48078
-
#6156 az átviteli sebesség a kártyától is függ, ha jól tudom. Ugye azért van olyan száma a kártyának, hogy 30×, 40×??? -
G_ArchAngel #6155 jó, ez kicsit meggyőzőbb indok volt... -
#6154 hát azért nem ugyanaz
a kártyaolvasó nem sokkal nagyobb, mint egy összetekert USB kábel, és legalább 10x gyorsabban olvas, arról nem is beszélve, hogy ha firmware-t akarsz frissíteni, akkor az sem megy USB-n
épeszű ember nem direkt húzogatja le a képeit, hanem befektet 2 rugót egy olvasóba -
#6153 Értékeld a képeimet és lesz kredited :)) -
G_ArchAngel #6152 10 után...
nem egy kapkodós üzlet... -
G_ArchAngel #6151 köszi már megtaláltam:)
most már csak abban bízok, hogy szállítanak is ki postán (előtét lencse - tehát nem magy érték), mert a weblapjukon erre nincs utalás, telefon meg csak 9 után... -
Lateralus #6150 Optiform -
G_ArchAngel #6149 segítség!
nem jut eszembe annak a fotósboltak a neve, ahol a Raynos előtéteket nézegettem (xls formátumú az árlistájuk)... -
G_ArchAngel #6148 ebből inkább a "pót akku, vagy elem kellene" tabulság jutna eszembe.... -
#6147 otthon egy olyan sony-t hasznaltam amibe floppyt kelett tenni.. szvsz maz 1 mpixelt tudott:) mert 800*600 ban is eleg rondacska volt:) es amin jobban meglepodtem hogy ugyanolyan formaju gepet lattam idekint amcsiban.. azt hogy az hany mpixeles azt nemtom..de akkor is.. LOL -
#6146 vegre megjott a flexpodom... igy ket het alatt...ppff...
a minipodot meg pihentetem.. inkabb vizalatti tokon gondolkozom... -
#6145 18000 $ ? -
Yoz #6144 A vakut is kb 3x használtam (ki akartam húzni estig mindenképpen...) -
#6143 300 kép az jó, 500 nagyon jó, 700 kibaszott jó (50% vakuval szokás számolni) -
Yoz #6142
Holnap kiderül...
De szerettem volna hallani valami kb. értéket.
Hát a mai napot bírta a sima ami a dobozban volt, igaz kímélő üzemmódban volt, és nem LCD-vel fotózgattam (és jobban is tetszik az elektronikus keresőn keresztüli fotózás)
310 képet lőttem ma, +-5 kép. -
#6141 1994:
1024 x 1280 felbontás, $17,950 -
#6140 2100 mA mellett egy óráig -
#6139 Dianézegető cuccosból lehet barkácsolni. -
Yoz #6138 akus elem... -
Yoz #6137 Következő érdekelne, Ansmann 2100 mAh-es elem full terhelésen mennyi ideig bírhatja? -
#6136 Ja, a kereső meg a tégla design teszi az egészet.
Pedig marha sokat tud, most nézegetem...
Akkorse kéne :-DDD -
#6135 asszem a keresőt leszámítva elég komoly gép, persze a féltégla dizájn nálam sem nyerő
ez a makro vaku meg elég szolid darab, vannak ennél sokkal durvábbak :) -
#6134 Pedig úgy látom, hogy ezt egy komoly gépnek szánta a canon, de valahogy mégse tudok rá úgy tekinteni... -
#6133 Tiszta dzsunka-tuning :-D -
#6132 Vágom, hogy az, de HOGYNÉZMÁKI? :-DDDDD -
#6131 ez csini és hasznos cucu -
#6130 átnézeti kereső lulez :D
ha ilyenem lenne, barkácsolnék az LCD-hez bekukkantó keretet, láttam valami oldalon tippeket -
#6129 URISTEN :-DDDDDDDDD
-
#6128 Hátez LOL!
CANON G5
" Big negative point for Canon in that the lens barrel actually obstructs the bottom left corner of the view (nothing's changed since the G3 then). The viewfinder offers just 84% frame coverage."
-
#6127 ha türelmes ember vagy, ez is megoldás, közben megnézhetsz egy EB meccset :) -
#6126 a fele is elég, annyi egy jó CF olvasó -
#6125 a gimimben én fotózgattam egy régebbi Mavica-ra, az nagyon szépen csinálgatta a 640x480as fotókat :D -
#6124 Ehhez nem kell kártyaolvasó:
-
#6123 bocsánat, igaz, 9x-el gondok vannak :) (mentségére legyen mondva, hogy az "grafikus kezelőfelület" ;))) ) -
#6122 Szerintem win9x-ek basznak lekezelni driver nélkül... -
#6121 Mesélek egy sztorit.
Már régen történt.
Lenn fotóztam az andrássy-n a Bp. Parádét.
Akkoriban 1,3 mpx-es olympusom volt.
Eccercsak betelt a 32megás kártya. 140 kép.
Szaladok fel, hogy áthúzom a képekz.
Rárakom és lemegyek, mert eltartott azzal a géppel egy ideig.
Mire vosszajöttem az elemek lemerülve, a kártya negyedig ámásolva, lenn meg megy a buli...
Nem kell ecsetelnem az anyázásomat ugye?????
Ez speckó eset, de vármikor bárkivel megeshet ez.
Ezért jó a kártyaolvasó, nem beszélve az olyan picikéről mint amit én szeretnék...
-
#6120 ja, és míg a legtöbb fényképező igényel drivert, a kártyaolvasók nem - és bármelyik oprendszer lekezeli őket (linux, macos is) -
#6119 És vigyem magammal, mert ugye a kártyaolvasónek ez a lényege :))
-
#6118 hát, egy sötétkamrát kialakítani otthon picit bonyolultabb :)) de a fürdőszoba jó lehet ilyen célokra :D -
#6117 És akkor mit szóljak én. Vegyek mobil filmelőhívó labort
:DD