48078
-
#6196 Igen mind az én művem :)
Köszi -
#6195 a fene nagy jólét... :DDD -
G_ArchAngel #6194 gusztusos:) -
#6193 huhh! az összes madaras képet Te csináltad? a fűben ülő madár nagyon jó!!! grat -
#6192 ppfff:) ennyi volt nem birtam tovabb.. vizalatti tok megrendelve:))))))))))))))))))))))))) -
#6191 Felraktam én is egy falatozó madaras képet ide. Kukkantsd meg. Itt kicsit jobban látszik az "étel" :)
Maga kép nem a legjobb de azért elmegy :)
-
Lateralus #6190 Akkor meg főleg ! :) -
G_ArchAngel #6189 nem A1-ese van? -
Lateralus #6188 Hoppá ! Azt hiszem a vég kezdete elérkezett. Szóval kinőtted új géped korlátait. Biztos azt mondod, hogy "Erről szó sincs, csak érdeklődtem.", de azért a szálka ott van. :)Az első szög az A2 koporsójába beüttetett. :))
Már látom is pár hét múlva a hirdetést: "Eladó új Konica Minolta A2, még 23 hónap EU garanciával és tartozékokkal. "
:))) -
G_ArchAngel #6187 PhotoShop:) -
#6186 A két felsorolt eszközön kívül létezik-e valamilyen módszer/kiegészítő nem cserélhető objektíves gépekhez makrózás céljából, melyről esetleg nem tudok, ám mégis nagy mélységélességet tudok vele elérni megfelelő nagyítás mellett? -
#6185 hogy mit akarsz kérdezni? -
#6184 Mit nem értesz? -
#6183 Fuji S3000 Corában akciós, kedvező hitelkonstrukcióval kapható 36*3229=116244Ft-ért, a hülyének is megéri :D -
#6182 "az új Megane lett az év autója, elvisz mindenhová, de ha élvezni akarod az utazást akkor RX-8-ast veszel"
...és ha még kényelmesen is akarod élvezni az utazást, akkor veszel egy olyan autót, amibe két felnőtt is belefér :) -
lázárdávid #6181 nah kössze ez jó ötlet erre nem is gondoltam, hogy próbaprintet kérek
thx
-
G_ArchAngel #6180 nekem is colt egy 17e-s Canon-om, 1 évig működött is...
Színes 3D-s képeket tudtam vele nyomtatni, de fénykép minőségben nem volt kiemelkedő. de szerintem ne vesd el, hanem kérjél próbanyomatot, mielőtt megveszed, és Te döntsd el, hogy Neked ez megfelelő minőség lesz-e...
Igazából otthoni hobby szintre jó lesz, annyit nem fog tudni, mint egy 100e-s fotóprinter, azt meg pláne amit egy hőszublimációs fotóprinter...
egyszerűbben: az új Megane lett az év autója, elvisz mindenhová, de ha élvezni akarod az utazást akkor RX-8-ast veszel...:) -
#6179 hát a tudása! :) -
G_ArchAngel #6178 ezt én sem...
általában átkapcsolom makró módba és adok neki:) -
lázárdávid #6177 nahát
hmm
ööö
na és mi az ami nem jó ebben a nyomatatóban és mi az ami jó egy 100e forintos nyomatóban? -
#6176 nem értem -
#6175 Kompaktnál milyen lehetőségek vannak makrora? Fordított objektíven és dioptriás lencsén kívül vmi? -
G_ArchAngel #6174 -
[GRATULÁL] -
#6172 nah... nap kepe let a siralyos kepem:
kicsit nagy file (200k) -
#6171 és egy harmónikás yashica-nak? isten tudja hányéves...:) -
#6170 Szerintetek van valami értéke egy National PE-300-as japán gyártmányú vakunak? Hibátlan, de legalább 20 éves. :) -
#6169 Star Trek-ben is megállná a helyét :) -
#6168 makrovakker!!!!!!! -
#6167 -
#6166 parasztvakítás, divatos szóval élve -
#6165 60 körül kezdődnek a normális nyomtatók -
#6164 16e Ft-ból nem lesz fényképnyomtatód. -
lázárdávid #6163 hi people!
nah nézegettem nyomatókat és 15.300HUF-ért zéztem ki őt:
http://www.canon.hu/php4/scripts/product.php4?id=495
lécci nézzétek meg és mondjátok el, hogy mit gondoltok!
de azért lécci ne nagyon szomorítsatok el.
előre is köszi
-
#6162 Valamelyik online fotolabornál láttam panorámaformátumot, melyik lehetett az? -
#6161 igen, úgy értettem én is, hogy olvasóban van jelentősége, de ott rendesen, ugye?
A (családi) Pentaxunk, meg a Nikon 2500 sem 2.0-ás USB-s és lassú az adatátvitelük. :( -
#6160 Sőt, most nézem, hogy már 90 ezer alatti áron adják:
-
Lateralus #6159 Gépben ezek a számok kevésbé esnek latba, mint olvasóban. A gép kártyakezelési sebessége szinte minden esetben jelentősen lassabb. -
#6158 hát szerintem ne sony-t 90-100ezer HUF között, bár Te tudod.
Ha számít, hogy ne legyen nagy, mint a Fuji Finepix s5000, akkor talán. Meg szerintem felesleges az 5 megapixel. Csak 3-szoros az optikai zoom-ja. Az af segédfény mondjuk hasznos.
De majd írnak a hozzáértők, hogy miért/miért ne vegyél Sony-t. -
#6157 Sony P92, P93 gépekről milyen a véleményetek? Jónak számítanak az árfekvésükben?