48078
-
#7270 de mint kezdjek az alap kis kompakt géppel. Annak ott az A60. Mondjuk a csajomnak jó lenne. -
G_ArchAngel #7269 ajándék lónak ne nézd a farkát:PPP -
G_ArchAngel #7268 igen, asszem a honlapjukon is fent van, OTP-s hitel... -
#7267 és ott van hitel? -
#7266 De ott meg van kezelési ktg. En bankban dolgoztam áruhitelekkel úgyhogy olyan hogy a bank nem nyer rajta olyan nincs.
-
#7265 Ma van vége :))
vonalkódot kell visszakuldeni. 3 gépet lehet nyerni de csak az egyik 300D a tobbi bénább. -
G_ArchAngel #7264 egyébként 165e az Extreme-nél:)
és a Playboy magazin is ezt a gépet ajánlja:PPP -
G_ArchAngel #7263 magyaroknál is van/volt a foci EB alatt...
el kellett kapni a pillanatokat... -
#7262 ha mákod van találsz kamatmentes hitel-t, én most úgy vettem/veszem hűtőt&tv-t -
#7261 canon játék? mesélj csak! :) -
#7260 Tegnap néztem a németeknél már 530EUR-nál jár az ár.
Nálunk gondolom még mindig 190e.
Hát mostanában kb. 30% a kamat.
Meg megvárom a Canon játék végét hátha nyerek egy 300D-t :)
-
G_ArchAngel #7259 részletre nem vállalod be? nekem az első gépem is az OTP-n keresztül ment, és jól jöttem ki - akkor 180e volt a Fuji, a végén 1 év múlva 200e lett... nem volt így gáz.. havi -2 pizza:) -
#7258 Hétvégén voltunk Nyíregyházán, el is mentem az állatkertbe de elég szarok lettek a képek. Ilyen rosszul még sosem produkáltam. Fóleg nagymacskákat meg madarakat fotóztam de max 1-2 kép olyan ami meguti a mércét 3 tekercsbol. Valoszínuleg én is béna voltam szerintem a filmel sem volt minden rendben és az elohívo sem állt a helyzet magaslatán. A legtobb kép homalyos, bemozdult zajos és színhibás úgyhogy lesz mit alkotni PS-ben hogy valami kép kinézete legyen.
Na ekkor tele lett a tököm a gépemmel meg az egésszel. Mondjunk annyira nem gond mert aug. végén újra próbalkozhatom mert akkor megyunk megint. Mondjuk az tény hogy a két párducon kívul sokkal jobb a Nyíregyházi állatkert. Van Puma, Hiúz, fekete jaguár, fehér tigris stb. Van kegy kis voros vércse is de olyan suru a dróthálo hogy max portré lehetséges de az is csak gepen jó ha levágod a homályos szélét.
Ráadásul most hogy vettunk sulinetben gépet pénzem sincs új fényképezore + lakásra spórolás + 110e egyetem. -
G_ArchAngel #7257 miért mi vette el? -
#7256 OK.
Addigra remélem visszajon a kedvem a fotózáshoz.
-
G_ArchAngel #7255 Nyitottam egy National Geographic topicot, de még nem bírtam rávenni a fórumozókat, hogy a tudományos cikkeket beszéljük ki:) -
G_ArchAngel #7254 Semmi, éldegélek...:)
aug. 1. vagy 2. hétvégéje a Szigetköz, ok? -
#7253 Hi!
Mi újság veled? -
G_ArchAngel #7252 indiaiaknak tűnnek, akkor mégiscsak inább Dzsininek van igaza -
#7251 közvetítés-hallgató rádió? -
#7250 de akkor minek a fülvédő? -
#7249 vagy lovaspálya... a fehér ruhák, meg hátul van egy akadály-szerűség is... -
G_ArchAngel #7248 autóversenyre (vagy más technikai sportra)alkalmas pályának tűnik a háttérben az a vmi... -
#7247 szabvány hobbi fotós (kukkoló) -
#7246 mit akar vele fotózni vajon? :) -
Lateralus #7245 Ez kész, ez nem normális ! :)
Sztem olyan közel 40 kilónyi felszerelés van a figuránál.
Ez a legnagyobb Nikon, kicsit nagyobb a Canon 1200mm-től. Olyan 16-17 kiló. 1200-1700mm-es zoom :) -
G_ArchAngel #7244 LOÁL!
De még a feje is olyan?:))) -
#7243 Az al-kaida új módszerekkel csempész vállról indítható rakétákat az USA-ba következő merényletükhöz:
-
G_ArchAngel #7242 na persze, adok el pár Texaco részvényt és simán veszek bármit...:) -
#7241 nagyobb polár előre :) -
G_ArchAngel #7240 ez csak azért érdekes, mert a wide eleje szélesebb, mint a menetes része, én máshová nem is tudnám tenni... -
Lateralus #7239 Gondolom ugyanaz. -
#7238 ez is egy lehetőség -
#7237 ilyeneket hogyan találsz meg? :DDD -
#7236 és mi van akkor, ha az előtét lencse és az obi közé teszem a polárt?
-
G_ArchAngel #7235 arra, hogy kinézted a legolcsóbbat, én a közepest...
erre azt a választ kaptam, hogy jobb a nagyobb - mert jobb a képminősége, de ha nekem hobby célra megfelel az olcsóbb akkor azt... -
Lateralus #7234 A kép helye:
http://www.luminous-landscape.com/images/Tumbleweed_Dunes.jpg -
Lateralus #7233 Itten van egy kép 24mm-nek megfelelő látószöggel készült. Csak az ég egy részén érvényesül a polár hatása. Talán erre gondoltak. Persze ettől még használható. Úgy látom van a konverter elején menet is, amire 62mm-es dolgok felcsavarodnak...
-
#7232 ezt most mire írtad? -
G_ArchAngel #7231 ez az amit Freak mondott:
ha drágábbat veszel, az vmivel jobb, csak neked megéri?