48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • geronimo77
    Igen mind az én művem :)
    Köszi
  • Z
    a fene nagy jólét... :DDD
  • G_ArchAngel #6194
    gusztusos:)
  • Z
    huhh! az összes madaras képet Te csináltad? a fűben ülő madár nagyon jó!!! grat
  • CSOCSO
    ppfff:) ennyi volt nem birtam tovabb.. vizalatti tok megrendelve:)))))))))))))))))))))))))
  • geronimo77
    Felraktam én is egy falatozó madaras képet ide. Kukkantsd meg. Itt kicsit jobban látszik az "étel" :)
    Maga kép nem a legjobb de azért elmegy :)
  • Lateralus
    Akkor meg főleg ! :)
  • G_ArchAngel #6189
    nem A1-ese van?
  • Lateralus
    Hoppá ! Azt hiszem a vég kezdete elérkezett. Szóval kinőtted új géped korlátait. Biztos azt mondod, hogy "Erről szó sincs, csak érdeklődtem.", de azért a szálka ott van. :)Az első szög az A2 koporsójába beüttetett. :))
    Már látom is pár hét múlva a hirdetést: "Eladó új Konica Minolta A2, még 23 hónap EU garanciával és tartozékokkal. "

:)))
  • G_ArchAngel #6187
    PhotoShop:)
  • menta
    A két felsorolt eszközön kívül létezik-e valamilyen módszer/kiegészítő nem cserélhető objektíves gépekhez makrózás céljából, melyről esetleg nem tudok, ám mégis nagy mélységélességet tudok vele elérni megfelelő nagyítás mellett?
  • FREAK
    hogy mit akarsz kérdezni?
  • menta
    Mit nem értesz?
  • menta
    Fuji S3000 Corában akciós, kedvező hitelkonstrukcióval kapható 36*3229=116244Ft-ért, a hülyének is megéri :D
  • FREAK
    "az új Megane lett az év autója, elvisz mindenhová, de ha élvezni akarod az utazást akkor RX-8-ast veszel"

...és ha még kényelmesen is akarod élvezni az utazást, akkor veszel egy olyan autót, amibe két felnőtt is belefér :)
  • lázárdávid
    nah kössze ez jó ötlet erre nem is gondoltam, hogy próbaprintet kérek
    thx
  • G_ArchAngel #6180
    nekem is colt egy 17e-s Canon-om, 1 évig működött is...
    Színes 3D-s képeket tudtam vele nyomtatni, de fénykép minőségben nem volt kiemelkedő. de szerintem ne vesd el, hanem kérjél próbanyomatot, mielőtt megveszed, és Te döntsd el, hogy Neked ez megfelelő minőség lesz-e...

Igazából otthoni hobby szintre jó lesz, annyit nem fog tudni, mint egy 100e-s fotóprinter, azt meg pláne amit egy hőszublimációs fotóprinter...

egyszerűbben: az új Megane lett az év autója, elvisz mindenhová, de ha élvezni akarod az utazást akkor RX-8-ast veszel...:)
  • FREAK
    hát a tudása! :)
  • G_ArchAngel #6178
    ezt én sem...

általában átkapcsolom makró módba és adok neki:)
  • lázárdávid
    nahát

hmm

ööö

na és mi az ami nem jó ebben a nyomatatóban és mi az ami jó egy 100e forintos nyomatóban?
  • FREAK
    nem értem
  • menta
    Kompaktnál milyen lehetőségek vannak makrora? Fordított objektíven és dioptriás lencsén kívül vmi?
  • G_ArchAngel #6174
  • tomsolo

[GRATULÁL]
  • CSOCSO
    nah... nap kepe let a siralyos kepem:
    kicsit nagy file (200k)
  • tomsolo
    és egy harmónikás yashica-nak? isten tudja hányéves...:)
  • Ramore
    Szerintetek van valami értéke egy National PE-300-as japán gyártmányú vakunak? Hibátlan, de legalább 20 éves. :)
  • Punkerwork
    Star Trek-ben is megállná a helyét :)
  • tomsolo
    makrovakker!!!!!!!
  • menta
  • Z
    parasztvakítás, divatos szóval élve
  • Punkerwork
    60 körül kezdődnek a normális nyomtatók
  • menta
    16e Ft-ból nem lesz fényképnyomtatód.
  • lázárdávid
    hi people!

nah nézegettem nyomatókat és 15.300HUF-ért zéztem ki őt:

http://www.canon.hu/php4/scripts/product.php4?id=495

lécci nézzétek meg és mondjátok el, hogy mit gondoltok!
    de azért lécci ne nagyon szomorítsatok el.

előre is köszi

• menta
    Valamelyik online fotolabornál láttam panorámaformátumot, melyik lehetett az?
  • Z
    igen, úgy értettem én is, hogy olvasóban van jelentősége, de ott rendesen, ugye?

A (családi) Pentaxunk, meg a Nikon 2500 sem 2.0-ás USB-s és lassú az adatátvitelük. :(
  • Z
    Sőt, most nézem, hogy már 90 ezer alatti áron adják:
  • Lateralus
    Gépben ezek a számok kevésbé esnek latba, mint olvasóban. A gép kártyakezelési sebessége szinte minden esetben jelentősen lassabb.
  • Z
    hát szerintem ne sony-t 90-100ezer HUF között, bár Te tudod.

Ha számít, hogy ne legyen nagy, mint a Fuji Finepix s5000, akkor talán. Meg szerintem felesleges az 5 megapixel. Csak 3-szoros az optikai zoom-ja. Az af segédfény mondjuk hasznos.

De majd írnak a hozzáértők, hogy miért/miért ne vegyél Sony-t.
  • Ramore
    Sony P92, P93 gépekről milyen a véleményetek? Jónak számítanak az árfekvésükben?