40038
-
#6970 :D:D:D -
Newfronter #6969 Meg aki ért az emule-hez. :D
khmm: #6958 -
#6968 Azok a szerencsések a tesztelők? -
#6967 -
Newfronter #6966 Holnap, holnapután aki szerencsés telepítheti az 5840-es buildet. Kivi vagyok miben változott. -
#6965 Jaja, nálam igen! -
#6964 Azt csináltad hogy az exe-re jobb klikk tulajdonságok- kompatibilitás-win xp sp2? És jobban megy a játék? -
#6963 nekem is volt ilyen üzenet -
lampard99 #6962 link persze/ emailre thx -
lampard99 #6961 hello küldjön valki egy olyan progit(író) amivel xbox játékot ki tudom érni -
#6960 Bár sokan azt mondják, hogy Vista még nem játékra való, de mivel már azt használom, és egyenlőre nem szivatott meg (nagyon) az oprendszer, ezért próbálok teljesítményileg minnél többet kihozni belőle. NFS: MW az tökéletes teszt az ilyenre, most éppen Windows XP SP2-es kompatibilitással futattam, az eredmény: sokkal gyorsabb lett! Anti-Aliasing lekapcsolása után játszható volt a game (többi grafikai beállítás maxon). -
#6959 Problem fixed in Windows Vista final release
--------------------------------------------------------------------------------
Thank you for participating in the Windows Vista beta program and sending an error report.
Problem description
Microsoft has reviewed this error report and determined that this problem will be fixed in Windows Vista final release.
Solution
Install Windows Vista final release when it is available later this year.
For more information about how to obtain updated versions of Windows Vista, refer to the documentation included with your Beta kit or go to the following website:
Kicsit meglepődtem azon is, hogy üzenetet kaptam. -
Newfronter #6958 Akit érdekel... -
#6957 Szerintem nem. Csak akkor, ha ajánlják. -
#6956 Jobb lenne szerinted ha raknák fel alaplap drivert? Mert n csak ATI drivert raktam fel.. De modjuk nincs is vistára alaplap driver..:S -
#6955 nForce drivert is kiadhatnának már. Lehet, hogy sokkal jobb lenne. Ami ott van, a beta2, azt meg nem merem feltelepíteni. -
#6954 Megnéztem, mi fogja le annyira.
Full Screen Anti-Aliasing és a Shadow Detail magasabb beállításánál sokkal jobban lelasította a gépet. -
#6953 Jó lenne ha az ATI-nak és az nVidia-nak a drivere szabad forráskódú lenne :)
Van az intel kariknak a drivere és az szabad forráskúdú és mégis gyorsabb mint az atinak és az nvidiának a drivere. A linux azért stabilabb meg gyorsabb mindt a win mert sz. forráskódú.. De azért én MS párti vok -
#6952 fogjátok már fel, hogy egy rendes driver kell alá és menni fog. inkább szóljatok az atinak meg az nvidianak hogy csipkedjék magukat. fél év múlva meg már a játékokat is vistára optimizálják, szal... -
#6951 De pedig várható, hogy még az lesz. -
#6950 De nem értem.. Miért fogják le a játékok a gépet? :S
Én teszteltem a bf2-őt a bf2142-őt és ugyan úgy mennek mint xp-alatt.
Meg a steam-es játékok is szépen mennek. Remélem a carbon nem lessz lassab vistán mint xp-n. -
#6949 Érdekes...
Remélem az RTM változatnál gyorsabbak, vagy ugyanúgy fognak működni a PC-s játékok, mint XP-n. Need For Speed: Most Wanted-t teszteltem le RC2-es Nvidia driverrel, szépen "lefogta" a gépet. -
#6948 Némi info az RTM-ől: link -
#6947 Elég gyanús, hogy driver a bűnős. Nekem is volt olyanom, hogy a teszt lefutott de másol meg se nyikkant a hangkártya vagy nem 5.1-ben szólt. -
#6946 Kicsit érdekes, mert a teszt lefutott. Ott adott hangot. -
#6945 Nem xp , szal offba irom hogy én ujraraktam ;Ð amugy sem volt 100as a rendszer... -
#6944 Majd a hardvergyártók javítják az ő dolguk. -
#6943 Annál a pár rendszerzabáló szolgáltatás letiltása után nagyon megtetszett a Vista. Gyorsan tölt, működik mondhatni rendesen, amit nagyon hiányolok, az a 5.1, remélem, hogy hamarosan ezt is kijavítják. -
FLeK0 #6942 emberibb nyelven (thx2google):
By 25 October Microsoft wanted to finish its new operating system Windows Vista. In an interview with the Microsoft Spezialistin Mary Jo Foley had to admit the Windows boss Jim Allchin however that this date cannot be held.
Now also the reasons are well-known for it. Therefore there were large problems with the Build 5824, which were delivered to selected testers of the Technology Adopter Program (TAP). An update of Windows XP ran in each case inclined, so that a complete new installation was necessary. After a few days stressiger nose search one had found and had repaired the error.
Since the date cannot be held on 25 October no more, a new DEAD LINE had to be specified internally. The deadline is now 8 November, on which the RTM version is to be compiled by Windows Vista. Subsequently, production begins, so that the dates for firm customers (November 2006) and home users (January 2007) can be held.
However this extension of deadline has also effects. For each day, which Microsoft needs additionally, in order to finish Windows Vista, it will give a located version less to the Launch in January. The largest markets will have however priority, so that one does not have to make oneself at least in the German-speaking countries concerns.
-
#6941 Vista: Neuer Termin und Build 5840 mit Neuerungen
von xylen für WinFuture.de
Bis zum 25. Oktober wollte Microsoft sein neues Betriebssystem Windows Vista fertigstellen. -
#6940 Ok köszi, akkor sztem jó lessz ez is. De azért leszedem a live for speed-et tesztelni :) -
#6939 Nekem egy Saitek Cyborg EVO joyom van, de simán felismerte a Vista, hogy x,y,z tengely, meg gombok, és tudtam is használni. -
#6938 És tudnátok ajánlani egy jó SZEMÉT ölő progit? Olyasmit mint pl az ad-aware -
#6937 hi
Van egy logitech kormányom de a vistán nem mükszik az x64-es driver...
Feltelepűl meg minden de nem érzékeli a kormányt.
Úgy szerintetek lehet jáccani hogy a windows-os drivert használom? -
#6936 csak 1 gond van. Ez nem win xp topic. -
mahor #6935 Please HELP!!! valaki segítsen! valaki tudja mi van akkor ha az asztal és a tálca nem akar betölteni windows xp-ben bejelentkezés után? én már kimerültem az ötletekből,hogy mi lehet a baja. =( -
#6934 bocs nem 4.41 hanem 3.41 -
#6933 A Daemon Tools 4.41-et ami kompatiblis a Vista-val honnan tudom leszedni???? Linket pls! -
#6932 Közben sikerült, de köszi. -
Newfronter #6931 http://winportal.net/?id=6
Így próbáltad már?