48078
-
#5876 Az enyém az, és szép :D -
#5875 meg egy 75-300
talán egy fényerős 70-120 körüli kéne, de niccs pézem -
#5874 Engem is, és most a makrót a sokadik beszerzendő cuccnak tartom. Előbb vaku upgrade, aztán állvány upgrade, és szerintem ezután majd megjön az igényem a stúdiócuccok után. -
G_ArchAngel #5873 enyém sem fekete, sőt Freak-é sem, sőt Dzsinié sem... -
#5872 HOlnap viszem a zaciba :-D -
#5871 Alapobjektíved van csak? -
#5870 pffff nemtom, itt magyarázta, amikor megvette
asszem 13 rugó volt, igazából csak ez tart vissza engem :) -
G_ArchAngel #5869 Szigetköz, Lébény, Dunakiliti...
az állatvilágnak Te is utánajárhatsz...:)
hosszú hétvégére gondoltunk, lesz számítógép, tehát kitudjuk írni CD-re a képeket, minden nap...
3-4 naposra tervezzük (hosszú hétévge), sátorban...
(egy szigeten van a kemping) -
#5868 nem adtam el "mer az jóautó az" :D
obi kéne, de nemtom milyen -
#5867 Ez a rossz érzés benned lesz amíg el nem adod :D -
#5866 Milyen márka? Hány dioptriás? -
#5865 Énnemjövök táborzani, mertcsakegy csíra NEMFEKETE gépem vanik! :DDDDD -
#5864 én NEM vagyok képben :DDDD -
G_ArchAngel #5863 eladtad a Mitshu-t?
Veszel belőle új objektívet?:DDD -
#5862 lökjél be valami info-t, képeket, adatokat, érveket pro-kontra, mert eddig én vagyok képben :) -
G_ArchAngel #5861 na, nagyszájúak - lehetne nyilatkozni a táborról, mert haver hétvégén menne lefoglalni a helyet... -
#5860 az övé nem olyan, jól bele kell zoomolni, és én nem vettem észre képalkotási hibákat nála -
#5859 hát akkor ez hiányzott az életemből!!! bazzeeeeeeeeeeeeeeg -
#5858 nekem még anno volt olyan is, hogy néztem a vörösizzó mellett a negatívot, hogy sikerült-e nem elégetni a filmet, vagy túlhívni :D bár ma már nem hiszem, hogy neki mernék állni hívni-nagyítani... -
G_ArchAngel #5857 Geronimoval hétvégén Bp-i állatkerteben nyomattuk: Ő az SLR Pentax-ával, én a Panasonic-kal...
Ő el volt ájulva a Pana'-tól, én meg - bár nem mondtam neki - az Ő Pentaxától...
valahogy úgy érzem kell vennem egy SLR gépet, mert teljesen más feelingje van, s mivel nem lesz 3-500e forintom, ezért a filmes típusnál maradok (ez nem 100%, de most nagyon megfogott)
A régi, filmes SLR teljesen más, mint a mostani divatcuccok - egy EOS300D-nél soha nem érzed azt a szorongást, mint mikor bemész a studióba az előhívatott képekért... -
G_ArchAngel #5856 vazze, mennyit írtatok??? -
#5855 -
#5854 Széleslátóhoz való makrolencsével igen, de fosa képet adott, eősen életlenedett a sarkok fele, úgy tudom töbé-kevésbé minden makrolencsénél így van. A fordított objektívet komolyabb dolognak tartom. -
? -
#5852 ja igen, logisch
makrolencsét próbáltál? Galynak van, és nem rossz, nagy zoomnál kimondottan komoly (csak akkor meg hangyánál nagyobb tárgyat lehetetlen vele élességbe hozni) -
#5851 Illetve vignettált Z1-el is, de nem voltak kitakart részek. -
#5850 A különbség oka a fókusztávban keresendő, a Z1 380mm-e sokkal jobban bele tudott nagyítani a fordított objektív képébe, így egyáltalán nem vignettált, A1-el meg eléggé (200mm) -
#5849 kenobi -
#5848 Z1 jobb mint A1?
meséjj! -
#5847 Letörte az obiját és megfordította.
Próbáld ki te is ! :D -
#5846 Fordított obi???????????
Miféle obi????? :-D -
#5845 Z1 egyébként sokkal jobb volt makróra, fordított obival is... -
#5844 :D -
#5843 mi van odaírva? -
#5842 Jó, de kompakton belül már nincs ilyen felosztás. Persze nem árt ha valamilyen szempont alapján elválik a szar a májtól, hogy nem legyen az Aiptek Pocketcam egy kategória mondjuk egy Sony 828-al. -
#5841 Csak olvasok és röhögök, mert ÉN TUDOM MINDENRE a megoldást! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#5840 menta - van amelyik elé tudsz pakolni pl. egy telekonvertert (vagy akár csak filter(ek)et), van amelyik elé nem -
#5839 végül is logikus
van olyan kompakt, aminek nem jön ki semmi a vázából, és nem is rakhatsz rá semmit -
#5838 EVF - cserélhető NINCS
SLR - fix LEHET hogy van, korábbi Olympusok, bár valszeg egy szűrőt oda is lehet nyomni, szóval kevés az esély :) -
#5837 mi az hogy bővíthető meg fix?
cserélhető és nem cserélhető