48078
-
#5956 (105250Ft) most ennyi bruttóban. 101e HUF volt?
-ök ezek! -
#5955 A töltővel csomagolt aksik? Azok nincsenek feltöltve.
Ezért mondom, hogy kell 4 db elem, nem akksi, kérj kölcsön valakitől. Csak valami ULRTA BRUTÁL ATOMERŐMŰ POUWA elemek legyenek, mert az ócska 4-et egy 100-asé' aluljárós dzsippótól vett elemmel el sem indul.
Ha a dobozon látsz valami sérülést, de a gépen nem, akkor szerintem vezettesd rá a lapra, amit kapsz, hogy a gépen látható sérülés nincs, de a csomagolás (erős ütés miatt) megsérült. Masszív egy dög, de ki tudja. ;-)
Nehogy az legyen, hogy ha garit kell érvényesíttetni, hogy azt mondhassák, ők üvegbúrában szállították, és nem volt semmi baja amikor átvetted. Mert a lentebb említett lányismerősöm egyik barátja pont az exrtémnél vett gépet, és volt egy pici ilyen jellegű gond a garival. Remélem neked nem lesz. -
G_ArchAngel #5954 na, ez sátras kemping, a Mosoni-Duna partján...
ház nincs, de azt mondják gyönyörű hely...
Én megyek, Gero' jön, Shaman jön...
Unatkozni nem fogunk:) -
#5953 úgyis hajnalban napfelkeltekor van ébreszto, vagy te delig akarsz aludni?? -
G_ArchAngel #5952 most kulcsosházat akarsz vagy sátrat?
ezt nem tudom leszűrni... -
Yoz #5951 Most nézem, valami nem stimmel az árral, tegnap mikor telefonon beszéltem velük és rá is kérdeztem akkor még 4000-rel ócsóbb vót...
És jelen állapotomban ez is egy + nehézség :o( -
Yoz #5950 Ha jól értelmezem, adnak a géphez alapból 4 akus elemet, és ebben a csomagban +ként van 4 akus elem (összesen akkor lesz 2 garnitúra elemem), töltő és a 128-as kari. link
Az elemek alapból töltött állapotban vannal vagy fel kell tölteni? -
#5949 pl. arra, hogy miért nem kulcsosházba megyünk? :) ez nem a Grand Canyon, itt egy kilométeren belül mindenhol van civilizáció, tök vicces lenne sátorozni (faszom akar egy kiránduló osztály zsivalyára ébredni)
-
G_ArchAngel #5948 na, telefonáltam: 500Ft/éj/fő -
G_ArchAngel #5947 írd le mire vagy kiváncsi...
az árakat hétvégén egyeztetik -
#5946 nem mondtál adatokat -
#5945 Más már nem is jó ?!?!
Kobányai homályos :)) -
G_ArchAngel #5944 szarul, nem kapok Beck's Gold-ot sehol...:( -
#5943 Kezdodik az EB. Hogy áll a pia készlet ? :)) -
#5942 van, de már csak péntek estétől hétvégén, VIGYÁZZ!!! tegnap előtt hétvégén velünk is szívóztak a Bp-Gödöllőn.
YOZ: Hát meg kéne elem, amikor hozza a futár, legalább az LCD-t meg tudd nézni, hogy nem pixelhibás-e! A szart ne vedd át, a te pénzed! Egy ismerősöm vett régebben s602z-t és pixelhibás volt, hát visszavitte, megnézték, aztán szó nélkül kicserélték neki. A csajnak azóta is tök jó az "új" gépe. -
Yoz #5941 Megmondom őszintén egyik sem jó az én szempontomból, se a pestre utazás se a futár, de a kettő közül mégis a futár a jobb számomra...
Szépen felírom egy listára a tartozékokat meg a hozzávaló pluszokat és leellenőrzöm addig nincs aláírás... -
G_ArchAngel #5940 Persze...
Már vagyunk 3-an...
Te, Shaman, én...
hiretelen alábbhagyott a lelkesedés...:( -
#5939 Hi!
Gyulik a társulat?
-
Lateralus #5938 Lesz. -
#5937 :DDDDDDDDDDdd
mindegy... a szándék a fontos :) -
#5936 meg egy 10es a 4aksi+töltő -
#5935 XD kártya, 128 MB bruttó 12 200 Ft
FujiFilm FinePix S5000 bruttó 90 000 Ft
ccswebshop... -
#5934 33% van 26 év alatt... az elvira meg le van halva :( -
G_ArchAngel #5933 Veszprém - Budapest -
G_ArchAngel #5932 nekem takarta - Tapolcáról...
(és azt hiszem 26 éves korig van vmi 66%-os, vagy milyen... - bár én arról már lekéstem) -
Yoz #5931 Nem tudom pontosan hogy mennyi a teljesárú oda-vissza jegy veszprém-pest-veszprém útvonalon, de gyanítom hogy 3ezer nem takarja, a futárt viszont igen. -
#5930 ööö. S3 PRO mintha lenne... -
G_ArchAngel #5929 futár olcsóbb, mint egy bp-i vonatjegy?
kiszállsz a Nyugatinál és a WestEnd mögötti utcában van az üzlet...
Mindenesetre én szorítok Neked:) -
Yoz #5928 Azért is választottam ezt a formát az előzőekben kigondolt autóval felutazás után, mert az ismerősöm aki nem tévedne el pesten és nyugodtan kérnék tőle úgymond szivességet nem rég váltott melóhelyett ahol húzza az igát, és kevés a szabadideje... -
Yoz #5927 Hát igen, csak az anyagi határaimba ez a megoldás fér bele, és ki is szeretném próbálni, remélem szerencsével járok... -
G_ArchAngel #5926 nem tudom...
én mikor az S602-esem vettem Tőlük, akkor fekutaztam és személyesen vettem meg...
Mégiscsak láttam előtte... -
Yoz #5925 Mármint a futár az biztos, tegnap már érdeklődtem telón, azt mondták ha ma rendelem akkor hétfön itt lesz, de azt nem kérdeztem hogy lehet é telefonon megrendelni... -
Yoz #5924 Jó reggelt mindenkinek
Alig tudtam aludni pár órát, ha isten is úgy akarja akkor ma meglessz a kellő összeg hogy megrendelhessem a gépet, az S5000-et...
Az extreme digitalstól, az akciós ajánlatukat szúrtam ki...
Mi a véleményetek, esetleg a figyelmembe mit ajánlanátok (most rendelek először csomagot, főleg ilyen értékbe...)
Ha lehet telefonon rendelem meg és futárral hozatom. -
#5923 hoppá, ezt nem neked írtam, vagyis nem neked akartam postolni :DD
Blastanak akartam volna támpontot nyújtani. -
#5922 jujjjjjjjj valaki locsolja le szenteltvízzel!!!!!! -
#5921 Véletlenül találtam rá, Pentax másolat. -
#5920 azmiaz
mondjuk ha HP akkor jó nem lehet :D -
#5919 Asszem találtam még egy bridge gépet: HP 912 -
G_ArchAngel #5918 szerintem fikázzunk 300D-t...
milyen szar... hackelni kell, hogy normálisan működjön :DDD -
#5917 áh dehogy fárasztottál, a Nikon D100 fikázás itt esti program, kimondottan szórakoztató voltál :D