48078
-
#5596 ahol látszik OTT KELL szűrni zajt, ha kell több lépcsőben, több csatornán, több rétteggel stb.
az már más kérdés hogy pl nyomtatásnál nyugodtan pakol az ember rá ZAJT mert becsapja vele a szemet és nem látszanak az esetleges kép hibák :D
-
#5595 Megnéztem azt az oldalt amit FREAK mutatott de ott nem találtam állatos képeket. Ja, vegulis jó lenne egy másik oldal is.
-
#5594 NÁJSZ ATERA EFFEKT!!!!!!!!444 -
#5593 figyi zajt szűrni olyan képeken kell, ahol van mit
egy full mintás képen NEM LÁTSZIK a zaj, szóval hagyd a picsába, meg eleve nem tudsz megfelelő referencia területet kijelölni, mivel nincs egy homogén felületed, amit nyilvánvalóan érzékelhető a zaj, ezért a program azt hiszi, hogy az élességet kell elmosni
olyan képeken kell zajt szűrni, ahol
1. látszik
2. többnyire egyszínű, homogén részek alkotják, ahol zavaró a zaj (pl. égbolt)
3. van mit kijelölni a neatimage-ben, olyan rész, ahol tisztán látható a zaj -
Lateralus #5592 Ja értem ! Szóval az alsó kép az eredeti, a két műanyagpárducról, és némi zaj hozzáadásával élettelibb lett a kép, ami fönt látható.
Így viszont zseniális :))) -
#5591 -
G_ArchAngel #5590 mert...:)))
kipróbáltam, már leszoktam róla... -
#5589 bazzeg ILYEN képeken minek szűrsz zajt?????????? -
#5588 én néha be szoktam írni hogy várom az építo jelleg kritikákat megoldásokkal egyutt. Aki "nagymeno" az tenyleg ír 1-2 hasznos dologot. Vegulis nem kerul semmibe feltenni, vagy adnak hasznos tanácsot vagy nem. Veszteni nem veszthetek. -
G_ArchAngel #5587 a pixeles kijelzőt összemosattam a NeatImage-al...:) -
G_ArchAngel #5586 2:)
nincs kedvem kitenni oda...
kellene egy jobb, hitelesebb fotós oldal, ahol nem pontokat, hanem tanácsokat osztogatnak... -
#5585 Jó, csak nem nagyon látszik az egér.
Van kredited? -
#5584 Nem úgy gondoltam hogy citromsárgára színezd hanem mondjuk +8 sárag, +8piros, de csak az állatra. -
G_ArchAngel #5583 Jó étvágyat! -
G_ArchAngel #5582 szerintem felesleges a sárga, mert ez a természetes színűk...
fűves-homokos-bokros helyen rejtőznek, nem citrom ligetben:) -
#5581 Majd elkuldom a Neat-es Katás képet.(legutóbbi) ott szerinem elég jól mukodott, pedig az egész fejét jeloltem ki.
-
#5580 Az enyémek biztos nem lesznek ilyen jók. :(
Vennem kéne egy olyan masinát mint a tiéd :) -
G_ArchAngel #5579 igaz, túlzásba vittem...
NeatImage - csak akkor mikor egy nagyobb homogén felület zajos, egyébként többet nem... -
#5578 Mi a bajod a felsovel, szerintem nem zajos. Ellenben nagyon jó. Rakd fel a fikázz.hu-ra kíváncsi vagyok mit írnak rá, de elobb szerintem adj egy kis sárgát az állatokra.
-
#5577 honnan tudod, hogy nem műanyagpárducok? :D csak olyan valódinak néztek ki, javítani kellett rajta :)
(mellesleg ez az egész zajhiszti majd elmúlik, most pár napig vadulnak vele...) -
Lateralus #5576 Minek ezt a képet zajszűrni ?
Nem tudom eredeti méretben milyen, de ekkorában semmilyen zavaró zajosodás nincs rajta. A zajszűrt kép meg nagyon tönkre lett téve. Két műanyagpárduc fetreng a műfűben. Ennek az összhatása még rosszabb, mintha mákos volna.
Netimage-ben a Noise Filter Settings pontnál, jobb oldalt van egy jó pár csúszka. Ezekkel állítható a szűrés mértéke. -
G_ArchAngel #5575 Freak, nem lehet lejebb venni a NeatImage lelkesedédét?
Olyan lesz a kép, mint egy karácsonyi képeslap...:)
(pedig a barna üres foltot jelöltem ki) -
G_ArchAngel #5574
-
G_ArchAngel #5573 a Daemont elküldtem, de a képeket később, mert most nagyon dolgozom...:) -
#5572 Nincs sajna.
Milyenek lettek a párducos képek?
-
#5571 háháhhá!!!!!!!! :D -
#5570 Köszi a segítségedet!
Ennek a gari dologra azért kiváncsi lennék, mert szerintem is amióta EU tagok lettünk, el kellene fogadniuk a magyar szervízeknek a külföldi világcégek garijegyét. -
#5569 Lagernd az azt jelenti hogy van raktáron.
Én ezalapján találtam oda: "Bécsi autópálya--- utána Bécs előtt ( már majdnem Bécsben) a Prága autópálya leágazást választani, majd fenn a hidon stadtlau felé tartani, a hidról a prágai pálya lekanyarodik jobbra , de neked még egyenesen kell menned , majd az aluljáróban lesz a leágazás jobbra ( stadtlau ) utána mikor kiérsz az aluljáróból rögtön jobbra a sarkon és csak 20 méter a kereszteződéstől. visszafelé meg kövesd a Budapest táblát"
Garancia meg elvileg itthon is érvényes miután beléptünk az EU-ba, de a magyar márkaszervizek ezt nem nagyon szeretik elismerni. Passzolom a kérdést. -
#5568 Szervezem már, ezért érdekelne, ha lesz egy kis időd, akár pm-ben is leírhatnád merre is van. Canon A75-öst tervezek venni. Nem tudod mit jelent a "lagernd" szó?
Arról nincsen infód véletlenül, hogy amióta beléptünk az EU-ba, azóta nem érvényes a kint vásárolt digigépre a garancia itthon? -
#5567 Könnyű odatalálni (ha konkrétan odamész, leírom), neten lefoglaltam a cuccot, visszajeleztek hogy van és 2 napig félretették nekem. -
#5566 Köszi, van már róluk (digicamabholshop) tapasztalatod? Írtad, hogy mész hozzájuk. -
#5565 #5250 -
#5564 Bécsben ismertek digiboltokat, ahol érdemes vásárolni? -
G_ArchAngel #5563 van daemon tools-od?
azzal kell elindítani a .cue file-t, mintha egy új drivered lenne... -
#5562 Durván jó az A1 fókuszrencere, csak mondom :D -
#5561 Nem csinátam semmit. De ahogy elnézem ezt nem is fogom tudni elindítani :(
-
#5560 Ez jó, bár még elég zajos mindig.
-
G_ArchAngel #5559 ez is NeatImage - de már jobbnak tűnik... -
G_ArchAngel #5558 simán autorun.exe indítja...
(remélem daemon-nal vagy vmi virtuális meghaktóval előtte mountoltad a .cue file-t...) -
#5557 Az a JASC valami amit felírtál, nem tudom felrakni mert egyik fájl sem indítható.