48078
-
#11018 még jobb jutott eszembe
EOS OBIRA SZERELHETŐ KOMPAKT DIGITÁLIS HÁTFAL!! Felejtsd el a nagy, cigisdoboz méretű otromba gépeket! Ezt csak felkattintod az obi végére, és egyetlen kezelőgombbal már exponálhatsz is! Beépített 1G memória, USB 2-3-4 kompatibilis, és mindössze 35 gramm! A világ legkisebb 20mpx-es CCD-je!! -
#11017 1/2,5"-es CMOS, integrált memória, webkamera képességek. (trust licenc alapján) -
#11016 nanáhogy
600mm ekvivalens (mindössze 12 cm hosszú) obi, 20x digizoommal
kész a 12.000mm-es fókusztáv kizárólag igényes természetfotósoknak és csillagászoknak -
#11015 akkor lenne hozzá fixfókuszos objektív.. digitális zoommal? -
#11014 nana, azzal elveszne a koNpakt jelleg!!! -
#11013 akkor már tükörreflexes is legyen :) egy szebb pentaprizma nagyobb mint a mostani zseb-izék :) -
#11012 és az első cserélhető objektíves kompakt? :D lenne annyi értelme, mint a felhúzós Epsonnak :D
"Igazi SLR feeling a kompakt technológia előnyeivel" :D -
#11011 s3pro :)
többi cégek rangefinderes gépei
kompakt téren megapixel mánia
rendes foveonos gép
semmi világrengető -
#11010 fotós szakkönyv ajánlotta, és nem én terveztem -
Lateralus #11009 Gyereknek a felfújható medencébe tökéletes pancsolni, úgy is néz ki kb. mint egy bébijáték. Bocs Freak :)
Amúgy, ha már a következő évnél tartunk, akkor megtennétek, hogy összefoglaljátok, mit vártok 2005-től a digitális fotózás terén ? Mondjuk, milyen újdonságokat, új gépeket, stb ? -
#11008 nem hiszem, hogy annál mélyebbre akarnék merülni :) pipával a felszín közelében, van ott bőven látnivaló -
#11007 pofás kis szerkezet :) bár az 5méteres merülés elég könnyűbúvár érzést enged csak -
#11006 Tud róla valaki valamit, fogott már ilyet, hallott valamit rokonoktól stb? -
Lateralus #11005 Amúgy tényleg titok, de ahogy Dzsini írta, pl. külföldi fórumokat vagy cikkeket kutatva le lehet szűrni pár morzsát. Ezek egy része kacsa de van, hogy beválik, más része tényleg igaz, csak sokszor nehéz megállapítani, hogy melyik micsoda.
Vagy ha esetleg sokáig követed egy márka alakulását, akkor lehet következtetni, hogy talán mi várható, de ez persze lutri.
A Canon és az Olympus egy-két DSLR fejlesztési tervét ismerem, amit interjúkban elárultak a fejeseik. -
#11004 hát pont TE ne tudnád? -
Lateralus #11003 Honnan tudnám, ha titok ? :)
-
#11002 bocs tudom ez nem olyan topik de beléptem, megláttam és magával ragadott a hév. -
#11001 grat :) -
#11000 ték :) -
#10999 ami kiszivárog az a dpreview és hasonló oldalakra elkeveredik pár napon belül... még a vad találgatások is. de sanda gyanúm, hogy azok szándékkal kiszivárogtatott infok :) -
#10998 nemtom, de Lateralus biztos tudja
(szerintem titok) -
#10997 Kar, hogy EU-ban euroban kerulnek annyiba a cumok, mint USA-ban dollarban. Egyebkent van olyan oldal, ahol a cegek tervezett modelljeirol lehet olvasni, vagy az a hetpecsetes titok kategoriaba esik (marmint a cegek reszerol :) )? -
#10996 tökmindegy, csak egy példa volt, a németeknél is ugyannyi, onnan meg csak eljön idáig :) -
#10995 csomó mindent igen, de ez alapján fotóscuccokat nem :( -
#10994 amazon.co.uk mar szallit ide is? Legutobb amikor rendeltem valamit (mar EU tagok voltunk), Brusszelbe kertem eloszor es onnan hozta at a haver. De akkor nem volt vam.
Amcsik meg nem szallitanak foto cuccokat ide :< -
#10993 ha az áru tőlük postázódik akkor vámmentesnek kell lennie. ha írják, hogy amerikából rendelik, akkor ráteszik a vámot. -
#10992 az jó
nekem minimum 1500 EUR lenne :DD
de asszony ékszerdobozához is csak 200 USD körül van, talán ahhoz beszerzek egyet
ha most amazon.co.uk-ről rendelek, az vámmentes ugye? elvileg el sem jut a vámhivatalba, vagy tévedek? -
#10991 Én is azon gondolkodom. -
#10990 Kint 35, itthon 53. -
#10989 mennyi hozzá a tok? -
#10988 Csak ha hozol nekem nyuszira egy S1 IS-t, vizallo tokkal. :D Tenyleg, kijon jovore az S2 IS? Mondjuk 4-5 mp-vel, RAW formatum tamogatassal, vakupapuccsal es tovabbra is olcso tokkal. :D -
#10987 legyen "SG: Canon connection" és társai topikok? :D -
#10986 Canon Pro1 -
#10985 Lehet kellene penzt kernem toluk reklamra. :)
-->Modellmaker
S5500, ha vegre eljutok a botba. ;) -
#10984 En nem mondtam rola rosszat. :D Sot, 3 !-lel nyomatekositottam az elkotelezettsegemet. :D -
Lateralus #10983 Kotsog xD ??!
Ez a cég többféle memóriát is gyárt, de csak rosszat hallottam róla.
"Kotsog CF !"
"Kotsog SD !"
"Kotsog MMC !"
Ez mindenkinek legyen okulás ! Ne vegyetek Kotsog márkájú kártyát !
-
#10982 :D Szabad megkérdezni KInek milyen gépe van? [kíváncsi] -
#10981 Nekem meg azzal se. Kotsog XD kartya!!! :D -
#10980 nyilván nem leguánra gondoltam, hanem egyszerű állatokra, amiket akár szabadon is engedhetsz, maga a terrárium meg aprópénz, a kellékek nagy része ingyen van, a többit meg megveszed piacon olcsón (meg vannak az embernek ismerősei is)
csak egy alternatíva a semmittevés mellett azoknak, akik fotózni akarnak, de nincs mit
befektetés, ráfordítás, munka, ötletek nélkül nem lesz tele jó képekkel a CF kártya.... -
#10979 Az egyik rokonunknál voltunk szenteste.
Mesélte a srác, hogy a házukban (az oktogon és a nyugati között) lakik egy farok, akinek legalább 20k képe van már a házról.
Minden egyes szögletét lefotózta már.
Ha történik valami a házban vagy előtte, azt megy és lefotózza.
Macskák, balesetek, akármi, a faszi fotóz.
Betegsrác az ilyen is :-DDD