48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • menta
    rengeteg
  • FREAK
    sok vagy kevés?
  • menta
    Nikon 5700 5 perc bulbot tud!!

[MEGLEPŐDÖTT]
  • G_ArchAngel #6033
    Pana FZ10 teszt - én is ebből ismertem meg agépet, bőven elég leírásnak...
  • Chrisss
    hát én pedig kezdem elhinni!!!!!!! :-(
  • menta
    nemhiszem
  • Chrisss
    nekem nem bonyi!! :-))) Csak nem nekem kell!!!! Tényleg lehetséges hogy nincs a neten sehol?????
  • FREAK
    én mindig "save as"-t nyomok és úgy is jó :)
  • CSOCSO
    ja.. magyar.. es nem butitott.. azota mar megvan a dolog.. a lenyeg az eredetibol mentsd le a cuccost.. ne uj kepet cisnalj..es arra copyzd be azt a reszt amit az eredetibol kivagtal.. ennyi a lenyeg
  • FREAK
    nem lehet az olyan bonyi :)
  • Chrisss
    Sziasztok!!! Nem tudtok esetleg egy Panasonic FZ10-es magyar nyelvű leírást????? Fontos lenne!!!!!!!! Köszi!!! Scannelt vagy bármilyen verzió jó lenne!
  • Blasta
    Nálunk az S3000 lesz most akcióban 69900-ért! :-)))
  • Yoz
    Azt is hoznak vele együtt (töltő+aksis elemek), szerencsére erre is gondoltam...
  • G_ArchAngel #6023
    a CE az nem Central European? (ezért van benne magyar nyelv is) - az nem hinném hogy butított verziót jelentene...
  • FREAK
    lol*sok
  • Dynamic
    Jótanácsként:vegyél aksit meg töltőt is, ha nem adnak hozzá, mert én pl. 2 nap alatt lemerítettem az enyémet, aztán majd nézhetsz:D
  • menta
    Ma dobtak be egy szórólapot amin Minolta 7i-t akciósan 260-ért kínálják...
  • geronimo77
    Jók az állatos képek de azért nem estem hanyat tőlük :) Ráadásul majdnem mind állatkerti. De azért szépek. :)
  • CSOCSO
    kircsi!!! megcsinaltam..es jobb lett mint az amit a fotozz.hu ra raktam:)
  • CSOCSO
    oke azhem megvan a titok nyitja... a kepet nem szabad maskent menteni.. hanem sajat magara kell menteni... igy megmaradt tenyleg!:) kircsi mindjaert bekuldom a siralyomat a palyazatra..
  • FREAK
    nekem 8.0 CE van, szóval biztos nem az, de esküdni mernék rá, hogy a 7.0 CE se csinálta

nézegesd a helpet, hátha rátalálsz a megoldásra
  • CSOCSO
    nekem 7 es van es CE... de eszerintem nem a CE a ludas.. ha ludas valami egyaltalan...
    en siman jpg be mentem es bar megmarad par dolog.. felbontas.. szinmelyseg..de az ISO.. WB stb..ezek nem...
  • FREAK
    hát nekem PS 6.0, 7.0, 8.0 (CS) mind benne hagyta defaultból, semmit nem kellett belőni
  • CSOCSO
    nekem kiszedte.. jpg be kell menteni..osszehasonlitottam a ket tulajdonsagokat.. es mindent fontosat kiszedett a ps...
    probaltam menteni hogy talan talalok valami funkciot hogy megtartsa az exifet de kitorolte.. vagy ha tudsz valamirol akkor pls segijje:) koszike
  • G_ArchAngel #6012
    de van, még az egyszerű IrfanView is megtartja az exif-et...
  • FREAK
    photoshop nem szedi ki az exif-et
  • Yoz
    Holnap hozza a futár a gépet reggel 8 és délután 4 között.
    Jupppéé, várom már nagyon...
    Vettem memokarit itthon, mert nekik elfogyott, szóval az már van :o)
  • CSOCSO
    picsaba.. van egy fotopalyazat.. mozgas neven.. mozgo dolgokat kell fotozni..es latszodjon a mozgas a targyon..allaton.. emberen... van is egy jo siralyos fotom.. de a kepeknek az exif et tartalmaznia kell..hadde bazzeg.. ha az igazitott kepet kuldom annak nincs exifje.. ha az eredetit kuldom az meg randa.. mert belelatszik a part meg az emberek is meg ilyenek... :(
  • Z
    nembaj ha parázol, érezzék csak, hogy ott vagy a seggükbe'!!! :DD

Fuji úgy látszik betalált a vevők szívébe ezzel az SLR-like csőrös kompakt sorozattal...

Menta: itt minek tékelsz???
  • FREAK
    ez világos, de tájképet is lehet úgy csinálni, hogy legyen benne valami plusz, nem csak megállok, kattintok, örülök...
  • FREAK
    HÁT ITT E
  • G_ArchAngel #6005
    aham, csak hát engem pont ezek érdekelnek, és pl. a tárgyfotók nem...
  • FREAK
    szépek, de egyszerűek, adott helyen bárki megcsinálja
  • G_ArchAngel #6003
    Scheffer János fényképei - nekem tetszik
  • Dynamic
    Melyik akkutöltőt érdemes venni, ami nem drága?
    Egy Ansmann Energy Photo Cam III+4 akku-t néztem ki az s5000-emhez, a fotomarket oldalán találtam csak, de ezt az akkut csak jún.28 után szállítják.Valami ilyesmi kéne, vagy ez valahonnan olyan címről, ahol pár napon belül megkapom.
  • menta
    Hol nagyítanak digitális képet jó minőségben, olcsón, lehetőleg aznap (annyira nem sürgős azért)?
  • menta
    ték
  • CSOCSO
    az jo...csak az sem eleg magas... vagy venni egy monopodot es az aljara heggeszteni egy sima femlapot:) amitol nem tud eldolni szal maris tok zsir:)
  • CSOCSO
    nah.. itt lathatjatok miert is szeretnek allvanyt.. a felso kep ertelmes eles lenne ha lett volna allvanyom.. de igy elegge be van mozdulva.. az also kep meg eleg fika..

a felso kep meg hangulatos is.. talan meg szebb is lehetne mintha nappal csinaltam volna a kepet...

bar nem ugyan az az auto..de ertheto mitol beszelek
  • menta
    SZTK-ba lehet kapni ilyen 3 lábú mankót, hegesztesz rá menetes csavart és meg is van :D
    Amúgy a szokásosnál alacsonyabb nézőpontról fotózás sok esetben izgalmasabb képet ad, csak hát idétlen dolog hajolgatni.