48078
-
G_ArchAngel #6076 hát, pl. saját oldalon, meg a fotozz.hu-n, de itt az SG-galériában is van egy-kettő...
ez utóbbi a legegyszerűbb: átváltasz VIP-re és kapsz 20MByte helyet, ez kb 60-80 kép... -
G_ArchAngel #6075 bizonyíték miatt kellene (persze simán rá tudom írni painttel is...) -
Yoz #6074 Ti hol tároljátok a neten a fényképeiteket? -
#6073 Z1 jobb, sry :) -
#6072 ott az EXIF, ha akarod ráírod bármi programmal... nehogymár ráégesse a képre -
#6071 LOÁl :-D
Amúgy Z1-en ki lehet, gyanítom az S5000-en is, majdnem zsír ugyan az a 2 gép... -
Lateralus #6070 Kicsit is komoly gépnél nem :) -
Yoz #6069 Ezt a funkcióját még nem ismerem (poersze ha van egyáltalán ilyen, mert nem ismerem minden funkcióját)
Szóval nem tudom -
Yoz #6068 Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok -
Yoz #6067 A villódzódást én nem tapasztaltam, a kiskönyvében viszont olvastam róla, erősebbmágneses tér közelében (pl: TV, stb...) előfordulhat és nem tesz jót neki... -
G_ArchAngel #6066 srácoik, ki lehet íratni a fényképre a kattintás dátumát? -
G_ArchAngel #6065 Gratulálok hozzá, használd egészséggel:) -
#6064 Igen és is így voltam vele.Mármint meglátni és megszeretni...:))
Egyébként az LCD kijelződ nem vibrál egy kicsit?Ez leginkább a menürendszernél látszik(már ha vibrál) meg ha tv-re nyomod.Nem tudom normális-e ez a villódzás, vagy essetleg valami hiba. -
Yoz #6063 Meghozták reggel 9 után a masinát...Emberek meglátni és megszeretni, nem volt nehéz, de hogy csak egyre jobban habarodok bele a gépbe, minnél többet használom...
Imádom
Az elemek is feltöltöttek már, még azért hagyom a töltőben...
És persze kattintgatok és kattingatok... -
G_ArchAngel #6062 el is fogyott a kreditem:)))
pedig elmegyek Mexikópusztára (Sopron mellett van, mielőtt vki hitetlenkedik) mert sok ritka madár fészkel az esőzések miatt kialakult tavakon... -
#6061 ez is bridge egyéPként -
#6060 28-140mm
F2-11 (Wide), F2.4-11 (Tele) -
#6059 Zeiss objektív 28mm-től, manuális gyűrűk, 2,5" LCD.
Komoly lehetett 5 éve. -
#6058 Látom visszatértél a fotozz-ra :))
Azért az új képeidre elég jókat írtak :)
(Majd otthonról írok én is) -
#6057 a kettő összesen? -
#6056 Másfél megpixel
-
#6055 nem is ilyen szmájlit használsz :o) -
#6054 én ilyet soha nem nyilatkoztam :) -
#6053 "Természetesen nem kell szeretni egyik képemet sem :-), nem is vagyok fotós, csak olyan botcsinálta, idegen tollakkal ékeskedő. Könnyű dolgom van, amikor csak lekattintom a természet (vagy értelmesebb mérnökök) által alkotott szépségeket (virág, tájkép, égbolt, stb)" -
#6052 a szépség itt nagyon relatív, ez a gép attól gyönyörű, hogy tudod, mi van benne
mellesleg nem szebb a 300D, főleg így szürkén, de egy portémarkolat meg egy fekete festés jót tenne neki -
G_ArchAngel #6051 tudom a tudás az elsődleges, de pl. a 300-as sokkal szebb...
olyan ez a 1D, mint egy elrontott kakukkosóra:)))
-
#6050 lol -
G_ArchAngel #6049 felvehetne a Canon egy designert, mert marha ronda....:((( -
#6048 vettem nyolcat, hét eladó -
Lateralus #6047 Akkor az az én 4-emmel együtt már 6 db.
Másvalaki ? :) -
#6046 4600€ plusz lencserendszer... kettőt kérek :D -
Lateralus #6045 Aki esetleg tervez ilyet venni a napokban, annak EOS 1D mark II. full teszt a DPreview-n
teszt -
#6044 aha,,,, autos lampas cuccost csinaltam mar volt is itt veszekedes hogy mijaza kulonos fenycsik...
nade a csillagokkal megfogtal.... -
#6043 na még a medic is tuggya, bobo meg nem tuggya :) -
#6042 Csocso, láttál már te olyan képet, amin az autók lámpája egy fénycsík, vagy amin elmozdulnak a csillagok? :) -
#6041 jó az, csak bivaly állvány kell alá :) -
#6040 mijaza bulb??? 5 perc zarido?? az bebaszna... annyi zarido minek? -
#6039 de mét? -
#6038 Mert idővel zajosodik gondolom. -
#6037 de mé pont 5? ménem végtelen akkormá