48078
-
#16151 a testedre? :) -
#16150 Na jó....most már nem értem. Mire vagytok pontosan kiváncsiak? -
#16149 figyeled hogy kerüli a választ? :o) -
#16148 Ja....hát magamról hogy a francba csináljak képeket? Meg az agáz, hogy fateromé a gép, egy szar kodak, most akarok majd venni újat és akkor nyomatom majd a képeket :) -
#16147 sajátok :P -
#16146 Az enyémek? Bulifotós voltam és ott készítettem képeket, de amikor valakiben láttam fantáziát akkor körbejártam...megpróbálok keresni képeket...csak nagyon sok van... -
#16145 NO RULZ RULZ!!
-
#16144 akkor hol vannak a topless képek ? -
#16143 Amúgy ez tényleg így van...az első képek nem jók sosem, majd az áttörés után én is annyira elengedtem magam, mintha a saját gépemnek pózolnék. Én személy szerint ha fotózok körbejárom a pácienst és amelyik pillanata tetszik az ipsének vagy csajnak azt lekapom :) Én is teszek a szabályokra...sőt...nem is ismerem a szabályokat...nekem olyanok nincsenek :) -
#16142 Megdumáljuk, hogy mely képek kerülnek az oldaladra? -
G_ArchAngel #16141 ha egyáltalán lesz ilyen pillanat... -
#16140 ha eljöttnek látod azt a pillanatot, küldj képet a nefotooz.hu-ra ;)
-
G_ArchAngel #16139 de nem szóltam volna, ha számomra idegenek lennének a képek - s mivel megegyezik az ízlésünk ezért említettem...
én viszont nálad is elégedetlenebb vagyok, sokan kerestek már rajtam régebbi fotókat, hogy jó lenne a falra képnek, de én addigra már a lomtárba/kukába húztam őket...
(a mai napig nincs fotóm, ami tetszene - kicsit lehet nagyok az elvárásaim, de még mindig jobb, mintha minden szar képemet a netre pakolnám... - egyszer csak eljön a várva-várt átttörés) -
#16138 divatról semmit, nyamvadtul csinálom, és nem is nagyon szeretem
modellfotóknál meg az a helyzet, hogy szerintem a modellen múlik... ha tudnád mennyi szar, jelentéktelen, lelketlen, érdektelen fotóm van szar, jelentéktelen, lelketlen, érdektelen lányokról!... nálam ez úgy működik, hogy megismerem a modellt, és ha van "szikra", akkor tudom, hogy menni fog, ha nincs, akkor már csak azt várom, hogy legyek túl rajta... fotózás közben meg minden jön magától, első 20-30 kép mindig kuka, aztán eljön az első olyan pillanat, amikor minden a helyére kerül, elkapom az első tökéletes pillantást, és innen már a modell is csak egyre jobban érzi magát, mert tudja, hogy sínen van a dolog, érzi, hogy szépnek látom, és szépnek fogom mutatni a fotók által, ez felpörgeti a nőket
végül is bármikor összeülhetünk, úgyis kérdezted már
egy sör mellett dumálhatunk róla, csak előre szólok, hogy én ezt nem tanultam, feltör belőlem, és én kiengedem, az meg kurvára nem érdekel, hogy technikailag mennyire tökéletes, amíg a képen az van, amit én láttam, abban a pillanatban -
G_ArchAngel #16137 divat/modell fotózásról?
szerintem csak újat tudnál... -
#16136 mi újat tudnék mondani? -
G_ArchAngel #16135 Yeltzin, nem akarsz egy gyorstalpaló tanfolyamra bevállani? nem mint modellt...:P -
G_ArchAngel #16134 -
#16133 kezdem érteni miért iszol annyit. -
#16132 ok :) -
G_ArchAngel #16131 az öccse jobban főz, de nekem Ő nem jön be...:DDD -
#16130 a nők képtelenek jól főzni, a főzés művészet de csak egy férfi tudja tökéletesen kitanulni, mert a nők munkának tekintik..... -
#16129 nyissunk egy tanácsadó céget, punker ! :DDDD -
G_ArchAngel #16128 aham, akkor nem mondanád, ha tudnád, hogy főz:))) -
#16127 ideje megválni tőle akkor...... -
#16126 neveld meg :D -
#16125 ez mind az eleje :)
(megnéztem, sajna sokat bukott a minőség a jpg miatt) -
#16124 igen, valahogy ez volt az első gondolatom a kirakott képekről, egy sorozat eleje és vége, de közben mi van? -
#16123 áhh, az csak a jéghegy csúcsa :) -
G_ArchAngel #16122 azt nem hiszem, mert az én kedvesem abszolút net és fotózás ellenes...:/ -
#16121 :) -
G_ArchAngel #16120 aki nem tudja mire gondolok, nézzen a "Fórumozók fényképei" topicba...:))) -
#16119 loál :D
lecsapták a nődet :P -
#16118 mivan, nyertem???????? (mit?) -
G_ArchAngel #16117 YELTZIN, TE MÁZLISTA ÁLLAT!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Lateralus #16116 Elég régi történet és a csattanó hiányzik.
Nagyvonalakban annyit, hogy megjelent ez valami újságban is és több magyar fórumon (eredetileg az Index fórumon tette közzé a tulaj), a Fuji Magyarország pedig felhívta őt utólag, amikor már ment ez a balhé, hogy meghívják és vezetőségi szinten elnézést kérjenek tőle. Ezen kívül felajánlották neki, hogy minden kiadását és kellemetlenségét kárpótolják.
Csak így utólag az egész amolyan "Eső után köpönyeg" ízű. -
#16115 nem pontosan ők, hanem a "független" szervíz, amelyikkel leszerződtek
sakkmatt, Canon szervíz nincs, a másik meg azt javít amit akar, nekik tetsző áron -
#16114 jaja.nekünk is van 1 kis sz@r hp gépünk amivel a 2 éves hugom olyan pillanatait örökítik meg a szüleim amire úgy gondolják, hogy a késöbiekben is érdekes lesz.Na ezt a gépet már 2x kicserélték szó nélkül pedig csak az elemtartója törik el állandóan. -
#16113 lol miket kaptam:
"Tájékoztatlak téged, hogy Augusztus 15.-tol a munkaköröm megszünése miatt az Országos Szervizpont vezetésével nem foglalkozom."
ennek az előzménye az hogy a manusznak a 3. 635-öse döglik meg és megbeszélte ügyfélszolgálattal hogy újabb tipust kap csütörtökön hozta be, de a rendszer csak kedden osztott ki neki szállítási kódot, erre ma:
"koszonjuk a tejekoztatast,
eszkalacioba tettuk az eszkozt,
3-4 nap es Nalatok lesz az uj M417es"
a 10 jegyű DHL csomag kód legenerálása vitte el a legtöbb időt, mit neked XXI. század meg automata rendszerek :)
-
#16112 a Canon magyarország is ilyen tetű? amúgy ebben az egyben jó a HP elismeri hogy hulladékot gyárt és szó nélkül cseréli.