48078
-
#6036 rengeteg -
#6035 sok vagy kevés? -
#6034 Nikon 5700 5 perc bulbot tud!!
[MEGLEPŐDÖTT] -
G_ArchAngel #6033 Pana FZ10 teszt - én is ebből ismertem meg agépet, bőven elég leírásnak... -
Chrisss #6032 hát én pedig kezdem elhinni!!!!!!! :-( -
#6031 nemhiszem -
Chrisss #6030 nekem nem bonyi!! :-))) Csak nem nekem kell!!!! Tényleg lehetséges hogy nincs a neten sehol????? -
#6029 én mindig "save as"-t nyomok és úgy is jó :) -
#6028 ja.. magyar.. es nem butitott.. azota mar megvan a dolog.. a lenyeg az eredetibol mentsd le a cuccost.. ne uj kepet cisnalj..es arra copyzd be azt a reszt amit az eredetibol kivagtal.. ennyi a lenyeg -
#6027 nem lehet az olyan bonyi :) -
Chrisss #6026 Sziasztok!!! Nem tudtok esetleg egy Panasonic FZ10-es magyar nyelvű leírást????? Fontos lenne!!!!!!!! Köszi!!! Scannelt vagy bármilyen verzió jó lenne! -
#6025 Nálunk az S3000 lesz most akcióban 69900-ért! :-))) -
Yoz #6024 Azt is hoznak vele együtt (töltő+aksis elemek), szerencsére erre is gondoltam... -
G_ArchAngel #6023 a CE az nem Central European? (ezért van benne magyar nyelv is) - az nem hinném hogy butított verziót jelentene... -
#6022 lol*sok -
#6021 Jótanácsként:vegyél aksit meg töltőt is, ha nem adnak hozzá, mert én pl. 2 nap alatt lemerítettem az enyémet, aztán majd nézhetsz:D -
#6020 Ma dobtak be egy szórólapot amin Minolta 7i-t akciósan 260-ért kínálják... -
#6019 Jók az állatos képek de azért nem estem hanyat tőlük :) Ráadásul majdnem mind állatkerti. De azért szépek. :)
-
#6018 kircsi!!! megcsinaltam..es jobb lett mint az amit a fotozz.hu ra raktam:) -
#6017 oke azhem megvan a titok nyitja... a kepet nem szabad maskent menteni.. hanem sajat magara kell menteni... igy megmaradt tenyleg!:) kircsi mindjaert bekuldom a siralyomat a palyazatra.. -
#6016 nekem 8.0 CE van, szóval biztos nem az, de esküdni mernék rá, hogy a 7.0 CE se csinálta
nézegesd a helpet, hátha rátalálsz a megoldásra -
#6015 nekem 7 es van es CE... de eszerintem nem a CE a ludas.. ha ludas valami egyaltalan...
en siman jpg be mentem es bar megmarad par dolog.. felbontas.. szinmelyseg..de az ISO.. WB stb..ezek nem... -
#6014 hát nekem PS 6.0, 7.0, 8.0 (CS) mind benne hagyta defaultból, semmit nem kellett belőni -
#6013 nekem kiszedte.. jpg be kell menteni..osszehasonlitottam a ket tulajdonsagokat.. es mindent fontosat kiszedett a ps...
probaltam menteni hogy talan talalok valami funkciot hogy megtartsa az exifet de kitorolte.. vagy ha tudsz valamirol akkor pls segijje:) koszike -
G_ArchAngel #6012 de van, még az egyszerű IrfanView is megtartja az exif-et... -
#6011 photoshop nem szedi ki az exif-et -
Yoz #6010 Holnap hozza a futár a gépet reggel 8 és délután 4 között.
Jupppéé, várom már nagyon...
Vettem memokarit itthon, mert nekik elfogyott, szóval az már van :o) -
#6009 picsaba.. van egy fotopalyazat.. mozgas neven.. mozgo dolgokat kell fotozni..es latszodjon a mozgas a targyon..allaton.. emberen... van is egy jo siralyos fotom.. de a kepeknek az exif et tartalmaznia kell..hadde bazzeg.. ha az igazitott kepet kuldom annak nincs exifje.. ha az eredetit kuldom az meg randa.. mert belelatszik a part meg az emberek is meg ilyenek... :( -
#6008 nembaj ha parázol, érezzék csak, hogy ott vagy a seggükbe'!!! :DD
Fuji úgy látszik betalált a vevők szívébe ezzel az SLR-like csőrös kompakt sorozattal...
Menta: itt minek tékelsz??? -
#6007 ez világos, de tájképet is lehet úgy csinálni, hogy legyen benne valami plusz, nem csak megállok, kattintok, örülök... -
#6006 HÁT ITT E -
G_ArchAngel #6005 aham, csak hát engem pont ezek érdekelnek, és pl. a tárgyfotók nem... -
#6004 szépek, de egyszerűek, adott helyen bárki megcsinálja -
G_ArchAngel #6003 Scheffer János fényképei - nekem tetszik -
#6002 Melyik akkutöltőt érdemes venni, ami nem drága?
Egy Ansmann Energy Photo Cam III+4 akku-t néztem ki az s5000-emhez, a fotomarket oldalán találtam csak, de ezt az akkut csak jún.28 után szállítják.Valami ilyesmi kéne, vagy ez valahonnan olyan címről, ahol pár napon belül megkapom. -
#6001 Hol nagyítanak digitális képet jó minőségben, olcsón, lehetőleg aznap (annyira nem sürgős azért)? -
#6000 ték -
#5999 az jo...csak az sem eleg magas... vagy venni egy monopodot es az aljara heggeszteni egy sima femlapot:) amitol nem tud eldolni szal maris tok zsir:) -
#5998 nah.. itt lathatjatok miert is szeretnek allvanyt.. a felso kep ertelmes eles lenne ha lett volna allvanyom.. de igy elegge be van mozdulva.. az also kep meg eleg fika..
a felso kep meg hangulatos is.. talan meg szebb is lehetne mintha nappal csinaltam volna a kepet...
bar nem ugyan az az auto..de ertheto mitol beszelek -
#5997 SZTK-ba lehet kapni ilyen 3 lábú mankót, hegesztesz rá menetes csavart és meg is van :D
Amúgy a szokásosnál alacsonyabb nézőpontról fotózás sok esetben izgalmasabb képet ad, csak hát idétlen dolog hajolgatni.