48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Dzsini
    passz.
  • Galy
    ok, htx

mégvalami! s602-höz rendszervaku? tipp?
  • Dzsini
    nézegesd a képeket, semmi extra nincs benne... bajonettes optika, alap lehetőségek...
    http://www.cameraquest.com/exa500.htm
  • Galy
    de nincs még a kezemben a gép, és meg szeretnék vele ismerkedni
  • Dzsini
    mi kell neked leírás ahoz? :) full manuális gép
  • Galy
    Lateralus, Te biztos tudsz segíteni nekem #7100 ügyben, ugye? :)
  • Dzsini
    miért nem csinálták meg belső optikásra és tükrösre? sokkal normálisabban elférne...
  • Galy
    "A kamera aktiválását követően elsőre furcsa lehet, hogy az optika kitolódik a készülékből..."

naháááát! de furcsa! :DDDDD
  • Dante2
    Durva!!!
  • G_ArchAngel #7101
    3 megapixel, 3x-os optikai zoom: nem fényképezőgép, hanem a Samsung új kamerás mobilja!
    Franczy, 2004.07.13. 09:03

A Samsung egy páratlanul nagy tudású kamerás mobiltelefonnal rukkolt elő: az SPH-2300 típusjelzésű újdonság 3 megapixeles felbontású, optikai zoomos digitális fényképezőgépet rejt magában.

Miközben a jelenleg forgalomban lévő kamerás készülékek túlnyomó többsége 0,3 megapixeles és mindössze digitális zoommal rendelkezik, addig a dél-koreai vállalat legújabb mobilja ennél tízszer nagyobb felbontású felvételek készítését teszi lehetővé, ráadásul nem digitális, hanem optikai zoommal megspékelve. Tény, hogy az SPH-2300 nem a legelső 3 megapixeles kamerás mobil, azonban az első olyan 3 megapixeles készülék, mely optikai zoom funkcióval büszkélkedhet.

A Samsung SPH-2300 elülső fele a hagyományos mobiltelefonokéhoz hasonlatos, hátsó része viszont sokkal inkább hasonlít egy digitális fényképezőgépre, semmint egy mobilra. A kamera aktiválását követően elsőre furcsa lehet, hogy az optika kitolódik a készülékből, persze ez nem meglepő annak tudatában, hogy az eszköz háromszoros optikai zoomot tudhat magáénak.

Mondanom sem kell, hogy az SPH-2300 beépített vakuval is el van látva, így sötétben sincs akadálya a fotózásnak. A fényképek egyébként mini-SD memóriakártyákon tárolhatók el. Az újdonság várható kereskedelmi ára egyelőre sajnos ismeretlen.

• Galy
    nem digitális, de ha valaki találna egy leírást EXA500-hoz, azt mekköszönném :)

én nem találok!
  • G_ArchAngel #7099
    továbbküldöm havernak...
  • Lateralus
    Kicsit OFF:

Figyelem Canon EOS tulajok !!!

Eladó egy Tokina AF 24-200mm f/3.5-5.6 AT-X típusú objektív, dobozában, porvédő tasakkal, saját napellenzőjével.
    Az objektív digitális SLR fényképezőgépekhez ajánlott, de használható analóg vázakon is. Egyedülálló zoomtartomány, DSLR-en 38-320mm. A Photozone oldal értékelése alapján a legjobb "walkaround" superzoom, beleértve, a Canon, Sigma, Tamron stb. hasonló modelljeit.
    Ára: 70.000-Ft

Az alsó képeken az eladásra szánt obi látható.
  • Carlos
    OK.
  • Dzsini
    vidd el a szervizbe, és ott szerintem tudnak neked mondani egy árat... nem nagyon vannak itt HP tulajdonosok
    vagy esetleg próbáld meghirdetni, és ha valaki megveszi így is, akkor el lehet adni és venni egy újat.
  • Carlos
    Valaki?
    Megéri a cserét, vagy felesleges?????
  • Dzsini
    nemtudom, szerviz téren nem értek hozzá.
  • Carlos
    Inkább :(
    Szóval a csere mennyi lenne? Megéri?
  • Dzsini
    egyrészt megtörténik "csakúgy" is, másrészt mondjuk ha nekiállsz hosszú időzárral és szűrő nélkül napocskát fotózni délben, akkor többet kockáztatsz. - a digitális gépeknél a kiégett/működésképtelen pixel a "normális működés" része :)) (vagy inkább :( ?)
  • Carlos
    Ja, és mitől mehetett tönkre? Mitől éghetett be v. ki?
  • Carlos
    Az száx.
    Szóval mindenképpen cser?
    Mennyibe kerülne csak simán kicserélni ezt a bigyót, ami tönkrement?
  • Dzsini
    kiégett (vagy beégett, ízlés szerint) egy pixel a képalkotó felületen. megtörténik a fotómasináknál

