48078
-
#5996 vettem minipodot...igaz 6 napja de szallitjak.. az itt lesz.. az cool.. de az se sokra jo csak hogy megalljon a kamera.. szal neki allni fotozgatni vele mondjuk a beachon.. nem igazan lehet vele... nem kell lebetonozhato cuccos. .ami nem dol fel soha. nekem csak annyi segitseg kell hogy letegyem a foldra... es ne mozduljon be a kezem kicsiny rezgese miatt a kep... tehat en vegulis ott alnek mogotte... csak ne mozogjon akep.. erre se alkalmas?
meghat olyasmi kene ami feljon egy 170 centiig hogy ne keljen elotte gugolnom.. meghat ne alulrol fenykepezzek mindent...
es sima monopod is eleg lenne..de attol meg a kezem tud elore hatra jobbra balra mozogni....ezert kell a 3 labas monopod... -
#5995 Vannak mini tripodok, olcsók is, szerintem olyat vegyél. Panorámához meg rendes méretűt. Amilyet te akarsz az azért instabil, mert keskeny (rövid lábak), viszont magasan van a súlypontja. -
#5994 ez jo tetszik... hasonlot.. vagy pont ilyet keresek:) nem tul stabil?? hogy erted?? el tud dolni vagy mi?:) nekem kb annyira stabil cuccos kell mintha letennem a gepet akarhova.. pl altalaban egy kocsi tetejer.e. vagy szekre. asztalra.. kuka tetejere vagy akarmi lyen dologra teszem le a gepet ha panoramazni kell vagy ha iccakai kepet csinalok -
Lateralus #5993 A Manfrottonak van olyan monopodja, aminél 3 kis lábat ki lehet nyitni alul. Ezek nem túl stabil megoldások amúgy.
Manfrotto -
#5992 mihez -
#5991 :(( pedig nekem ilyen kene...
-
#5990 illetve van, de világításra használják -
#5989 na ilyen tuti nincs -
#5988 ahoy..szeretnek olyan tripodot venni.. aminek a labai nem nyakbol nyilnak.... tehat olyasmire gondolok hogy
a labak csak az also 30 centin vannak.. es egy csovet lehetne kihuzni mondjuk 160-170 magasra...
-
#5987 nem gáz, megnéztem, szimpi fajta -
#5986 jó zoom, hogy valami látszódjon is a képen, és egy állvány, hogy ne rázd teljesen össze a képet -
#5985 sziasztok
szeretném megkérdezni, hogy este pl a teliholdat hogyan lehetne lefotózni? kell hozzá valamilyen plussz felszerelés? ha igen akkor mi? vagy elég egy jó gép is hozzá, s ha igen milyen tipus? ennyi lenne a lényeg. köszi! -
#5984 Még rosszabb, a lencsének súlya is van, szal csak óvatosan lóbáld :D -
#5983 Amúgy cask a lencse click mount, a szűrő menetes -
#5982 Az extrem-ben úgy látom csak ilyen van.
Ha tudtam volna, hogy mit jelent a CLICK MOUNT, nem veszem meg.
Mosmá mind1 -
#5981 Biztos azt.
Nem direkt, elhiheted :-)
Nem is tudtam, hogy van ilyen :-) -
#5980 Clickmount szűrőt/lencsét vettél menetes helyett? -
#5979 Még egy adaptert kell vennem az UV lencsére, hogy ne kelljen leszednem ha a makrót akarom használni (nem pattan rá rendesen), meg egy 256-os kártya hiányzik...
Amúgy kb. 3/4 órát voltam a boltban. Csak elöttem 3db FUJI-t vettek!!!!
2db S5000-et és 1db S7000-et. Viszik mint a cukrot... -
#5978 Voltam ma az extrem-be!
Vettem adapter tubust, meg 10dioptriás makro lencsét. A westendben meg vettem hozzá obi-sapkát (mert az elfogyott nekik) és UV szűrőt, mert az meg occsóbb volt a photo hall-ban (3400,-).
SZÓVAL ÚGY NÉZ KI, KÉSZ A GÉPEM 90%-BAN!!! :-DDDDDDDDDDDDD -
Yoz #5977 Most infóztam le őket, a gép dobozában van normal elem, gondolom azzal ki lehet próbálni...Kedden fog elvileg megjönni, engem akkor felhívnak mikor a futárhoz kerül a csomag.
