is értettek a driveríráshoz...), az meg mégfurább hogy az időben egymást követő 3 legutólsó Vista build és egyazon nvidia driver meglehetősen eltérő eredményeket produkált, és a RC2 nyert.
Én a beta2-vel meg is csináltam hogy betettem a DX-ét az XP-be (akkor még engedte lemásolni a vista a filejait, az XP-t meg végképp egyszerű felülírni), de nem indultak vele 3d programok. -
FLeK0 #6878 A dx9-es játékokhoz dx9L-et használ a vista, ami még gyorsabb is mint a xp-s dx9. ha nem, az a driverek miatt van.
nekem gyári ms-ati driverrel pl. a CoD2 dx9 módban más szinten fut vistán, szemmel láthatóan van vagy +20fps, úgyhogy én inkább az xp-be tenném a vistás fileokat :)
Persze az lehet, hogy dx8-tól lefelé gyengébben muzsikál, de nem érdemes erről beszélni amíg nincsenek igazi driverek. -
#6877 Winbill + TAB -
#6876 Hogyan lehet 3D-be elforgatni az ablakokat? -
#6875 Most épp megpróbálom kigyilkolni a DX10-et a Vistámból, hogy felrakhassam azokat a DX fileokat amik az XP SP2-ben vannak (hátha úgy jobban futnának a programok, mint a nagonbéta DX10-el), de a registryben sehol sem találok olyan kulcsot ami a DX verzióra és fileokra vonatkozna.
Van valami XP-s program ami hatásosan gyilkolja ki a DX-et? -
#6874 Jobb szeretem mindenből a rendeset, nem az alternatív/más megoldásokat, nem vonz hanem inkább taszít a másság, érted...? -
Newfronter #6873 nero lite nem tetszik? kérlek mond meg hogy miért! :) -
#6872 Töltsd le az a nerot ami most vann kint legújabbként a nero.com-on, az nekem tökéletesen feltelepült és ír CD/DVD-ket, nem kellett nero lite-val szórakozni... -
#6871 nah megoldottam. Csak a netre nem akar kapcsolódni....nem tom miért... -
#6870 áááá. Én meg feltettem... na mindegy. Most elakadtam. Telepítés után be kell írni az usrnevet meg választani kell pár képet... Nah én azt megcsináltam és utánna gondolom optimalizálja a gépemet vagy mi. De közben kikapcsol a monitor aztán újraindul de a felhasználónevem az megmarad. hol lehet elmenteni???? -
FLeK0 #6869 sok program nem megy, de majd idővel (negyed-fél év) mindennek lesz új változata ami fog. mindennapos használatra nem érdemes vistát felrakni egyelőre. -
#6868 Ha már nem megy a Nero 7 a Vista-n akkor a 6os verziót honnan tudom leszedni??? Vannak más programok még amik nem mennek rajta? -
baca01 #6867 én azt használnám már mióta kiadták és leszedtem, csak nem tudom felrakni mert sajna nem csak én használom ezt a szaros gépet, viszont csak én tudok egyedül angolul... -
expander #6866 Bénáztok a Windows Vista RC1-el, felejtsétek el! Az RC2-t használjátok vagy újabbat, azok már jók. -
AnonymouS #6865 Játszik valamelyikőtök RC2-n Gothic 3-mal? Tudom, hogy kicsit off, csak érdekelne hogy csináltátok meg. Köszi -
Newfronter #6864 Nem!
A képen középen az csak egy vízjel, nem úgy néz ki a Vista nyugi. -
#6863 ez nálad van????
-
Newfronter #6862 Nem. -
#6861 le lehet valahonnan szedni??? -
Newfronter #6860 Windows Vista Enterprise Edition, Build 5808
-
#6859 32 bit -
#6858 Hülye kérdés: 2GHz-s Intel Clereon procihoz melyik verzó a jó???? -
djcom #6857 4 napja tettem fel a Vistát és azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam.
Mérföldekkel jobb mint az xp,nagyon jól át van gondolva.
Egyetlen hibája, ha ezt hibaként lehet felhozni, a túlzott biztonsági rendszer.
De semmi gond, mert ki lehet kapcsolni.
Az RC2 már nem görcsöl a driverekkel.
Ajánlom mindenkinek! -
GoaGeorge #6856 Sziasztok!
A napokban feltettem a Windows Vista RC1 - Build 5600-as verzióját, 64-bites változatban. Iszonyúan tetszik, viszont van pár nagyon bosszantó hibája. A kérésem az lenne, hogy véleményezzétek ezt az 5600-as verziót és szerintetek van már ennél stabilabb, jobb kiadás is?
A problémáim a következők:
- nem tudok vírusírtó programot feltenni. Próbálkoztam azzal is, amit a Vista honlap ajánl. (CA, Norton, Nod, AVG, Avast) Mindegyiknél kaptam vlmi hibaüzit és egyik sem megy
- ugyanez a gáz a virtuális meghajtóval is. (Daemon, Alcohol, PowerISO) Ezeket sem tudom telepíteni.
Ha ezeket a hibákat nem lehet egy másik verzióval, vagy vlmi mással orvosolni, akkor kénytelen leszek visszatelepíteni az XP-t, pedig azt nagyon nem szeretném!
Üdvözlettel,
Gergő -
#6855 Találtam Vistával is működő defrag programot: Perfect Disk 8 Beta for Vista RC1/RC2 (alul a dobozkában van a vistás beta) -
#6854 Nos, megjegyzem hogy a scandisk kurvára bugos az RC1-ben ha teljes filesystem scant futtat az ember bootolás alatt. Fél óráig kinlódott az indexekkel meg a biztonsági leírókkal mikor úgy 10 perc után se előre se hátra (se HDD led villanás vagy hogy moccant volna az 5121 of 65346 számláló) így reseteltem. Ugyanezeket a teszteket még ugye futás alatt lévő windowsban is le lehet nyomni a winyón, meg is tettem és 3 perc alatt végzett. (csak így nem tudok teljes filesystem és lemezfelület elllenőrzést csinálni) -
tibike21 #6853 Van hozzá magyarosítás? -
#6852 Tényleg, baloldalt a legalsó kis fül. (de azért jó hogy újra engedélyeznem kellett a security centert hogy ott kikapcsolhassam a riasztásait :) -
#6851 Megadod neki az eleresi utat ahol a *.cab file van.