48078
-
G_ArchAngel #6877 nekem mindegyik fent van, sőt a macromedia csomag is, és mindegyiknek van olyan funkciója, mi megfogott, de aki ledegradálja a ACDSee-t sima képnézegetővé az előbb próbálja ki és utána mondjon véleményt...
Ha Te ki sem próbálod a "képnézegetőket", akkor honnan veszed, hogy van-e benne képkeretezés funkció?
(PhotoShop-ban, PaintShop-ban, PhotoImpact-ban, de még a "gagyi" Irfanview-ben is van) -
#6876 nem lehetne ezt mashol? egymaskozt privatban? ^.^ -
G_ArchAngel #6875 például? -
#6874 linuxon vidáman kocog..:) -
#6873 értem, az baj hogy én "leugatom" a kedvenc programod, de az nem baj, ha te olyan kijelentéseket teszel vele és más általad nem ismert programmal (pl. photoshop) kapcsolatban, amik rohadtul nem fedik a valóságot... -
#6872 meg fogsz lepődni mennyien nem is hallottak róla :)
sajna nekem meg anno, mikor próbálgattam rettentően instabil volt... de igaz, az meg ingyen is van
most meg már nemkell, elég az irfanview pár alapképessége, amihez profi kell, azt profi ismerősre bízom :) -
#6871 hobby célra ott gimp... -
G_ArchAngel #6870 miért kell leugatni olyan programot, amihez nem értesz?
az ide irogatók 1%-a sem ismeri sem a PaintShop, sem a PhotoShop, sem a PhotoImpact, de még ahogy nézem a ACDSee és IrfanView összes ficsörét és pluginét sem...
én 10 éve használom az ArchiCAD-et, de nap, mint nap újat nyújt...
Nem tudom, hogy miért kell hasraesni a PhotoShoptól, lehet, hogy jó program, de alapvetően több tucat másikból lett összelopkodva... -
#6869 és lényegesen kevésbé terheli meg az egyszeri képmanipulátor zsebét... ami, ha nem kereskedelmi céllal csinálja elég fontos lehet. -
Lateralus #6868 A PaintShop Pro egy jó kis program, és otthonra bőven elég is lehet, de a képfeldolgozásban a Photoshop évek óta a standard. -
#6867 ez a ficsör teccet a legjobban...:D
-
#6866 jó szeretnék doutone kéepeket csinálni vele :D -
#6865 wow, belerakták a Photoshop 3.0 feature listáját????? -
G_ArchAngel #6864 hivatalos oldal... Jasc PaintShop Pro 8.0 -
G_ArchAngel #6863 ajánlom, hogy nézd meg a PaintShop Pro 8.0-t és ne csodálkozz utána nagyon... -
#6862 ps=paintshop? :D -
#6861 de akkor nem számoltuk bele a hotkey rendszert, mert úgy csak 0,05% :) -
Lateralus #6860 Részemről inkább 0,5%-ra szavazok. :) -
G_ArchAngel #6859 32,67%, ez az utolsó szavam:DDD -
#6858 jujj, legyen inkább 04% :) -
G_ArchAngel #6857 a sima képnézegetőtől pedig már messze van, szerintem a PS 40%-át tudja... -
G_ArchAngel #6856 pl. az IrfanView sokkal egyszerűbb, azzal mégis lehet... -
#6855 az csak 1 sima képnézegető progi nem? -
#6854 -
G_ArchAngel #6853 Skacok,
az ACDSee-vel nem lehet keretet csinálni?
...mert én nem találok sehol "canvas" opciót... -
#6852 nem, hanem az egyik oldalon nem menet lesz ugyebár, neked meg mindkét oldalon menet van ugyebár asszem :) -
Cnut #6851 Meglett a Z1, itt vannak az első termékek:
-
#6850 igen, meg amit Later mondott -
Lateralus #6849 Kicsit túlzás, hogy 10D lesz belőle, de a szoftveres funkcióinak a nagy részét el lehet érni így-úgy. -
#6848 sztem áz, freaknek működik (ugye?) -
#6847 tényleg van olyan hogy canon 300d bol 10d-t lehet csinálni szoftverrel(egy két dologtol eltekintve, plusz gombok stb)? azt hallottam vmi orosz csákok meghackelték és hozzá lehet jutni 300d hez 10d-s tudásssal :) -
#6846 -
#6845 akkor most jól leégettem magam. pedig már kezdtem megörülni, hogy ilyen olcsón is van. -
#6844 Más a menetemelkedése, vagy miért?
Nekem sima 52 és 49mm-es menet volt. Az anyával együtt volt 4,5k asszem. -
#6843 lehet, hogy az EOS fele miatt drágább, neked két sima menet volt, nem?
vignettálást nem tudom, eddig örültem, hogy meg tudom tartani, erre nem figyeltem :D -
#6842 Nem vignettál ha megfordítod? -
#6841 Sztem csináltass az objektív EOS menetes végére egy anyát, amivel a sokat emlegetett makroernyőt normálisan fel tudod rakni. -
#6840 Ja, én is otthagytam neki.
Nekem 3-ért csinálta -
#6839 mármint amíg dolgozik :D -
#6838 azt mondta 6-7k lesz, meg hagyjam ott neki az obit