48078
-
#6237 Meg is válaszoltad, A60. -
consono #6236 Hölgyek, Urak!
Tudom, hogy kevés rá a lé, de a 40-50eFt közötti tartományban mit érdemes megvenni? Tudom, semmit :) De mégis... Főleg, ha újat szeretnék... Canon A60 ? Olympus C310? A Canonban tetszik ,hogy van beavatkozási lehetőségem egy csomó paraméterbe, az Olympusnál meg nagyon vonzó a 2 cm-s makró, meg a 3 megapixel... -
G_ArchAngel #6235 ok, csodálatos minőség lesz:)
(by Motorola V600) -
Lateralus #6234 Nem megy. Kénytelen leszel lefényképezni :))) -
G_ArchAngel #6233 nem ez nem az:)
képzeld el ezüstben:) -
Lateralus #6232 Megfeketedett tőle a géped ? -
G_ArchAngel #6231 na, így néz ki...
(egyébként van másik gép, amivel le tudtam volna fotózni :P) -
G_ArchAngel #6230 -
#6229 Oké!
Fotózd le a gépet és rakd fel a képet! :-D -
#6227 HOHHA!!! -
G_ArchAngel #6226 ha megjön, akkor lefotózom a gépet és felrakom a képet, ok?:) -
#6225 De KP-ra 69.990!!!!
Ez egy hiperben nagy szó!!!!
(szerénységem zsírozta le :-DDD) -
#6224 hi -
#6223 - DIGITÁLIS Fényképezőgép (4139 új üzenet) -
#6222 Szűrőket, előtéteket teszel fel rá, ha olyan a géped. -
#6221 Ez mire jó? -
#6220 Milyen állványt vettél? Valami spec? -
G_ArchAngel #6219 ez a tubusgyűrű:
-
#6218 htx -
G_ArchAngel #6217 majd azt is, az a Raynox 2.2 a kiszemeltem, az állvány is már megjött, de még a Sony-nál intézik a vámját, hiába ez van, ha sporólni akarok... -
#6216 MI az a tubusgyuru?
Miért nem telekonvertert rendeltél? :)) -
#6215 Mégha a Canon csinálná ugyanezt! De a HP!! Nincs olyan gépuk amire bármit is becserélnék :)
-
G_ArchAngel #6214 nah, tegnap rendeltem az Optiform-tól egy PLP-P20-as szettet (Többrétegű Protector + Linear Polár + RT5264P tubusgyűrű), az Extreme-től pedig egy kártyaolvasót, kiváncsi vagyok ki a gyorsabb...
-
Lateralus #6213 25 éves Szmenám (első gépem) még mindig gép, a mai legjobb HP digi 25 év múlva csak szemét lesz.
Tudod kit paliznak be !!! :) -
#6212 én kizárt, hogy bevinném a régi analógokat... egyrészt van amelyik simán sokkal többet ér (gondolom erre is várnak HP-ék, hozzánemértők beviszik a régi antique-okat), másrészt azzal is tudok fotózgatni néha :) -
G_ArchAngel #6211 arányosan fizet a HP, tehát nem mindegy mit viszel be és mit akarsz venni...:(
nekem is van egy régi Revue gépem, bármikor becserélném... -
#6210 veszek 2000 forintjával ósdi CMEHA-kat, és még ők fognak fizetni, hogy elvigyek egy digigépet :D (kár, hogy a HP gépekről túl sok jót nem hallottam...) -
Cat #6209 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32687 -
#6208 Akkor majd jól kolcsonadod :DD -
G_ArchAngel #6207 hát én veszek...:) -
#6206 Nikon főnök Makoto Kimura: "There is still the matter of timing, but eventually we will have to dissolve this business... ...there really is no region in the world where you can do good business in compact film cameras anymore."
kiszállnak a kompakt filmes gép világból
további híreink közt:
DiMAGE A1 v102e firmware -
#6205 Szerinted a kirándulásra vegyek állványt?
-
#6204 Remélem is. Sot az objektívek árai is eshetnének :)
Vagy inkább a fizum nohetne :) -
G_ArchAngel #6203 ez olyan lehet, mint mikor bejelentették, hogy 2002. szeptemberétől drasztikusan leesnek a TFT monitorok árai...
Aztán 2003. közepéig semmit nem változott az áruk... -
G_ArchAngel #6202 nah, akkor gyűjthetek új gépre:) -
#6201 Freak nekem van itthon eladó pár darab ;)))) picit drágább, mint kellyéknél :DDDD -
#6200 Fuji felmérései és előrejelzései szerint nyár végére kb 20%al fognak esni a digifényképezőgépek árai... (és ezt asszem el is fogják érni :D ) -
G_ArchAngel #6199 miért mennyi volt nekik? 1? :D -
#6198 paszekkkk
egy nappal később telefonáltam, és már el is fogyott az összes Vosonic VP3310 a Kelly Technnél -
#6197 Tévedés. Írtam is korábban, hogy makro szempontjából visszalépés volt a Z1-hez képest. Nem adok el semmit, hanem makrózni szeretnék A1-el, a gyári képességnél azért komolyabb szinten.