48078
-
#5556 Ha nem homogén felületet jelölsz ki, akkor könnyen túlszűri. -
#5555 OK. Közben már rájöttem. De nem kell homogén felület. legalábbis nekem úgy is működött.
-
#5554 Homogén felületet kell kijelölni. -
G_ArchAngel #5553 Freak azt mondta, hogy megnyítom, kijelölök egy négyzetet a zajos képen, aztán apply... -
#5552 Én is alig tudtam hazamenni. Annyian jöttek a földalattival hogy még ki sem jutottak az előző szerelvény emberei már jött is a következő és tódultak kifelé az emberek. Alig tudtam lemenni.
Hogy kell a Neatimaget-használni?
-
G_ArchAngel #5551 Suzane Vega és Sting jó volt, de a szervezés az minőségen aluli...
Sajnos belelógott a képbe egy fa pedig tök jól lehetett zoomolni - így nem sikerült képeket csinálni.
A magyarok igazi hordaként viselkedtek, agyatlan barmok módjára löködtek minket a rendőrök - egy ideig nem megyek ilyen rendezvényre. -
#5550 Nekem ez nem nagyon jön be.
Milyen volt a koncert?
-
G_ArchAngel #5549 valami "selyemfény" effekt lehet a NeatImage-ben??? -
G_ArchAngel #5548 -
G_ArchAngel #5547 90%-a egész jó, de ezen a NeatImage-n kikészülök, most nézd meg ezt:
-
#5546 A "nélküli" jobb
Mi van a többi képpel?
-
G_ArchAngel #5545 Ebbe döglött bele a Nokia is: esnek a részvényei, a telefonjai szarok... no comment... -
G_ArchAngel #5544 Tűzhal - NeatImage-elTűzhal - NeatImage nélkül
szóval? -
#5543 hm télleg erre nem is gondoltam :)))))) -
#5542 és kudos canon-éknak, mert nagyon jó gépeket hoznak ki még így "tömeggyártva" is. -
Lateralus #5541 Szerintem jól érzed.
A Canon ezévben (különösen) a mennyiségre hajtott rá. Idei norma 20(!!!) új modell. Ebből már vagy 8 meg is jelent, belőlük talán 2 igazán új. A többi ráncfelvart tavalyi eresztés. Elsők akarnak lenni és ilyen üzletpolitikával sikerül is nekik, bár a többiek is erősen így csinálják. :) -
#5540 A75 csak nagyobb lcd-t kapott (meg 32megás kártyát a dobozba), a szoftver és minden ugyanaz benne, plusz párezer forintért - az A80 egy nagyobb kategóriás cucc, egy tizessel drágábban.
a kihajtható lcd meg onnantól nagyon kellemes ha kanyarban fotózol/lerakod a földre/felemeled a magasba/ilyesmik... meg ön-portréhoz is :D -
Yoz #5539 Szerintem nagyon is használható a forgatható LCD, volt szerencsém rövid ideig próbálgatni, és megmondom őszintén nagyon beharcolta magát nállam az S5000 mellé... -
#5538 az a75 nek meg kicsit nekem olyan szaga van, mintha csak azért kellett volna kiadni mert az a70 már viszonylag idős modellnek számít,és nem veszi. És u.a a gép minimális változással az a70 bevezető árán ugye? -
#5537 Gyakorlati haszna is vana kihajthatónak? Azon kívül hogy elvileg kisebb az esély hogy megkarcolod. Bár nekem nekm sikerült az a70-ét se karcolni. -
Yoz #5536 Erre én A 80-at mondok...
A forgatható LCD tényleg rulez... -
A70
A75
meg a hátulja más kialakítású :) -
#5534 a70 vs a75 - nagyobb hátsó lcd van rajta, és gyárilag 32megás kártya jár hozzá 16os helyett. ennyi.
Freak: ma sting/stb koncert felvonulási téren, tömegfotózás. -
#5533 van ma valami? -
#5532 Van lényeges különbség a Canon A70 és az A75-ös típus között? -
#5531 esernyőt ne merjél ilyen tömegbe hozni, agyoncsapnak... legalább 10 ember elől takarsz ki vele... -
G_ArchAngel #5530 inkább csak esernyőt...
Gero'
elléptem gép elől, ha ottvagyok, hívlak.... -
#5529 esőkabátot hozzál -
#5528 Borult, esőrehajló. a hőmérséklet közepes
-
G_ArchAngel #5527 Sziasztok,
Milyen idő van Bpesten? -
#5526 bal -
Madmaxx #5525 hajrá csak igy tovább szavazni! :) -
#5524 Nekem a bal tetszik jobban :) -
#5523 5521: mindegy, hagyjuk... -
G_ArchAngel #5522 jobb oldali, a hangsúly a legelsőn van, de így is csak a kép 1/3-nál van tehát nem billen arra az egyensúly, ha a másikat választod, nagyon üres a tér azon az oldalon... -
#5521 nem értem
mi köze a kettőnek egymáshoz? -
#5520 de, és nem indokolt, mivel az egész hátteret amúgy is uralja a színátmenet
a jobb oldali van balanszban -
#5519 szerintem nem, mert inkább középre kerül az első lámpa-oszlop, és az jobban számít az én szememnek, mint az üres tér... -
Madmaxx #5518 Oldalarányait nézve az a jobb, csak nem túl nagy az üres tér a bal oldalon? -
#5517 hihi :) lágymányosi híd... mindig alatta biciklizgetek el városba menet... szerintem az eredeti jobban mutat