48078
-
G_ArchAngel #6116 Itt van a konnektor a szmítógép mellett, ha lemerül bedugom a fényképezőgépet és máris töltöm le a képeket... -
#6115 én amikor raktam össze az új gépet itthonra, egyértelmű volt, hogy floppy helyett belerakok egy kártyaolvasót, ártani nem fog :) -
#6114 pontossssan :-) -
#6113 tudod ez is olyan, mint a legtöbb accessory - jó ha van, de megvagy nélküle is. -
#6112 hogy meríccse az elemeket?
Hogy ne tudjam letölteni a képeket, amikor totál lemerültek?
Hogy vinnem kelljen a kábelt magammal, ha máshol akarom leszedni a képeket?
Hát inkább kártyaolvasó.
-
#6111 :DDD -
G_ArchAngel #6110 össze-vissza soroltok fel kártyaolvasókat, adathordozókat...stb...minek???
Nincs 0,3 másodperced a gyári kanóccal csatlakoztatni a géped? -
#6109 Most ezt mire mondod? -
G_ArchAngel #6108 bazzeg úgy viselkedtek, mint a gyerekek - fotózáshoz kell egy jó gép, adattároló, energiaforrás - és a fotós!
Ennyi..., nem kell minden szart felvásárolni, hanem meg kell tanulni fotózni - ez olyan, mint klíma az autóba: hasznos, de vezetni nem tudsz tőle jobban... -
#6107 De ha 2.0-ás, sok az egyben kártyaolvasók 4e körül vannak az miért nem elég? -
#6106 200+ €, és semmi pénzem nincs :( -
#6105 Kafa
Mennyi? -
#6104 lent felsoroltam. -
#6103 Elmagyarázod miért kellene 4eFt-nál többet költenem kártyaolvasóra? -
#6102 szóval vakuból csilivili, kártyaolvasóból a legolcsóbb ami lehet... -
#6101 ITT TUTI LESZ!!! -
#6100 Következő misön:
-
#6099 nettó 3.. hát, ez alatt nem bíznék benne, ez meg normálisan is néz ki :)
sajna az xD-t is olvasó ritka, egy CF adapter viszont beszerezhető ha kell -
#6098 Ez asszem 1.0-ás még.
Teljesen rendbe van, még jól is néz ki...
És occsóóóóóó :-D -
#6097 Mistrálnál -
#6096 meg előbbutóbb esetleg alaplapcsere jön (még ha ma nem is gondolod), akkor meg már usb2 lesz... dehát ízlések és :o) -
#6095 Szerintem nem nagyon találsz már 1.0-ásat. -
#6094 nekik marad az ötnegyedes vagy a külső - nekem floppynélküli van, úgyhogy nálam az a: szűnt meg :) (van helyette g: h: i: j: :DDD ) -
#6093 Ja, én is megnéztem. Akkor ugye felesleges 2.0-ásra költenem, tehát a legalapabb cf olvasó kell. -
#6092 Jaja, ez is rulez, de az előlapos házzal rendelkezők nem tudják használni... -
#6091 Én leszarom, ha más hoz másmilyen kártyát.
Oldja meg, ha meg akar valamit mutatni :-)))
Hameg másmilyen kártyát fogadó masinám lesz ESTLEG, akkor marad egy 256-os USB kulcsom, amit még mindig tudok használni és bővíteni esetleg.
Viszont ez legalább folyton a nyakamben lóghat, nem kell kábelt a táskában hordani, ha pl. havernál tölteném le a képeket...
Asszem az a SIMPLETECH cuccos nekem tökéletesen meg fog felelni.
De elképzelhető, hogy veszek majd egy gépbe építhetőt is... -
#6090 -
#6089 van floppyval egybeépített kártyaolvasó, az a rulez :) (csak kevésbé hordozható, mint a külső)
az az abit alaplap meg usb1-es, de lekezeli az usb2es perifériákat :) -
#6088 most még. de ha más más kártyát hoz, meg te váltasz, meg...
nem árt, ha ért mindegyikhez. a jó meg.. hát, mondjuk amiből memóriakártyát látsz, abból nem rossz az olvasó.
ami differencia lehet az az, hogy USB 1 vagy 2-es (azt hiszem nem kell ecsetelni a 10 és a 480mbit közti difit ;) ) - ezen kívül kinézeti dolgok, belül úgyis nagyjából ugyanazok az elektronikák -
#6087 énis, de nincs hely. Vagy olyan kell ami 5 1/4-es helyre megy. -
#6086 Alaplapom tudni fogja/tudja az USB 2.0-át? (Abit KR7A) -
#6085 Bár én beépíthetőt vennék, ha vennék -
#6084 Bármelyik jó szerintem.
Például -
#6083 De mi a jó? Egyáltalán van vmi különbség köztük? CF-et olvasson, annyi kell. -
#6082 hosszabbítókábel filléres dolog, és vegyél egy jó 7 v 8az1ben olvasót -
#6081 Én ilyet szeretnék venni. USB kártyaolvasó és memóriakulcs egyben, aminek lényegében változtatható a mérete.
-
#6080 USB-s kártyaolvasót hol találok legolcsóbban, lehetőleg hosszú kábelest? -
G_ArchAngel #6079 nem olyan dolog:
kollágának van bérlete II. parkolási zónába (Zöld zóna) és megbűntették egy olyan tábla alatt, amelyre II. parkolási zóna volt írva, de Piros zónának jelölték (I. zóna lenne a piros)...
Ezt akarja tisztázni... -
#6078 tárgyaláson a negatív se bizonyíték -
#6077 az EXIF nem elég bizonyíték? azt is akkor írod át, amikor akarod... (és bármelyik fényképezőgép belső óráját)