48078
-
#5716 17"-esek
olyat nézegess, amiben Mobil P4 van, ez úgy hirtelen csak 1 kis választék... a Clevo-kat dícsérgetik amúgy noti fronton -
#5715 hmm ez kb megfelel minden kivánalmamnak és kb 88 rezső..
[GONDOLKODIK] -
G_ArchAngel #5714 jó, akkor ajánlj olyat amin jól lehet CAD-ezni...
(sok ram, nagy kijelző - hordozható, hogy mobil legyek...) -
#5713 prescott laptopba? (bár ez inkább hordozható desktop gép) hát kevés nagyobb hülyeséget láttam... egy rendes P-M-es géppel sokkal többre mész, és nem másfél óra lesz az üzemideje... -
G_ArchAngel #5712 nekem ez kell -
#5711 hát ingyen ritkán adnak mindentudó masinát :) mondjuk laptopnak hívják -
#5710 igen ,vagy ha van az meg drága...
[PŐK] -
#5709 kell 1 olyasmit is venni mint amit Freak, és akkor csak a vinyót kell átpakolgatni :D
vagy ez - ha jól olvasom avi-t tud, és elemmel megy... csak vinyó nincs benne :D viheted memkártyán a dolgokat... szóval választék van, csak pont az ami kell neked nincs :)) -
#5708 :) ez csak az egyik fele lenne a kivánalmaknak...
pl. erdőben járva fótózva, ha betelik a kártya szeretnék rá menteni is... ott meg kevés váltóáramú fa nő... -
#5707 nagymaminál nincs 220? miről megy a tv? -
#5706 thx de most látom hogycsak 220 ról megy ehhh... -
#5705 már csak az a kérdés, hogy az országban (vagy egyáltalán európában) hozzáférhető-e -
#5704 Grand Wise Box: Digital USB 2.0 Storage Player w/ 4-in-1 Card Reader $139.70
Grand Wise Box -
#5703 a codec nem gond, elég ha egy félét tud azt majd megoldom...) -
#5702 ... most találtam:)
Hordozható multimédia lejátszó és memóriakártya olvasó. JPEG, MJPEG (AVI), MPEG I/II (VCD, DVD or KARAOKE), MP3 formátumok lejátszására és megjelenítésére képes. CompactFlash memóriakártya olvasására használható, a kártya adatai bemásolhatók a készülékbe. A tárolás merevlemezen történik, melyhez egy 2,5”-os merevlemezt kell az eszközbe építeni (az alapcsomag nem tartalmazza). A készülék a saját vagy a távvezérlõ gombjaival használható, OSD menürendszeren keresztül. A készülék hozzákapcsoható a számítógéphez USB porton keresztül, így arról is írhatók és olvashatók a memóriakártyák illetve a merevlemez.
mennyi lehet egy ilyen? -
#5701 nem, de bármelyik nagymama beleőszül 512megányi fotóba/rövid videóba is :o) - plusz a videolejátszásnál ott a gond, hogy ahány cég annyiféle codec-ben és formátumban ment (a quicktime mov-tól kezdve az mjpeg-en át minden), és ezt a lejátszónak tudnia kell(ene) felismerni és megfelelő módon dekódolnia -
#5700 ...de nem 20 Gigányi adatot :( -
#5699 azt inkább a fényképezőmasinák tudják... legalábbis amiről tudok -
#5698 én olyat szeretnék amit rá tudok kötni tv-re és lejátsza a videókat is..(nagymamák rulez) :) -
#5697 Vosonic X's-Drive Pro VP300
itt van egy rövidke teszt az egyik "rokon" driveról -
#5696 igény szerint :) nekem egyik se kell jelenleg :) -
G_ArchAngel #5695 Inkább gyűjtök új notebookra tovább...
azon legalább dolgozni is tudok... -
#5694 láttam már ilyet gépre kapcsolva amúgy (valamelyik cég által gyártottat) - és hirtelen 5 plusz driveletter szabadult be :) 1 a vinyó, MS, SD/MMC, SM, CF-éknek meg még 4 :) (nálam is a G-H-I-J-n ülnek :D ) -
#5693 igen, ezek általában normál külső meghajtóként csatlakoznak a géphez (usb2), csak van benne 1 aksi, egy kártyaolvasó meg 1 kis szoftver ami tud copyzni :D (meg freakében van valami mp3lejáccogató is) -
G_ArchAngel #5692 Gondolkodtam erősen, de még nem jutott eszembe, hogy nekem miért is kellene ilyen mobil háttértár...
Ez egyébként USB-s "mobilrack"-ként is használható?
(bármilyen file másolható rá?) -
#5691 ...mpg-gel is boldogul? :D -
#5690 nemtom, 20 vagy 30 nálam nem számít, egy fullos RAW 7 mega, ebből ~3000 kép fér rá 20G-re, fullos jpg-ből meg több mint a kétszerese
mp3 nem érint, az áfa felét visszakapom, vagyis benzinköltséggel együtt - NEM ÉRI MEG :D -
#5689 thx
de nem jobb kint megvenni egy ilyet?
45 és 30Gb a vinyó... -
#5688 ha esetleg érdekel valakit, a Dzsini által linkelt Vosonic mobil hdd+mp3 player jövő hét közepétől kapható a Kellytech-nél, várhatóan 45+Á áron (20G vinyóval)
én valszeg megveszem, de legalább kipróbálom, majd benyomok egy rövid rivjút -
#5687 OK, nekem annál jobb minél kesobb :)
-
G_ArchAngel #5686 Először meg kell várni a stabil jó időt, majd Shaman haveromnak idetévedni a fórumra...
(végzek ezzel a szar munkával, akkor utána járok) -
#5685 Mikorra tervezed a kirándulást, csak hogy úgy kalkuláljak hogy addigra meg tudom-e vanni.
-
G_ArchAngel #5684 Extreme-ben 17x.xxx.- -
#5683 Ez igaz de engem nem vígasztal.
Tegnap láttam a Pana boltban 190e a gép.
-
G_ArchAngel #5682 Jah, de Bp-en annyi az éhbér, mint vidéken a kiemelkedő fizetés...
(főleg az észak-keleti megyékben) -
#5681 Ennek ellenere itt rohadok egy szállítmányozó cégnél éhbérért :(( De legalább van idom netezni :))
-
G_ArchAngel #5680 egész jól beletaláltam, mert nekem ilyeneket nem mondtál, csak asszonynak - ennyit meg kihámoztam... -
#5679 De úgy az alsó nem látszik :DDD -
#5678 Én kozgazdász-pénzugyes-baknos-kulkeres vagyok. És ha elvégzem a mostani egyetemet akkor lesek még hozzá uzletviteli menedzser is. -
G_ArchAngel #5677 ahhhhhhhhhhhhhhh!!!!
egymásra is lehet tenni!:DDD