48078
-
#7001 ez a "Z" kategória hátránya :) -
#7000 Igen, pont most láttam meg, hogy a Z1-Z2 lcd-je 113e pixel, ennek meg 78e...
Köcsögök, nem lenne mit tuningolni a Z4-re, mi??????? -
#6998 már mondtam, hogy felejtsd el az auto ISO-t, több macera, mint haszon, meg különben is -
#6997 Amúgy felfedeztem egy jó pontot a Z3 speckói között!!!!
Viewfinder • Electronic Viewfinder (EVF)
• 0.3", 118,000 pixels
LCD monitor • 1.5" TFT LCD
• 78,000 pixels
Azaz hanyagolja a minolta ezt a tükrös megoldást és "normális" EVF-et rak bele!!
-
#6996 JAAAAAAAAAAA
Miért van az, ha itt a szobában fotózok, Shutter priority-ben auto ISO-val 200-as érzékenységet állapít meg a gép, full manualban, ugyan azokkal a beállításokkal meg 100-as érzékenységet??? -
#6994 van neki +markolata is -
#6993 Jahogy a vaku elemeivel 6db AA!!
Úgy világos a 6db! :-D -
#6992 gondolom, az is tömve :) -
#6990 és hány elemet sikerült beletömni? :D
az amúgy durva súly, mi van még rajta? -
#6988 ezeket a kepeket egesz pontosan mivel is csinalod? ^.^ -
#6987 pedig én pont arra gondoltam hogy a feketét kéne bezserezni :) -
Lateralus #6986 Egy pár kiegészítő, nem hivatalos hír:
A Z3 forgalmazása augusztus 6-tól kezdődik. Ez gondolom Japánra és az USA-ra vonatkozik, de talán idehaza is gyorsan a boltokba kerül.
Némely pletykák szerint Európában csak az ezüst színű változata lesz kapható. -
#6985 BORMUSLINCA? :) -
Cat #6984 http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32927 -
G_ArchAngel #6983 de hamár 300D akkor furcsa, hogy DSLR, mert így dupla D, és az már nem biztos, hogy az ami...:))) -
#6982 -
#6981 NemvagyokJános!!!44444 -
#6980 ááááááááá na jó, már megbántam, ebbe többször inkább nem csapok bele :D -
#6979 Kilökötta János, sazl:
Ami nem cserélhető obis SLR, az a bridge, tehát ami SLR az magában foglalja azt is hogy cserélhető az objektív. Ha meg egészen pontosak akarunk lenni, akkor a D70 és a 300D low-end DSLR gépek. -
#6978 ööööö végül is igaz, de amennyire félreérthető, annyira félremagyarázható :) -
#6977 Egri JÁNOS!!! -
G_ArchAngel #6976 ööö...
hol írtam, hogy nem cserélhető? én azt írtam, hogy venni kell hozzá...
[NEM ÉRTI] -
#6975 ezt már kitárgyaltuk, a low-end SLR-ek a nem cserélhető obis típusok, Olympus a menő benne
300D, D70 low-end CSERÉLHETŐ obis SLR -
G_ArchAngel #6974 majd meglátjuk, kicsit beleestem a D70-esbe, de ugye oda még kell obi meg egyéb, majd meglátjuk, hogy jönnek ősszel pénzek...
lehet, hogy ezt upgradelem egy szélessel és egy telével, meg pár szűrővel aztán jól megtartom...
miután sok felesleges euróm lesz, akkor meg veszek egy frankó kis low-end SLR-t, mint a 300D...
de lehet, hogy jól eladósodom és még a Panát is elkell adni, hogy jusson piára:) -
Lateralus #6973 6 hónapos !!!
Viccelsz ? Addig égeted magad ezzel az öreg szarral ?
Miért nem cserélsz most ?
:))) -
G_ArchAngel #6972 azért szép ritmusban cserélünk gépet, ősszel, mikor a Pana' 6 hónapos lesz, akkor én is beújítok vmit, de lehet hogy ezt nem adom el, mert jobban a szívemhez nőtt, mint az S602Z... -
G_ArchAngel #6971 ezekkel a Minoltákkal lehet legjobban megvalósítani a "little yellow stranger with digital camera" életképet...
Emléxem, Geronimo miket tökölt, hogy divatfotózáson kiröhögik a régi Pentax-át...
Hát ha ezzel ment volna...DDDDDDDDDDDDDDD -
#6970 Ne vakerjá, nem én égek a hajszárítóval
és agusztusban jön a 300D -
#6969 na tessék, csak neked :)
-
#6968 Yeah -
#6967 juj vagy lol, nemtom :D -
#6966 http://www.steves-digicams.com/ckc_bracket.html
egy ilyet találtam, ezt esetleg lehet barkácsolni... legalább az elsütőbillentyűt eléri, ha a többi beállítás nehézkes -
#6965 Ja, ez benne is van a Z1 manualjában -
Lateralus #6964 Ideje volt már kihozni az új Z-ket, mert a Z1 már 9, a Z2 meg már kemény 4 hónapja piacon van. Mehetnek a süllyesztőbe ! Tessék fogyasztani ! :))
Ezzel az átfutással jövő áprilisig itt lesz a Z4 és a Z20, valamint a Z5 és a Z30 is.
A Star Trek dizájn meg annyira igaz, hogy itt a minta, ami alapján tervezték a Z1-et:
Minolta Electro-Zoom X, a Star Trek korszakból 1968-ból. -
#6963 Bizony az!
AKárcsak az a csokker G3! -
#6962 Annak egy ultrakompakt kell a bal kezébe, esetleg fejjel lefele tartva. -
#6961 Na itt a Z3 flash bemutató -
#6960 nekem otthon egy kis microtek van (60 ruppó) és nagyon kellemes... nagyba is nagyon jo a mikrotek de az ára nem (1-2M) -
#6959 moviet? minek? ez fényképező gép!4 ÁÁÁÁÁ -
#6958 úgy értem, hogy akinek sérült/elveszett a jobb keze...