Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Picsába, nem lehet önkioldót szerelni az A2-re???!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A zaj gyakorlatilag rontja a felbontását a képnek, kevés fénynél sokkal rosszab lesz.
nem olyan jó az a 300D, mint sokan hiszik... jónak jó, de igazán jó csak 1 milla fölött lenne, akkor már inkább egy top-end kompakt
Riszpekk
Ha a Canonhoz viszonyítok, akkor eléggé, ha a kategóriatársakhoz, akkor normális/tûrhetõek.
Mennyivel tágabb? (2.8-3.5) Annyival biztos nem, amennyivel kisebb a CCD. Nem lesz olyan fasza elmosott háttered.
Nem puttózom tovább a Minoltát, mert tényleg a legjobb kompakt, de neked sok szempontbõl visszalépés lenne, cserében lehet hogy jobban élveznéd. Markolat ugye alap?
Nem puttózom tovább a Minoltát, mert tényleg a legjobb kompakt, de neked sok szempontbõl visszalépés lenne, cserében lehet hogy jobban élveznéd. Markolat ugye alap?
Mennyire zajos az ISO 100 az A2-nél?
Még 5mpx-en is zajos?
Még 5mpx-en is zajos?
De mondjuk 50 körül. És 100-ért már lehet optikát venni, persze nem stabilizátoros gyárit. És nehezebben adod el.
Legszûkebb rekesz 11.
Legszûkebb rekesz 11.
Sokkal kisebb érzékelõ van az A2-ben.
Egy jó elõtétlence minimum egy fél objektív árába kerül, viszont komolytalanabb felszerelés, és ugyanúgy macera használni.
Feladod a kurvajó ISO1600-adat zajos ISO100-ra? Sokkal nagyobb lesz a mélységélességed, mint a Canonnal, gondolom portrézol is néha...
Hosszú expót is felejtheted és a fordított obis móka is macerásabb lesz.
Feladod a kurvajó ISO1600-adat zajos ISO100-ra? Sokkal nagyobb lesz a mélységélességed, mint a Canonnal, gondolom portrézol is néha...
Hosszú expót is felejtheted és a fordított obis móka is macerásabb lesz.
a helyzet az, hogy sokkal többet tud, mint a 300D, aminek egyetlen elõnye a cserélhetõ obi, ami viszont megfelelõ anyagi háttér nélkül csak értelmetlen macera
egy jó elõtétlencsével kapok olyan képet, mint egy olcsó obival :/
egy jó elõtétlencsével kapok olyan képet, mint egy olcsó obival :/
Riszpekk
Az A2 nagyon jó gép, de 300D-rõl nem váltanék rá. Teljesen más mûfaj a kettõ.
tú mács, tú ikszpensziv
meg arra is érvényes, hogy 0,5-1 milla értékû obiszett nélkül csak gányolás.....
meg arra is érvényes, hogy 0,5-1 milla értékû obiszett nélkül csak gányolás.....
Riszpekk
Nono, sigma?
az elmúlt idõben annyit fényeztem az A2-t, hogy ma már a kinti árakat is elkezdtem nézegetni 😄
Riszpekk
Lesz fotós részleg? Megnyitám már az A1 topigt!444

ojan :o
remelem.. most vettem meg !A GÉPET! és nincs sok $kedvem$
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sazl: a légy egy papírlapon pihent, az elsõ fotón a felém esõ része volt éles, majd apró mozdulatokkal közelítettem a lapot (az asztal éle mentén) a kamera felé, amíg az utolsó képen a potroha vége is éles lett. Ezeket egyenként megnyitottam PS-ben, igazítás után rámásoltam az elõzõ képre, és history brush-al dolgozva mindegyikbõl csak az éles részeket hagytam meg.
jaja ... udv Garrett koma ^.^
jossz szombaton ugyeeee?
jossz szombaton ugyeeee?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
mm izébizé.. Az elémélete ennek olyan hogy csináltál "x" fotót és tologattad a légy elejétõl a háta fele az élességet, aztán PS ben össze? vagy a legyet mozgattad elore hatra?
Sry ha már leírtátok kicsit koma vagyok 😛
Sry ha már leírtátok kicsit koma vagyok 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
htxvm
Van olyan hely, ahol matricára nyomnak képet? (matt, strapabíró, nemlejövõs)
jáj, sry
Most van nálam egy Nikon 3200, tök pici, pedig CF-et használ :o.
De el is romlott, sazl gyorsan vissza is adom 😊
De el is romlott, sazl gyorsan vissza is adom 😊
Majd leírom részletezve, de ugyanaz a móccer, mint amit FREAK használ, csak nálam a beépített obira megy rá a fordított, nem a vázra.
Ja és ez a feszkó veri keményen néz ki!
Gratula érte!
Gratula érte!
Ezt a módszert meséld mán elfele plíz! 😊
Nem érti hülye plásztáh!
Nem érti hülye plásztáh!

siessen! 

Mi a neve, megnézem DC-n
htx!
Egyesével, PS-ben. Van olyan progi ami nem panoráma, de több képrõl a legélesebb pontokat összerakja egy képpé?
huhh, reméltem, hogy ez a megoldás, más nem jutott eszembe 😄
vmi panorama progival vagy lá manuále?? (meg tomsolo régebben mutatott egy progit, ami pont erre való)
vmi panorama progival vagy lá manuále?? (meg tomsolo régebben mutatott egy progit, ami pont erre való)
Riszpekk