48078
-
#5676 pedig nagyon szépen látszik szabad szemmel is - csak a masina nem tudja élvezhetően visszahozni... -
#5675 Mekkora lesz 14 db A1-es lap ?!?!
Focipályán kell majd a diplomamunkát megvédeni?? :) -
#5674 Reggel a troliról láttam egy faszit az is szerintem azt akarta fotózni. Legalábbis a napot fényképezte :)
-
G_ArchAngel #5673 Mióta Varga Zsuzsa kilépett a Vénuszból azóta nem érdekel...
:DDDDDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #5672 itt nem gépelni kell ám, Te kis közgazdász-külkeres-menedzser!
14db A/1-es tablót kell összerajzolni, meg a végén egy látványtervet... -
#5671 próbálgatom fotózni a vénuszátvonulást... szűrő van, fotomasina van, és nem látszik igazán :( -
#5670 Én miért nem o csinálja. Nem egy nagy dolog, nekem is sikerult :) -
G_ArchAngel #5669 egy diplomamunkát dolgozok ki, és a srácnak délután vinnie kell kinyomtatni - gondolom örülne, ha kész lenne addigra :) -
#5668 Mi van veled ember?!?! Nem tudsz aludni?? -
G_ArchAngel #5667 melyik?
mert az enyém 4, mégis Pana... -
#5666 Van ojan is. -
#5665 Most néztem, hogy a Pana gép (a 12x-es optikás) CSAK 2MPX-es?????
Kissé kevésnek érzem... -
#5664 vagy Casio Exilimmel elő a mellényzsebből -
#5663 Sony-val csajozni?
Akkor inkább a Nikon 3500-zal... :DDD -
#5662 nemtalálom az undo level-t sem :(
-
#5661 undo level - preferences-ben volt még régen, és rennnnnnngeteg+1 kicsi ram kell neki -
#5660 undo level - preferences-ben volt még régen, és rennnnnnngeteg+1 kicsi ram kell neki -
#5659 HOgy lehet beállítani a PSben hogy a CTRL+ALT+Z (visszavonás) ne csak az utolsó egy műveletet vonja vissza hanem modjuk az utoló 10-ig lehessen léptetni.
-
#5658 az sem rossz :) szóval nem az igazi a Sony? -
G_ArchAngel #5657 csajok előtt jól lehet vele villogni, de szvsz Canon A75, amit Te keresel.... -
#5656 A Sony digigépek milyen minőséget képviselnek a 60-70eFt-os árfekvésben? Én egy Canon A75 felé húzok, de azért kiváncsi lennék rájuk. -
#5655 nemgyerebe! -
Lateralus #5654 Belépsz rendőrnek és "helyezkedsz". Nagyjából ennyi :) -
#5653 Van egy pár magyar természetfotós újság is (pl Természet Búvár) azoknak ki fotóz? Ott is bekuldi az ember meg ír hozzá egy cikket és vagy elfogadják vagy nem?
-
#5652 ok :D -
#5651 leborulok tudásod előtt, mer szépek [NYALIK], de flesst nekem is meg kellene tanulnom majd -
#5650 majd én csinálok neked ingyen... a többit privátban :) -
#5649 domain+design 50K? hááááááát... najó, ez nem téma itt. -
#5648 Honlapot magamnak csinálnám, nyomatokat is leendő lakom falára. Szóval nem kell megtérülnie. -
G_ArchAngel #5647 domain + design (ha te nem tudsz jót készíteni) 30-50e, kinyomtatva egy 100lapos a/4-es album (fűzve) 20-40e - mikor térül meg? -
#5646 inkább mint telefonba szpemmelni...:D -
#5645 ha lesz akkor jó, csak hát én láttam dtp-design céget freewebes oldallal, és 2002-es frissítéssel... és valahogy nem hiszem, hogy az a követendő példa :) -
#5644 Olcsó akku -
#5643 az lesz amúgyis -
#5642 és természetesen illik hozzá egy saját (nem ingyenes) domain, valami profi weboldallal... -
#5641 htx
szal egyelőre nem aktuális, de érdekel hogy megy ez. -
#5640 többszáz A4 nyomattal akarsz házalni? :DD szvsz erősítsd meg a trabi felfüggesztését :D
csak a legjobbak legyenek nálad, a többit meg nézzék online -
G_ArchAngel #5639 most már kérik a tiszthelyetesi elvégzését és ha jóltudom, akkor a testület elküld fotóriporteri tanfolyamra, majd rutinos testrész fényképész mellé beosztanak...
délután utána kérdezek, mert van ilyen ismerős ...:) -
#5638 Ha néhány hónap/év múlva összegyűlik néhány száz válogatott jó fotóm, amit mondjuk A4-ben kinyomok magamnak, akkor azzal már lehet 'házalni'? -
#5637 Baleseti helyszínelő fotós meló rox :D
Ojat hogyan?