Hát megmondom őszintén kicsit parás típus vagyok, és ez jó kis erőpróba lesz...
Lehet már hülyének néznek mert ez elmúlt 2 napon és ma is felhívtam őket valamivel...
-
Yoz #5976 Köszönöm a jókívánságot, kicsit morci vagyok mert még nem jeleztek vissza a mai anp meg ügye 2-ig vanik nyitva a bóóót. És ha ma nem ellenőrzik a rendelésem akkor valószínű hogy hétfőn nem lesz itt a kezemben a gép...elem ügyben intézkedtem...Tom asszem éppen nekem szúrta be akkor a linket(nem néztem most vissza)...
Arch: ha 110 nem takarja vissza is vihetik a gépet mert nekem nem kell... -
#5975 Külsőre tényleg gyerebe az S5k, minőségi fogása vanik. -
#5974 Megvettem én is az s5000-et.Első benyomásra nagyon bejön.Mind külsőre(nagyon király), mind használhatóságra.Jó mondjuk nincs összehasonlítási alapom, de én azért ennek is örülök.Ha bp-i vagy, vagy könnyen fel tudsz menni, akkor ajánlom az apróhirdetéseket, mert vadiúj gépet garival, már 85-ért ajánlanak.
Még 256-os kártyeszt akarok rendelni, mert itt nálunk röhej, hogy mennyit kérnek érte.A depo-n láttam 21 bruttóért, itt nálunk meg 32-ért akarták rámsózni. -
#5973 most mutogatnak Mindentudásegyetemen többek között új optikai-alapú képfeldolgozó processzort - minden képpontra szabadon állítható zársebességgel (mikroszekundumos (milliomodos) léptékben) - olyan dinamikatartományt érnek el ezzel, ami majdnem az emberi szemmel egyenlő képalkotásra képes...
a felbontás és az ár még nem igazán a kereskedelmi felhasználásra való, de ami késik, az jön. -
G_ArchAngel #5972 szerintem szerezz még egy 10-est, nehogy visszavigyék...:) -
#5971 a #4820-as hozzászólás, Tomsolo írta. -
#5970 sok sikert a géppel!!!
Ha jól emlékszem kicsit régebben postoltak egy linket,ahol egy fickó a tapasztalatait osztja meg erről a gépről. Egy olvasást simán megér. -
#5969 muháháháháá, a nap hozzászólása díjat tőlem megkaptad! :DDDDD -
Yoz #5968 Elvileg ha minden jól megy hétfön hozzák valamikor... -
Yoz #5967 Megrendeltem a "dögöt"
Mivel elfogyott ez ezért ezt rendeltem mert ebből még van, meg hozzá még egy 128-as karit.
A lényeg még 105nél is többe jön ki +a kiszállítási díj...110ezret őrizgetek, és nagyon remélem hogy betakarja alles cuzammen. -
G_ArchAngel #5966 Gero':
zöld, s.kék, fekete, szürke, barna...
nem kell túlzásba vinni - a madarak sem hülyék, láttak már fehér embert...:) -
#5965 hihihi
nincs rajtad sapka... :P -
#5964 Fetrengj ürülékbe, az a tuti :D -
#5963 OK, jól kifestem magam korommal, az jó matt.
De a zsíros haj is csillog :D -
#5962 kend magad össze kis korommal, hogy ne csillogj... :DDD
ne moss hajat reklámozott samponnal, és ne moss fogat kólgéjt sztárral, mert a csillogásoddal elijeszted az állatokat. -
#5961 De olyan nincs. Bár vannak otthon NATO álcázófestés színu festékeim. Majd kreálok egy ruhát :)) -
#5960 terepszínűben -
#5959 Akkor milyen rucib menjek?? -
G_ArchAngel #5958 ezt rábízom a madarász kollégára...
szerintem nekik vannak bevett leshelyeik és trükkjeik...
(piros, suhogós szabadidó ruha otthon marad!) -
#5957 Hozol álcasátrat, mert nekem nincs :)
Jó nagyot hozz!! Vagy eszkábálni kell?