ebben a méretben mondjuk a Canon A80at ajánlanám... az most már egész olcsó, és nagyon okos masina
  • G_ArchAngel #7088
    hol dolgozol, hogy visznek vissza gépeket? általános számtech, vagy fotóbolt?
  • Carlos
    Miaz a CMOS???
    Szerintem már nem garanciális. Milyen gépet javasolnál???
  • gz8
    CMOS megmekkent.. Az a baj, hogy ez még igazából nem elégséges ok a cserére, de ha még garanciális, feltétlenül vidd vissza, ahol vetted - és ne HP digitgépet vegyél legközelebb! Naponta 2-3-at hoznak vissza a legkülönbözőbb hibával
  • Carlos
    Lenne egy hatalmsa problémám, melyre Tőletek kérek segítséget!
    Az történt, hogy a kábé másfél éves HP850-es képeimen az utóbbi két hétben észrevettem egy kis fehér pöttyöt, mindig ugyanott! Tehát kábé egy pixel nagyságú fehér pötty, körülötte kék pixelek vannak a hosszú záridős képeimen.
    Karcolást a lencsén nem láttam, bár egy picit porosak a belső lencsék!
    Szerintetek mitől lehet ez???
    Válaszotokat előre is köszönöm és nagyon-nagyon várom, minél hamarabb, ha lehet!

Köszönöm mégegyszer!
  • G_ArchAngel #7084
    Csökkenő memóriakártya-árak
    Utolsó módosítás: 2004. július 12., hétfő 21:42
    A világ két legnagyobb NAND flashkártyagyártója, a Samsung Electronics és a Toshiba világszerte csökkenti memóriakártyáinak árait.
    A forgalmazók információi alapján a Samsung 1 GB-os compact flash (CF) kártyái mostantól 100 dollárba kerülnek a korábbi 130 dolláros ár helyett. A források szerint a dél-koreai cég ezenkívül más memóriakártyáinak és kis adatsűrűségű tárolóeszközeinek is az eddiginél alacsonyabb áron történő forgalmazását kezdeményezte. A Toshiba szintén lejjebb szállította egyes memóriaeszközeinek árát - a cég 128 MB-os SD kártyái a korábbi 20 dolláros piaci ár helyett ezentúl 17-18 dollárért kaphatók.

A Samsung, miután június 1-től 15%-kal lejjebb vitte NAND flashmemória-árait, nem tervezett további árcsökkentéseket az azt követő 3 hónapra. Elemzők azonban már akkor arra figyelmeztettek, hogy tekintettel a modulgyártók birtokában lévő óriási készletekre, a kereslet vártnál kisebb mértékű növekedésére, illetve az új versenytársak, mint például a Hynix Semiconductor vagy az STMicroelectronics által támasztott konkurenciára, több olyan tényezővel kell számolni, amelyek mind a flashmemória-alkalmazások további olcsóbbodásának irányába hatnak.
  • G_ArchAngel #7083
    hehe, a Playboy szerint a DMC-FZ10 a legjobb ár/érték arányú gép a félprofi kategóriában:)))
  • Borg
    Hol? boltot címet plz.
  • Blasta
    Neeeeeeeeeem, távirányítóóós atttót :-d
  • Dzsini
    körútibót :)
  • Blasta
    Láttam egy bótot a körútttón, a blaha után a korvin mozi irányában a bal oldalon. Kb 100-200 méterre a blahától.

NAEZMILYENBÓT? Ismerivalaki?
  • Galy
    például
  • Galy
    linket?
  • Galy
    tudtok valami jó használt fotócuccokat kínáló bótot?
  • Galy
    nem is drága! :)
  • FREAK
    30G volt 48+Á
  • FREAK
    szvsz ezt telefonon hamarabb megmondják, én nem tudom, és pass-t sem
  • FREAK
    az, nem tudsz egy céget, akinek kell számla?
  • FREAK
    ugyanott, Kelly Tech