48078
-
#6917 megneztem obisapival ... 6mpes zarnal is latszik mar csak halvanyan. -
#6916 hmm ... akkor lehet nem probalgatom mikor jon elo hanem egyszeruen csak visszaviszem a gepet egy cserere ... bar nem tudom a cseregari az nalunk hogy mukodik ... -
#6915 Canon EOS 300D Digital Rebel Tips and Tricks -
#6914 az tényleg inkább beégésnek néz ki... és kisebb időzáron is jelentkezik, csak sokkal kevésbé látszik
lencsefedővel próbálgasd ki, hogy mikortól mennyire látszik -
G_ArchAngel #6913 mivel ugyanott van, és a "legérzékenyebb" pillanatokban jön elő, szerintem tuti hardver hiba...:( -
#6912 lol, meleg cucc :D
biztos napfogyit fotóztál vele és beégett a CCD-be :DDD -
#6911 hehe ilyen nekünk a vidijókamerán van, és halványlila fogalmam sinc miért van ott, kamera csak akkor tette ki mikor slow motion be veszek fel vele...
Szal aki tudja mondja! -
#6910 Ez mitol lehet szerintetek?
Ez csak akkor jon elo ha 30mp-es zaridovel fotozom de akkor stabilan es mindig ugyanott. Mit lehet ezzel tenni? -
#6909 PS 8-ban is elég korrekt "action"-ök vannak keretezésre, egy ujjal végig lehet menni a fél vinyón :D -
#6908 vagymi cég :D -
#6907 mert gondolom a "látványosabb" fejlesztéseket levédette a többi képszerkesztőt gyártó program. -
#6906 ezért kell photoshopot használni :D
10 fogorvosból 9 biztos ajánlani fogja.. :) -
#6905 úgy értem miért nem fejlesztik látványosan? -
#6904 Ez csak akkor gáz, ha nagyobb a kép felbontása mint a desktopod felbontása, mert akkor kilóg a képernyőből és esélyes, hogy elbaszod.
(nem is értem, az ms paint-et miért nem fejlesztik a win95 óta????) -
#6903 Ha meg viszont valaki ipari mennyiségben akar képeket átméretezni, effektet rátenni, és esetleg nem akarja 30 képből mindegyikkel egyesével eljátszani, annak ajánlom az Xnview nevű kis progit.
A lényege annyi hogy a listájába betett összes képen végrehajtja a kijelölt műveletet átméretezés/konvertálás/egyszerűbb effektek bármit.
-
#6902 vagy mi:.... és semmiképp nem akarzs photoshopot használni..... :D -
#6901 DE ha ennyire nincs fantáziád, és semmiképp nem akarsz ms paintet használni, akkor megnézed mekkora a képed (mondjuk 1024x768.
megnyitod az MSPAINT -et és csinálsz 1 1030x774 méretű fehér képet, a közepébe beteszed a 1024x768 as fotódat és tessékottvannekedkeret. -
#6900 már 7-nél vagy 8-nál tart, de ha keretet akarok, akkor ott a PS, AZ ARRA VALÓ :) -
#6899 Én évek óta használom az ACDSEE-t, de semmi másra nem, mint képnézésre!
Eccer-eccer elszórakoztam a képmanipulálással, de cask azért, mert akkor még nem használtam PS-t.
Nem tud keretet csinálni, legalábbis az 5-ös verziója még nem tud.
Viszont primán lehet vele audió file-t rendelni képekhez.
Kihagyhatatlan opció :-DDDDD -
#6898 :D -
#6897 aki már akkor is warezolt... ;) -
#6896 Az Aztec Challenge mindig lefagyott a vége előtt, a Forbidden forest el se indult, sazl... -
#6895 azt még két éve így hívták : DENEBA CANVAS ;) -
G_ArchAngel #6894 mivel eddig az összes képmanipuláló/szerkesztő/nézegető-ban a canvas a keretezést takarta, így keretezni szerettem volna...
Nálam az ACDSee az alap, mert jó az albumrendszere, azonnal leszívja gépről a képeket és alapfunkcók benne vannak, ha manipulálni szeretnék, de ha keretezek, akkor vagy IrfanView-t (egyszerű keret) vagy Macromediát (összetett keret) kell indítanom... -
#6893 tulajdonképpen mit is szeretnél csinálni? -
G_ArchAngel #6892 vicces, rákeresek az ACDSee + canvas szóösszetételre, majd kapok az ACD Systemtől egy Canvas Pro 9 programot, potom 350 dolcsiért... -
#6891 az első asszem 3 photoshop még aldus (metacration group) néven futott és corel paint-ből lopkodott meg volt mégvalami de arra nem már emléxem (mondjuk odavissza :))... volt idő amikor az volt az etalon melyik proggie csinálja gyorsabban a gaussian blur-t :D (ez télleg így volt) -
G_ArchAngel #6890 a lényeg, hogy továbbra sem tudjátok, hogy van-e canvas opció vagy plugin az ACDSee-ben... -
G_ArchAngel #6889 mindennek van alapja, a szúró fegyvert sem az enber, hanem a természet alkotta...:)
(jó kis C64... nem is fagyott annyit, mint ez a szar...) -
G_ArchAngel #6888 Persze, kellenek táncoslányok is, de sokkal meghittebb:) -
#6887 miből lopták össze az első Photoshop verziót? C64 - Art Studio?? -
#6886 egyszer nekem is, amikor véletlenül +1 nullát írtam a "new image" méretbe, és 60000*30000 pixeles képpel akart kezdeni :D (az még ment, de amikor belenyomtam egy vödör feketét, akkor elájult) -
G_ArchAngel #6885 nekem naponta többször is, de lehet, hogy azért, mert mindent nyomkodok rajta:) -
#6884 jaja ... meg egy magnot is be kell tolni mert nincsen najtklub zene nelkul ^.^ -
G_ArchAngel #6883 az, hogy össze lett lopkodva?
mondanál nekem egy eredeti ötletből készült programot az utóbbi 10 évben?
...lehet, hogy én is bunkó voltam, de nem érdekel:) -
#6882 nekem fagyott egyszer ... asszem ^.^ -
#6881 az acdsee egy képnézegető, ha tetszik, ha nem
attól, hogy UV lámpát szerelsz a budiba még nem lesz belőle nightclub.... -
#6880 240-280, USÁBA 130 :DDD -
#6879 ha meg kéne jelölnöm EGY (1) szoftvert, ami még a büdös életben nem fagyott, okozott védelmi hibát, csinált baromságot, atomstabil és 101% profi, az a Photoshop lenne
még így is, hogy warezt használok
használtam már PC-n, Mac-en de még soha nem hibázott, pedig beletoltam pár (szintén warez) plugint
ez az a szoftver, amiért megéri kifizetni azt a fél milkát, vagy mennyibe kerül -
#6878 például olvasd el a hozzászólásaidat mégegyszer..:)
[HAGGYJUK JÓ?, INKÁBB AZT MONDOM BOCS BUNKÓ VOLTAM]