48078
-
#6957 jó, hát otthoni géphez otthoni scanner dukál, különben veszek egy mikroszkópot és annyi neked :D -
#6956 ne ilyen otthoni scannerbe gondolkodj...:)
6 MP meg éppen hogy elég A3-ra...;) (úgye minden képből vágni kell)
de teccenek ezek a képek nagyon...
anno az egri viktor játékba ahol matricát meg hangszórót lehettet nyerni abba volt a FELISMERI? nevü játékrész ahol különböző tárgyakról voltak szokatlan részlet és makrók, na az volt a kedvencem .. kár hogy nincs ilyen topik..:D -
#6955 Ugyanaz a CCD van benne, mint a Pana Z10-ben -
#6954 SZVSZ Ez azért nem olyan mint az egerezés, hogy nehezebb lenne a nem domináns kézzel tökéletesen használni... -
#6953 Z3 speckók -
#6952 tényleg, van balkezeseknek gyártott fotómasina? ami mondjuk nem kompakt... -
G_ArchAngel #6951 olyan, mintha egy TIE-fighter egyik vezérsíkja ellenne lőve:))) -
#6950 A fekete Z3 szerintem isten!
A Z10-t hagyjuk :-D -
#6949 ritkaranda masinák ezek... -
#6948 -
#6947 Bár még meggondolom :-)
-
#6946 Hát nagyon hamar eladom a Z1-et asszem :-DDDDDDDD
-
#6945 TIPA 2004:
Legjobb fotószoftver: Adobe Photoshop CS
Legnagyobb áttörés: Canon EOS 300D
Legjobb fél-professzionális digitális fényképezőgép: KonicaMinolta DiMAGE A2
htx -
#6944 onnan van a mostani :) -
G_ArchAngel #6943 hát nem...
Minoltáák felvehetnének egy designert..:)
csak ne a Braun-tól:) -
#6942 JÁÁÁÁJJJ ezt csak most látom!
Na ez szánalom :-) -
#6941 hát nem szebb, mint a lenti hajszárító :P -
#6940 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
[VERI] -
#6939 Ez mega Z3:
Igazak voltak a hírek: 12x optika, stabilizátor. -
#6938 nekem leginkabb a "szocreal dianezegeto" ugrott be a keprol ^.^ -
G_ArchAngel #6937 szerintem vmi új hajszárító...:) -
#6936 ez nagyon ronda ^.^ Komolyan igy nez ki vagy ez csak valami kacsa/fake? -
#6935 hmmm, Star Trek cucc? :D -
#6934 meg azzal nem nagyítasz ekkorát
legdurvább állásban (saccperkábé, de le is mérhetem) 5:1 az arány, vagyis 6mpx-ből részletgazdag A3 nyomatot csinálhatsz egy pár milliméteres tárgyról
de nem árt, ha jó lapos, ha sokat akarsz látni belőle :D -
#6933 Ócsított Z1:
-
#6932 leszámítva persze azt hogy ott nincs ilyen mélység élesség :D -
#6931 szépek, bár a hatásuk olyan mintha scennerbe tetted volna :) -
#6930 ja, amúgy egy 20G Fujitsu vinyó alja
mingyá teszek még fel, izzadok a többi fotóval -
G_ArchAngel #6929 ezzel az a gond, hogy már a piszkot is nagyon felnagyítja:) -
#6928 a kép mérete kb. 33%-a a valós méretnek, a kisebbik bizbasz cca 1,5mm hosszú
-
#6927 na kész a gyűrű, 6500 volt, nem ócsó, de jobb mint kézzel tartani az obit :)
mingyá tesztelem -
G_ArchAngel #6926 pedig, jó ha mexokod, Lateratus tud mondani "kínai" dolgokat...:)
(én is mióta megvettem a NG fotóskönyveit csak nézek néha nagyokat, meg olvasok soxor vissza...) -
#6925 hot pixel...egy dolog, amiről most hallok először! :) -
Lateralus #6924 Ez így elsőre hot pixelnek tűnik és nem garanciális hiba, mert a jelenlegi technikai színvonalon álló képérzékelők jellegzetessége ez. Ráadásul 30 másodperces expónál egyetlen egy darab hotpixel elég jó teljesítmény.
Kisebb érzékelők fokozottan hajlamosak rá. Nézz meg mondjuk egy Oly C-720-at !
Az más kérdés, hogy cseréltettek már ki gépet hot pixel miatt és szó nélkül kicserélték a boltban. Ráadásul idehaza.
Arra viszont ne vegyél mérget, hogy a cseregépen sem lesz, vagy bizonyos idő múlva nem fog előjönni 1, esetleg több is! -
#6923 vagy csak olyan képeket csinálsz, amibe bele tudod komponálni a foltol jól :))) -
G_ArchAngel #6922 az tuti nem rendeltetésszerű használatból eredendő törés lesz:))) -
#6921 ...bemész és finoman a fejükhöz baszod... így. -
#6920 Fúúúú, reklámos logóóóóó :-D -
G_ArchAngel #6919 és erőssen szorítunk neked, hogy nem "használatból eredendő" hiba legyen megállapítva... -
#6918 ha garis, akkor hajrá