Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a gond az A2-val, hogy:
1., bûn ronda és ez nekem kicsit számít
2., makróra használhatatlan elõtét nélkül, ez is számít
3., tudásához képest indokolatlanul drágának tûnik
4., Freak-nek volt egy ilyen hozzászólása: a Panasonic videókamera gyártó - én erre a Canont fénymásoló gyártónak tituláltam, akkor mi lesz a Konica-Minolta vs. Nikon-nál? Nikon kicsit nagyobb név (persze ez nem számít)
igazából, bár tetszik a Sony 828 és a Nikon 8700, az A2-nek elfogadom a tudását - az Oly 8080-at egybõl kizártam mert félelmetesen csúnya, mint a Z1-Z3 sorozat, de ár/érték arányban még mindig a Panasonic DMC-FZ20-at tartom jó vételnek, bár a fenti gépek tudásának az optikán kívül a 80%-át jó, ha tudja...
http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A név kötelez...!!!
egy kis segítség kéne.most vettem egy digit.fényképezõt,de nem tudom hogy az aksit ki kell-e "sütni" vagy nem.
A név kötelez...!!!
Nyilvánvaló, hogy ha valakinek van ellenvetése, akkor ugyanúgy közkinccsé teheti, mint a jópofizást. Az nem kenyerem, ha egyszer máshogy érzek, még ha jobban is esne neked. Körbenyalhatjuk itt egymást, de akkor nem szól másról ez a topik csak nyáladzásból.
A felhorkanásod meg azért sem értem, mert alig pár hozzászólással ezelõtt te írtad azt, a Nikon 8700-rõl:
"biztos jó, de az A2 mellett semmi értelme".
Persze ez nyilván nem lebeszélés volt, de ha spec. ilyen gépem lenne, akkor én is nyugodtan érezhetném megsértve magam, ugye ?
Képtelen vagyok mással foglalkozni ? Egész nap ez a téma és cseppet sem zavart úgy általában, egyetlen beírásom szólt arról, hogy nekem nem szimpatikus a cucc. Ez jelentené, hogy képtelen vagyok mással voglalkozni, csak a fikázással ? Nekem pedig úgy tûnt, hogy te vagy képtelen mással foglalkozni, mint a Sigma egész napos dicsõítésével. Nem is lenne baj, mert azért nem rossz gép, de nem is ennyire isten. Ezt akartam csak megjegyezni.
"Szerintem", teszem hozzá !
Köszönöm a figyelmet !
idézet zin...fórumról:
----------
Azt olvastam vhol, hogy a zaj nagymertekben fugg a szenzor homersekletetol is. Pl. minusz fokokban kevesbe lesz zajos a kep, mint kanikulaban. Ez igaz?
Tarold a ccd-et a frigoban... 😊
----------
Én is olvastam, sõt megmértem. Arra az eredményre jutottam, hogy a melegedés miatti zaj többszöröse az alapzajnak.
----------
igaz. ezert (is) nehez a kompaktok elete. ugyanis a folyamatos ccd hasznalat miatt az erzekelo allandoan melegszik.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
az meg tipikus suttyó magyar szokás, hogy mindenkit mindenrõl LE KELL beszélni
ne vedd meg azt, ne utazz oda, ne add el, ne hagyd ott, ne fogadd el.... tudod, faszom tele van ezzel a hozzáállással, ami meg a gépet illeti, fórumokon eddig szinte csak elégedett hozzászólásokat olvastam róla (sokkal jobbakat, mint anno a 300D-rõl, és meglepõ módon azzal sincs nagy bajom)
ha ennyire zavar a téma, és képtelen vagy mással foglalkozni, akkor majd én abbahagyom, üdv mindenkinek
Riszpekk
valahol olvastam, hogy csináltak vele 2 órás képet, fene tudja, nekem 10 perc bõven elég volt eddig
Riszpekk
De nem akarok vitatkozni a kiszemeltedrõl, látom nagyon belegajdultál.
Vedd meg ! Kívánom, hogy jöjjön be !
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
viszont 1-2 órás expora jó (bár azt sem próbáltam, csak 6-8 percet)
Riszpekk
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
hátránya meg mindennek van, ahogy elõnye is, én meg nem szeretnék egy gép mellett megöregedni, ilyen egyszerû...
Riszpekk
Nem tudom ez a fellángolás most mennyire nagy nálad, de inkább lebeszélnélek errõl a géprõl. Ez még mindig nincs kész.
Ezt a programot, amirõl írtál sokfelé dícsérik, de nehogy már egy OEM szoftver miatt vegyél gépet ! A tesztképek õszintén szólva nem gyõztek meg (legalábbis nem tudom, hogy mit kéne néznem, pl. a havas képen). Ezenkívül még egy csomó hátránya van ennek a gépnek, eltekintve a 30 mp max. záridõtõl. Bár még életemben nem exponáltam ennyi ideig, ez szvsz. nem nagy hátrány.
Mudah-mudahan ada rekan-rekan yang berminat memilikinya ?"
Hát igen.....
Riszpekk
legalábbis digitálisan (majd veszek valami filmes gépistent hozzá) 😄
Riszpekk
beszarok, melegszik az érzékelõ??
Riszpekk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Riszpekk
bár meglepõdnék, ha egy profi gépnél 30 sec lenne a max
Riszpekk
ahogy én olvastam, akkor a 30sec bulb az az, hogy benyomod az exponálót, aztán 30secnél zár magától, vagy te engeded el elõtte... nem igazán "valódi" B 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szóval ennek kéne utánajárni, hogy a bulb hol van leszabályozva, ha le van egyáltalán
Riszpekk
Riszpekk
így nincs fölösleges furikázás, és tiszta a kép, csak éppen ebbe is bele lehet tenyerelni.... asszony vett így ruhát, csak a shop elfelejtette rácimkézni, hogy ajándék, itthon emiatt egy hétig szoptunk a UPS-szel, levelezés a céggel, a feladóval, levél fordítás (ezen kiakadtam, a büdös tahó nem volt hajlandó 2 ötsoros angol emailt magyarra fordítani), tisztázó levelek, faxok küldözgetése, aláírás, pecsét, anyámpicsája és még így is ki kellett tejelni pár ezret mittomén milyen díjként
néha meg megjön a postára az ugyanolyan nagy dobozos ruha, és egy fillérbe nem kerül, kurva következetesek...
Riszpekk
hát én pár éve meg mostanság is rendeltem cdt, dvdt meg ruhát is... okosan mindig gift-ként jött, és akkor semmi vámolás nem volt... még úgy se, hogy fedex hozta. aztán 1 cég volt akik normál cuccként küldte, ott ment is a pár hetes vámügyintézés, és felbecsülték valami félelmetes értékre a cd-t... :/
"Mit kell tudni az uniós vámjogról és alkalmazásáról?
Magyarország csatlakozása az európai unióhoz egyre inkább közeledik"
no comment
Riszpekk
(arról nem is beszélve, hogy a 70 dolláros vakut a faszkalap 100 dollárra értékelte, miután elõször megkérdezte, hogy ez ugye digitális fényképezõgép?)
Riszpekk
Riszpekk
a vakunál 25% ÁFA és kb 3% vám volt a plusz, ha simán idehozzák, akkor meg helybõl 35% vám va, vagy valahogy így
Riszpekk
Freak: ajándékosdival lehet, hogy jobban megéri...