48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • menta
    Ha nem homogén felületet jelölsz ki, akkor könnyen túlszűri.
  • geronimo77
    OK. Közben már rájöttem. De nem kell homogén felület. legalábbis nekem úgy is működött.
  • menta
    Homogén felületet kell kijelölni.
  • G_ArchAngel #5553
    Freak azt mondta, hogy megnyítom, kijelölök egy négyzetet a zajos képen, aztán apply...
  • geronimo77
    Én is alig tudtam hazamenni. Annyian jöttek a földalattival hogy még ki sem jutottak az előző szerelvény emberei már jött is a következő és tódultak kifelé az emberek. Alig tudtam lemenni.
    Hogy kell a Neatimaget-használni?
  • G_ArchAngel #5551
    Suzane Vega és Sting jó volt, de a szervezés az minőségen aluli...
    Sajnos belelógott a képbe egy fa pedig tök jól lehetett zoomolni - így nem sikerült képeket csinálni.
    A magyarok igazi hordaként viselkedtek, agyatlan barmok módjára löködtek minket a rendőrök - egy ideig nem megyek ilyen rendezvényre.
  • geronimo77
    Nekem ez nem nagyon jön be.
    Milyen volt a koncert?
  • G_ArchAngel #5549
    valami "selyemfény" effekt lehet a NeatImage-ben???
  • G_ArchAngel #5548
  • G_ArchAngel #5547
    90%-a egész jó, de ezen a NeatImage-n kikészülök, most nézd meg ezt:

• geronimo77
    A "nélküli" jobb
    Mi van a többi képpel?
  • G_ArchAngel #5545
    Ebbe döglött bele a Nokia is: esnek a részvényei, a telefonjai szarok... no comment...
  • G_ArchAngel #5544
    Tűzhal - NeatImage-elTűzhal - NeatImage nélkül

szóval?
  • The Garrett
    hm télleg erre nem is gondoltam :))))))
  • Dzsini
    és kudos canon-éknak, mert nagyon jó gépeket hoznak ki még így "tömeggyártva" is.
  • Lateralus
    Szerintem jól érzed.
    A Canon ezévben (különösen) a mennyiségre hajtott rá. Idei norma 20(!!!) új modell. Ebből már vagy 8 meg is jelent, belőlük talán 2 igazán új. A többi ráncfelvart tavalyi eresztés. Elsők akarnak lenni és ilyen üzletpolitikával sikerül is nekik, bár a többiek is erősen így csinálják. :)
  • Dzsini
    A75 csak nagyobb lcd-t kapott (meg 32megás kártyát a dobozba), a szoftver és minden ugyanaz benne, plusz párezer forintért - az A80 egy nagyobb kategóriás cucc, egy tizessel drágábban.
    a kihajtható lcd meg onnantól nagyon kellemes ha kanyarban fotózol/lerakod a földre/felemeled a magasba/ilyesmik... meg ön-portréhoz is :D
  • Yoz
    Szerintem nagyon is használható a forgatható LCD, volt szerencsém rövid ideig próbálgatni, és megmondom őszintén nagyon beharcolta magát nállam az S5000 mellé...
  • The Garrett
    az a75 nek meg kicsit nekem olyan szaga van, mintha csak azért kellett volna kiadni mert az a70 már viszonylag idős modellnek számít,és nem veszi. És u.a a gép minimális változással az a70 bevezető árán ugye?
  • The Garrett
    Gyakorlati haszna is vana kihajthatónak? Azon kívül hogy elvileg kisebb az esély hogy megkarcolod. Bár nekem nekm sikerült az a70-ét se karcolni.
  • Yoz
    Erre én A 80-at mondok...
    A forgatható LCD tényleg rulez...
  • Dzsini

A70

A75
    meg a hátulja más kialakítású :)
  • Dzsini
    a70 vs a75 - nagyobb hátsó lcd van rajta, és gyárilag 32megás kártya jár hozzá 16os helyett. ennyi.

Freak: ma sting/stb koncert felvonulási téren, tömegfotózás.
  • FREAK
    van ma valami?
  • Ramore
    Van lényeges különbség a Canon A70 és az A75-ös típus között?
  • Dzsini
    esernyőt ne merjél ilyen tömegbe hozni, agyoncsapnak... legalább 10 ember elől takarsz ki vele...
  • G_ArchAngel #5530
    inkább csak esernyőt...

Gero'
    elléptem gép elől, ha ottvagyok, hívlak....
  • Dzsini
    esőkabátot hozzál
  • geronimo77
    Borult, esőrehajló. a hőmérséklet közepes

• G_ArchAngel #5527
    Sziasztok,

Milyen idő van Bpesten?
  • GregSB
    bal
  • Madmaxx
    hajrá csak igy tovább szavazni! :)
  • geronimo77
    Nekem a bal tetszik jobban :)
  • Dzsini
    5521: mindegy, hagyjuk...
  • G_ArchAngel #5522
    jobb oldali, a hangsúly a legelsőn van, de így is csak a kép 1/3-nál van tehát nem billen arra az egyensúly, ha a másikat választod, nagyon üres a tér azon az oldalon...
  • FREAK
    nem értem

mi köze a kettőnek egymáshoz?
  • FREAK
    de, és nem indokolt, mivel az egész hátteret amúgy is uralja a színátmenet

a jobb oldali van balanszban
  • Dzsini
    szerintem nem, mert inkább középre kerül az első lámpa-oszlop, és az jobban számít az én szememnek, mint az üres tér...
  • Madmaxx
    Oldalarányait nézve az a jobb, csak nem túl nagy az üres tér a bal oldalon?
  • Dzsini
    hihi :) lágymányosi híd... mindig alatta biciklizgetek el városba menet... szerintem az eredeti jobban mutat