48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Mi a véleményetek a NEM canon dSLR-ekről?
    Gondolok itt azokra, amik nem CMOS-szal hanem CCD-vel vannak szerelve, mennyire zajosak?
  • CSOCSO
    megtortent.. jelentem mostmar semmifele zavaro zajt nem vesz fel a kamera.. ja.. es tok nepszeri lettem a szoros kameraval!
  • GregSB
    Kopaszd meg az egyik macskádat, a kamerát merítsd bele egy kübli gyantába, majd szórd rá a szőrt.
  • CSOCSO
    jo de azt hogyan tegyem ra?? celuxozzam a kompakt kamerara?:)
    nem akarom szetszerelni es a kis mikrofonra rakni olyat.. nah mindegy.
  • PResident Evil
    ...
  • ANTI_GRÉCSIKE
    khm... khm...
  • PResident Evil
    még nem.
  • szacsi
    Prezi, te vettél má vmilyen előtétlencsét a gépedhez? :o
  • szacsi
    ohh, az jó, akkor még az enyémen is elmegy.
    köszi
    [visszamegy és újra beteszi a kosárba, mer közben kilépett]
  • Dzsini
    szivacsot kell rakni a mikrofonra - láttál már nagy szőrös mikrofonokat biztos forgatáson, az pont a szélzaj ellen van.
  • Dzsini
    pentium 200mhz, usb port, win98, 32mb ram, meg egy kis vinyóhely a drivernek
    van hozzá talp meg csiptetős felfogási rendszer, kézzel állítható fókusz 4cm-től, fehérbalansz és fényrendszer állítás, 640x480 12fps vagy 352x288 / 176x144 30fps-el
    teljes twain kompatibilitás - minden msn meg ilyesmi program felismeri és kezeli.
    nagyon egyszerű, de a céljaimra megfelel.
  • CSOCSO
    gondolom azellen sokat nem lehet tenni hogy ne sisteregjen annyira a szel akamcsi mikrofonjaba?...aki tud valami okos dolgot az privizzen meg!koszke
  • szacsi
    hátö...valszeg a musteket veszem meg (még nem döntöttem, egyelőre mindkettő kosárban van (:), mert csak 1 ezressel drágább a geniusnál és gondolom jobb is...
    megtudod mondani, hogy mik a rendszerigényei? :o

visszanézve elég hüjeségnek tűnt a fényképezős dolog, ehhehehe...hüje másnaposság D:
  • Dzsini
    melyiket? :) nekem mustek w300-am van :)
  • szacsi
    az lehet
    most rendeltem deporól webcamot...
  • Blasta
    Nem vagy éppen 100as.
    Jáccadozol egy 50-60rugós fotógéppel, de sajnálsz 5-6 rugót egy kurva webcam-re...

• Dzsini
    itt - legyen 5000, de a mustek és a genius is megfelelő minőség hogy ne veszélyeztesd inkább a fényképezőgépet
  • szacsi
    hajtogattam, sry...
  • szacsi
    ha bedugom a kábelt, a ccd automatikusat lekapcsol.
    node meguntam...veszek webcamot, de 2ezreset még mindig nem találtam (depoba néztem)
  • szacsi
    hol? :o
    eddig csak 5-6e forintosat találtam, azt is a teszkóba, abból meg nem kérek...inkább jáccom a digit géppel DD:
  • szacsi
    én igen (((:
  • Dzsini
    hát, ebben is van valami, bár megoszlanak a vélemények hogy a ccd folyamatos járatása (mintha lcd-s élőkép lenne) mennyire zavaró - egy biztos, hogy 1-2 óránál többet nem nagyon merném én se járatni (a Fuji mellé vettem egy filléres kis webcamet, nem olyan szép a képe, és nem olyan fényérzékeny, dehát mégiscsak - és elem vagy tápellátás se kell neki, megél az usb 500mA-ről)
  • PResident Evil
    épp ezt mondom hogy semmiféleképp nem játszanék az A75-ösöm életével !!!
  • Grétsy
    ráadásul én nem is szívesen járatnám sokáig a digigépet webcam módban, azért csak nem arra való az...
  • Dzsini
    eldurrantanál egy A75-t próbálkozással ahelyett, hogy fillérekért vegyél egy webcamet?
  • PResident Evil
    most egy A75-ösről van szó !!!
  • Dzsini
    főleg, hogy egy 640x-es usb2-es webcam van vagy 2-3000 ft...
  • Blasta
    Végülis ha van zsé, akkor énis kísérleteznék.
    Csak nekem nem ér(ne) ennyit egy nyamvatt webcam...
  • Dzsini
    drót-drót, összeköti a két végét aztán rossz esetben valamelyik vége eldurran...
  • Blasta
    A/V-USB KÁBELEZÉÉÉÉS??????

Ember, fából sosem lesz vaskarika!
  • PResident Evil
    barkács deluxe :D
  • The Garrett
    faragott 1 et :D
  • Grétsy
    hát az lehet, én pl. nem is tudok A/V-USB szabványról :D
  • szacsi
    höhh, má annyit elértem, hogy felismeri ismeretlen eszközként...gyanítom elbasztam az a/v és az usb közötti "kábelezést"
  • The Garrett
    kapsz 1 nyalókát ( a felejthetetlen élmény mellé)
  • Bandew
    Wow, enyém a csupa 1-es. :-D
  • szacsi
    megódom
  • PResident Evil
    nem lehet :D
  • szacsi
    Canon A75

Végülis azért jutott eszembe, mert a teszkós 5e forintos gépeket lehet webcamként használni, és ha esetleg ezt is, akkor megspóroltam pár e forintot.

Egyelőre nem akar sikerülni...
  • Grétsy
    az nem kamera függvénye