48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Timber
    megneztem obisapival ... 6mpes zarnal is latszik mar csak halvanyan.
  • Timber
    hmm ... akkor lehet nem probalgatom mikor jon elo hanem egyszeruen csak visszaviszem a gepet egy cserere ... bar nem tudom a cseregari az nalunk hogy mukodik ...
  • Pempő
    Canon EOS 300D Digital Rebel Tips and Tricks
  • Dzsini
    az tényleg inkább beégésnek néz ki... és kisebb időzáron is jelentkezik, csak sokkal kevésbé látszik
    lencsefedővel próbálgasd ki, hogy mikortól mennyire látszik
  • G_ArchAngel #6913
    mivel ugyanott van, és a "legérzékenyebb" pillanatokban jön elő, szerintem tuti hardver hiba...:(
  • FREAK
    lol, meleg cucc :D

biztos napfogyit fotóztál vele és beégett a CCD-be :DDD
  • The Garrett
    hehe ilyen nekünk a vidijókamerán van, és halványlila fogalmam sinc miért van ott, kamera csak akkor tette ki mikor slow motion be veszek fel vele...
    Szal aki tudja mondja!
  • Timber
    Ez mitol lehet szerintetek?

Ez csak akkor jon elo ha 30mp-es zaridovel fotozom de akkor stabilan es mindig ugyanott. Mit lehet ezzel tenni?
  • FREAK
    PS 8-ban is elég korrekt "action"-ök vannak keretezésre, egy ujjal végig lehet menni a fél vinyón :D
  • The Garrett
    vagymi cég :D
  • The Garrett
    mert gondolom a "látványosabb" fejlesztéseket levédette a többi képszerkesztőt gyártó program.
  • The Garrett
    ezért kell photoshopot használni :D
    10 fogorvosból 9 biztos ajánlani fogja.. :)
  • Blasta
    úgy értem miért nem fejlesztik látványosan?
  • Blasta
    Ez csak akkor gáz, ha nagyobb a kép felbontása mint a desktopod felbontása, mert akkor kilóg a képernyőből és esélyes, hogy elbaszod.

(nem is értem, az ms paint-et miért nem fejlesztik a win95 óta????)
  • The Garrett
    Ha meg viszont valaki ipari mennyiségben akar képeket átméretezni, effektet rátenni, és esetleg nem akarja 30 képből mindegyikkel egyesével eljátszani, annak ajánlom az Xnview nevű kis progit.
    A lényege annyi hogy a listájába betett összes képen végrehajtja a kijelölt műveletet átméretezés/konvertálás/egyszerűbb effektek bármit.
  • The Garrett
    vagy mi:.... és semmiképp nem akarzs photoshopot használni..... :D
  • The Garrett
    DE ha ennyire nincs fantáziád, és semmiképp nem akarsz ms paintet használni, akkor megnézed mekkora a képed (mondjuk 1024x768.
    megnyitod az MSPAINT -et és csinálsz 1 1030x774 méretű fehér képet, a közepébe beteszed a 1024x768 as fotódat és tessékottvannekedkeret.
  • FREAK
    már 7-nél vagy 8-nál tart, de ha keretet akarok, akkor ott a PS, AZ ARRA VALÓ :)
  • Blasta
    Én évek óta használom az ACDSEE-t, de semmi másra nem, mint képnézésre!
    Eccer-eccer elszórakoztam a képmanipulálással, de cask azért, mert akkor még nem használtam PS-t.

Nem tud keretet csinálni, legalábbis az 5-ös verziója még nem tud.
    Viszont primán lehet vele audió file-t rendelni képekhez.
    Kihagyhatatlan opció :-DDDDD
  • Pempő
    :D
  • Dzsini
    aki már akkor is warezolt... ;)
  • Pempő
    Az Aztec Challenge mindig lefagyott a vége előtt, a Forbidden forest el se indult, sazl...
  • tomsolo
    azt még két éve így hívták : DENEBA CANVAS ;)
  • G_ArchAngel #6894
    mivel eddig az összes képmanipuláló/szerkesztő/nézegető-ban a canvas a keretezést takarta, így keretezni szerettem volna...
    Nálam az ACDSee az alap, mert jó az albumrendszere, azonnal leszívja gépről a képeket és alapfunkcók benne vannak, ha manipulálni szeretnék, de ha keretezek, akkor vagy IrfanView-t (egyszerű keret) vagy Macromediát (összetett keret) kell indítanom...
  • tomsolo
    tulajdonképpen mit is szeretnél csinálni?
  • G_ArchAngel #6892
    vicces, rákeresek az ACDSee + canvas szóösszetételre, majd kapok az ACD Systemtől egy Canvas Pro 9 programot, potom 350 dolcsiért...
  • tomsolo
    az első asszem 3 photoshop még aldus (metacration group) néven futott és corel paint-ből lopkodott meg volt mégvalami de arra nem már emléxem (mondjuk odavissza :))... volt idő amikor az volt az etalon melyik proggie csinálja gyorsabban a gaussian blur-t :D (ez télleg így volt)
  • G_ArchAngel #6890
    a lényeg, hogy továbbra sem tudjátok, hogy van-e canvas opció vagy plugin az ACDSee-ben...
  • G_ArchAngel #6889
    mindennek van alapja, a szúró fegyvert sem az enber, hanem a természet alkotta...:)

(jó kis C64... nem is fagyott annyit, mint ez a szar...)
  • G_ArchAngel #6888
    Persze, kellenek táncoslányok is, de sokkal meghittebb:)
  • FREAK
    miből lopták össze az első Photoshop verziót? C64 - Art Studio??
  • FREAK
    egyszer nekem is, amikor véletlenül +1 nullát írtam a "new image" méretbe, és 60000*30000 pixeles képpel akart kezdeni :D (az még ment, de amikor belenyomtam egy vödör feketét, akkor elájult)
  • G_ArchAngel #6885
    nekem naponta többször is, de lehet, hogy azért, mert mindent nyomkodok rajta:)
  • Timber
    jaja ... meg egy magnot is be kell tolni mert nincsen najtklub zene nelkul ^.^
  • G_ArchAngel #6883
    az, hogy össze lett lopkodva?
    mondanál nekem egy eredeti ötletből készült programot az utóbbi 10 évben?

...lehet, hogy én is bunkó voltam, de nem érdekel:)
  • Timber
    nekem fagyott egyszer ... asszem ^.^
  • FREAK
    az acdsee egy képnézegető, ha tetszik, ha nem

attól, hogy UV lámpát szerelsz a budiba még nem lesz belőle nightclub....
  • tomsolo
    240-280, USÁBA 130 :DDD
  • FREAK
    ha meg kéne jelölnöm EGY (1) szoftvert, ami még a büdös életben nem fagyott, okozott védelmi hibát, csinált baromságot, atomstabil és 101% profi, az a Photoshop lenne

még így is, hogy warezt használok

használtam már PC-n, Mac-en de még soha nem hibázott, pedig beletoltam pár (szintén warez) plugint

ez az a szoftver, amiért megéri kifizetni azt a fél milkát, vagy mennyibe kerül
  • tomsolo
    például olvasd el a hozzászólásaidat mégegyszer..:)

[HAGGYJUK JÓ?, INKÁBB AZT MONDOM BOCS BUNKÓ VOLTAM]