48078
-
#5476 Nekem az egyik kollegám repulorol leesett EOS50-et vett még 4-5 éve 50e-ért 250e helyett, de nem szóltak a Canon szervízben amikor bevitte. Annyi a hibája hogy nincs hozzá semmilyen hasznalati így szegénynek vigyázni kell hogy mihez nyúl. Multkor is azért vitte szervízbe mert valami elállítodott és nem tudta visszaállítani -
#5475 Persze ez igy igaz.
Nem jó a D70? -
Lateralus #5474 Fekete-szürke, profi-amatőr témához:
Egy gépen rohadtul nem látszik, hogy a tulajdonosa mennyire komoly fotós. Lehet F717-el nagyon jó egy esküvői fotós, mert neki az jött be, az a kényelmes, és lehet 1D-vel béna dilettáns a másik, mert volt rá pénze és úgy gondolta ő most fotózik.
Az utóbbi évtizedek professzionális gépei valóban feketék, de ez sem jelenti azt, hogy minden fekete gép profi. Spec pl. a D70 nem az, hiába fekete. -
G_ArchAngel #5473 én eddig csak telókat vettem tőle, és mind jó volt, sőt ha újabbat vettem a régit korrekt áron számolta be... -
Lateralus #5472 Ahhoz még nem is annyira, csak amikor a "garanciát" akarod érvényesíteni... :))) -
G_ArchAngel #5471 csakhát bátornak kell lenni, hogy megvegyed...:) -
G_ArchAngel #5470 igazából vannak érdekes kapcsolataim - az egyik egy falusi 200kg-os kocsmáros, fekete lesötétített fullos Mercedes Vito(!)-val - akik gyakran szereznek "kamionról lesett cuccokat, lista a múlt hétről:
Sony Vaio 16'-os, 512Mbyte, 1.6Gbyte, DVD/RW notebook - 1000€
LG 72cm-es 100Hz-es TV - 300€
,,,stb... -
#5469 Persze, egyertelmu.
Csak ha mégis válogathatnék :)
-
G_ArchAngel #5468 jól van, de ezt már mondtam, Te sem válogattál volna, ha ennyiért kapod meg...:) -
#5467 Szerintem is a fekete a jobb. Az komolyabb, profibb hatást kelt. Ha tehetem én is majd fekete FZ10-et akarok.
De a 300D az ezustben is jó mert DSLR :)
-
#5466 htx :) -
#5465 félig fekete, mer félprofi :D
amúgy az se, csak kurva drága kompakt :D -
#5464 a digilux 2 ménem fekete? -
#5463 nem, hanem a komoly benyomást keltő gépekről
és mivel MINDEN gagyi gép ezüst (vagy színes), és MINDEN profi gép fekete (csak a kettő között van keveredés), így nem vitás, melyik kelt komolyabb benyomást
SZVSZ! :D -
G_ArchAngel #5462 jó de most nem a profi gépekről beszéltünk...:) -
#5461 nem rólam és rólad van szó, hanem a gyártókról, akik nem véletlenül csinálják feketére az ÖSSZES profi gépet -
G_ArchAngel #5460 mások vagyunk, F1-ben is a (törött) Ezüst Nyílaknak szurkolok...
A bútorjaimban is sok a fémes hatás...
Nekem nem tetszik a fekete, de ha a legközelebbi gépem fekete lesz, akkor nem fog érdekelni, mert úgyis a tudása a fontos... -
#5459 az a ciki, amikor elhúz melletted egy Diablo te meg a supershop kártyát kapod elő :D -
G_ArchAngel #5458
My name is Bond, Logitech Bond... -
#5457 hát ez faszság már bocs, a fekete sokkal komolyabb hatást kelt, tépem is a hajam, mióta japánban kijött a fekete 300D -
G_ArchAngel #5456 Tudom, ezért nem kellet az A2-sem ,pedig először az lett volna, de a Pana mellett még ronda is...
És ha már csjok között fotózok, akkor a "pláza-ezüst" kamera jobb is :DDDDDDD -
#5455 S1=Pro 1
sorry -
G_ArchAngel #5454 azért hozzámvágnák, még fejjel is levenném...:)
egyébként ingyen még a Logitech Pocket gépét is... -
#5453 Most vettél új gépet!!
Ráadásul nagyobb zoom-os. Ez csak gagyi 7x-es -
#5452 A2 mellett ott van a Digilux 2 és PS S1 is, bármelyik jobban kéne, mint a Sony -
#5451 Az most mindegy. az a lényeg hogy nem profi. Azért álljon már meg a világ aki profi az adjon magára és vegyen jó drága DSLR gépet!! :)
-
G_ArchAngel #5450
IDE NEKEM EZT A TURISZT GÉPET!!! -
#5449 Nem sok jobb kompaktot tudnék felsorolni. -
#5448 A2 :) -
#5447 Az a A1! -
#5446 áhh azért még mindig inkább komoly turiszt gép, mint csúcs kompakt -
G_ArchAngel #5445 anno...
most már a F828 -
G_ArchAngel #5444 nem profi, csak a compact csúcs kategóriája... -
#5443 amúgy ez teljesen igaz, de még így is van remény, ha a legjobb minőséget produkálod -
#5442 volt már akkor D70? :D -
#5441 Nekem van egy fotós "ismerosom". O azt mondta hogy manapság nem sok babér terem a fotosknak mert egyre tobb van beloluk és egyre olcsóbb géppel is lehet jó képeket csinálni.
A múltkor láttam amint egy eskuvon a hivatásos fotós nem 10D-t vagy D70-t használt hanem Sony F727-et ami messze nem profi gép.
-
#5440 áhh -
#5439 uno paparazzo
due paparazzi
sima többes szám, mint ragazzo-ragazzi, bambino-bambini stb -
#5438 Itthon nem keresnek semmit a paparazzik (az olyan mint a paparazzo, csak nő?), amúgy testhezálló meló lenne nekem :D -
#5437 el kéne menni paparazzonak, itthon úgyis zabálják a gusztustalan botrányokat a népek :)
valami buzit kéne lebuktatni, Fábry jó is lenne :)