48078
-
#10978 Misem egyszerűbb, sőt olcsóbb mint egy ilyen szart venni azért, hogy
a. foglalja a helyet
b. plusz melóval, felelősséggel járjon
c. 1 év múlva már semmi újdonsággal ne szolgáljon
d. erre is költsem a sok dellát
:-)) -
#10977 ilyenkor kell venni egy jó nagy akváriumot és berendezni terráriumnak, hüllők, rovarok stb
egész télre megvan a téma, ami még tudományos értékkel bíró fotókat is eredményezhet -
G_ArchAngel #10976 Talán délutánra tisztul egy kicsit, legalább már nem esik, de minden tiszta nyálkás... -
#10975 Jaja, jó nagy kibaszás az egész.
Én is bementem tegnap a városba a géppel, de kedvem nem volt elővenni...
-
G_ArchAngel #10974 Annyira jó érzés, hogy itt van egy szabad hét, mikor az ember simán végigjárhatná azokat a helyeket, ahol szívesen fotózna...
...erre mi van? szürke ég, félhomály, eső, hideg - maximum régi sírköveket vagy szobrokat érdemes ilyenkor...
Vagy esetleg esernyős, elázott emberkéket - de emberek közé meg nem megyek, mert össze van törve az arcom:)
Mikor lesz tiszta az ég? Vagy essen a hó! -
#10973 Hát ezért mondtam. Pláne, hogy nem vagyok elkötelezettje egyik rendszernek sem...
-
Lateralus #10972 A 20D-nek nagyobb a felbontása és itt ki is fújt a dolog. Akinek nincs szüksége nagy felbontásra és a Nikon rendszer mellett elkötelezett, annak sokkal jobban megéri a D2H, mert kétségtelenül jobb. Az persze igaz, hogy ezek az előnyök főleg hosszú, mindennapos használatnál jönnek elő. Aki hobbiból fotózik és nagyon igényes gépet akar, annak jobban megéri a 20D, de ha dolgozik is a géppel, főleg akciódúsabb témákat, akkor kétségtelenül a D2H a nyerő. -
#10971 Akkor a gyémánt!
Mega zafír!!!
Jaésa SMARAGD! :-D -
#10970 Lehet, hogy maradi vagyok, de fél milkát én ki nem fizetnék akármilyen jó gépért ami "csak" 4 mpx-es.
Akkor már egy 20D jóval olcsóbban...
(mondjuk jövőre :-D) -
#10969 Nekem azok muszaki dolognak tunnek. :D Mellesleg a jo minosegu butor se veszit az arabol (nem IKEA, meg farostlemez csodak :) ). -
Lateralus #10968 Ja, ez nyilvánvaló. A digitális fényképezőgépek esetében viszont az új ár is esik folyamatosan, mint pl. a PC-nél. Kb. 1-1,5 évenként kifut egy modell, átadva a helyét egy újabb, jobbnak mondottnak. Itt van extrém példának a Nikon D2H ára. Pár hónapja 1,5 millió körül mozgott, most itthon 880ezer. Karácsony előtt Amerikában pedig a Nikon 2000 dollár alá vitte az árát, ami vámmal áfával behozatva is valamivel 500ezer fölötti ár. Marha drága, de a nyári 1,5 millióhoz viszonyítva hatalmas áresés.
Ha valaki esetleg tényleg profi gépet akar...
-
#10967 az arany se nagyon, elég vadul mozgott az elmúlt 2 évben annak is az értéke... ha már off :) -
#10966 Ugyan ez van autóval, PC-vel, és még egy rakat dologgal.
Csak a lakás és az arany tarcsa az árát.
Bocs az off-ért -
#10965 :D Itt nem is arrol van szo, hogy nem erne meg a 20k-t, csak valaminek az erteke es az eladasi ara, foleg, ha hasznalt muszaki cikkrol van szo, a legritkabb esetben esik egybe. :) -
Lateralus #10964 Ha kitartóan árulja, akkor mindig akad egy hülye balek, aki megveszi. Én is nemrég vettem egy leharcolt, matuzsálem gépet az eredeti árának tizedéért :P -
#10963 1-2 üdítő kivétel van ezek alól, de amúgy igen... -
#10962 Szerintem 1 ev mulva se. :) -
Lateralus #10961 Ne csodálkozz ! 2 év múlva talán 20-ért sem tudod majd eladni. A digitális fényképezőgépek árai folyamatosan és meredeken esnek. -
#10960 hehe, tavaly Augusztusban C4000-et vettem 140-ért :)))) -
#10959 mikor? -
#10958 aha -
#10957 50k-rt megeri szerintem, de meg mindig draga bele az xD. Batyamek anno 125k-rt vettek ugyanezt. -
#10956 megéri az árát -
#10955 "Ha csak dSLR-rel fotóztam volna, akkor tuti ellövök 30-40 képet, és lehet, hogy nem állok meg jobban megvizsgálni a nézőpontokat - így sokkal több időt belefektetve lehet, hogy egy tucat kockából jobb képeket tudtam csinálni."
Ha csak emiatt nagy szám az Epson, akkor jó hírem van: LCD-review kikapcs, 64MB CF, RAW, MF, M mode - és bármelyik géppel ugyanott vagy... De szerintem butaság pont a lényeget kiölni a digifotózásból ezzel a méregdrága Quasimodo-val...
-
#10954 Ehhez mit szóltok? -
#10953 "akinek ez jön be, az valszeg eleve filmre dolgozik"
ezt pont azért írtam, mert semmi bajom az analóg technológiával
azt meg elfelejted, hogy az új Mustang csak távolról hasonlít a régire, technikailag a holnapot képviseli (viszont az Epsont fel kell húzni :) -
#10952 Hat annyi mindenesetre, hogy mar nem 89, hanem 80. :) -
#10951 Nemtom...lehet.Van vkinek olyanja?Tapasztalat v. vélemény? -
#10950 csak nem s5500? -
#10949 Hi!
Haverom mondta, hogy látott 1 plakátot ahol vmi jó kis Fuji gépet árulnak 89k-ért, de azt nem tudta nekem megmondani melyik az.Valaki tudja? -
#10948 Nem volt alaptalan az a feltételezés 1ébként, hogy az a bekapcs. gomb, nagyon sok nem is olyan régi analóg gépet a filmtovábbítóval lehet bekapcsolni. (teljesen betolt állapot = OFF) -
G_ArchAngel #10947 a Mammut II-ben lévő Saturnban ott a Barnack-féle gép, csekély 750e HUF..., siessetek csak egy van!:DDD -
#10946 Na mivammá, érteni akarom! :-) -
#10945 He?
[NEMÉRT SEMMIT] -
#10944 Lol, ezmeg minek? :-DDD
3szor elfér benne az egész gép, összes cuccával együtt :-DDD -
#10943 MMMmm izé és milyen az időjárás? :D
-- amugy eszembe jutott mit akartam kerdezni:
Meg van az szabva/írva valahol hogy hany Hz es USB vel mukodnek együtt a fenykepezogepek?
Mert most az eger miatt fel kellett huznom 500 ra, így meg nemtalálják egymást a fényképezőgéppel. :/
-
ilyen tasi jár hozzá -
#10941 Próbálod itt átbaszni a csóró mágyárt, de a szemfülesek figyelnek azé!!!! :-) -
#10940 hmm sryze:D -
#10939 Az egy Leica M2s