48078
-
Madmaxx #5516 Hmm szerintetek hogy jobb a kép? Eredetiben (bal) v. vágva (jobb)? -
#5515 másképp értelmezzük a pénztárca fogalmát... -
#5514 ezt írtam volna? :)
na hagyjuk, de ilyen alapon táska se kell, mert kézben is lehet vinni, meg vaku sem kell, mert ott a Nap és így tovább.... másképp értelmezzük az "alapvető" fogalmát -
#5513 na akkor megint ott vagyunk, hogy jól jön, de nem létszükséglet. - vagyis nem "kell" elkölteni rá azonnal az összes pénzt szerintem. -
#5512 igazából ezt nem tudhatod, mert nem készültek el a poláros verziók
lehet, hogy a most jónak mondott halacskádra nyomnál egy del-t, ha megcsináltad volna polárral
LEHET... -
#5511 vannak olyanok, de nekem másfél év (és kitudja hányezer fotó) alatt nem jött össze... és fotóztam víztükröt, ellenfényben fehér tárgyet, üvegablakon át gepárdot, halacskát víz alatt, és azért megvoltam nélküle, és élvezhetőre sikerültek a képek. - ahogy mondtam segített volna, de nem elpazarolt kattintás lett belőle. -
#5510 újabb tévedés, elég gyakran kerülhetsz olyan szituba, ahol KELL a polár, legyen az kirakat, szélvédő, víztükör, sima égbolt, ragyogó ellenfény stb stb stb
ilyen helyzetekben elég komoly különbséget ad ha használod a polárt, és van olyan szitu, amit NEM tudsz nélküle megoldani -
#5509 nem emlékszem másfél év alatt olyan képre, hogy "de jó lett volna ha van nálam polárszűrő, akkor nem rontom el ezt"... persze, vannak képek amiken javított volna, de nem létszükséglet. -
#5508 hát azért nem, mert mondjuk egy "star" szűrő max esküvői fotósnak kell, a színszűrők csak a filmeseknek stb stb -
#5507 Persze, de akkor úgy mondom hogy nálam hozzátartozik az alapfelszereléshez. -
#5506 nem haszontalan, de ilyen alapon nincs az a pénz, amit el ne lehetne költeni, "mert jól jöhet" -
#5505 És kell egy 49-52-es gyűrű is mindenképp. Soos nem veszi fel, más ötletem meg nincs. Extremben már megint nem értették mit akarok. -
#5504 De ez hogy jön most ide? Vagy szerinted haszontalan dolog a polár? -
#5503 hogy is bírhattam ki polárszűrő nélkül másfél évig... -
#5502 ÁZ! -
#5501 "kell"? -
#5500 A gépen felül maradt még 35000 forintom, több nem is lesz egyhamar, és ebből még kell vennem 4 elemet, hoya UV-t és lin.polárt (ráadásul slim), meg 512 memóriát. -
#5499 9k egy jó töltő 4 akksival, csak mondom
[CSAK MONGYA] -
G_ArchAngel #5498 jah, töltős? az gagyi, normális géphez akkumlátor jár, abból is mindjárt kettő :DDD
igaz Dzsini?
ha Afrikában járok, lehet előbb találok konnektort mint normális ceruzaelemet:)))) -
#5497 Igazából sose okozott még gondot a töltésidő, ráadásul kíméli az akksikat. Legfeljebb idegesít hogy nincs még kész, de nincs 20 pénzem jó töltőre. -
#5496 -
G_ArchAngel #5495 milyen töltő az?
gőzmeghajtású??? -
G_ArchAngel #5494 vettél volna egy gagyi Ferraris Thurst gépet, ls akkor most az lenne a legfontosabb, hogy piros sélat vagy piros sapkát vegyél fel hozzá...:) -
#5493 14 órás töltőt használok, gondolod ennyire feszes a napirendem? :) -
#5492 annyiban lehet jobb, ha gép mellett fotózol rengeteget (mondjuk sorozatot valamiről, vagy katalógusba), akkor amíg az egyik kártyát mented le, a másikra fotózhatsz -> nincs állásidő -
#5491 400+áfa :D
nyilván nem az ár dönt csak odaírtam mint 'érdekességet' -
#5490 menta=lokista12 -
#5489 400Ft-tal olcsóbb, akkor már inkább a nagyobb... -
#5488 Úgy gondoltam hogy nekem az a jobb, de mivel még nem vettem meg megkérdeztem, hátha walaki meggyőz vmi praktikus érvvel, hogy a 2 256-os a jobb. -
#5487 Csak beszélgetni akart. :D -
#5486 most ha kitaláltad hogy neked a nagyobb kell akkor minek kérdezel? :D -
#5485 Nem szokott gyorsabb lenni a nagyobb?
Olcsóbb lenne a 2 kicsi, de videózásnál egyértelműen hátrány, nem tudom mennyit fogom használni (Z1-ből kiindulva semennyit). -
#5484 2x256 ha gyakran kerülsz gépközelbe -
#5483 neki nem sikerult :D -
#5482 2db 512-est :) -
#5481 nagyobbat :) -
#5480 Ti mit vennétek: 2 bb 256-os, vagy 1 db 512-es CF-et?
256MB Compact Flash Memória Sandisk 8600 Ft
512MB Compact Flash Memória Sandisk 17600 Ft -
#5479 doksit meg olyan marha nehéz letölteni/kinyomtatni a netről... -
Lateralus #5478 A jó és a profi jelzők sem biztos, hogy egyértelműen összevágnak, bár legtöbbször igen. A profi gép inkább bizonyos minőségi szintet és elvárásokat jelent egy olyan rétegnek, aki nap mint nap munkaeszközként használja. -
Lateralus #5477 "Nem jó a D70?"
Aztat nem mondtam.