2691
-
coderman #208 Ááá ez a febr. 1. kamu, a bethesda oldalán mi van kiirva? Now availiable on Xbox... hát kapják be a fütyimet... xboxon már rég kinn van, a pc-set meg igy elhuzzák. -
coderman #207 Ez nagyon fura, mert a Gamespoton Május elsejét irnak, 1 oldalon meg február 1.-ét. Sot az amazonon elvileg már meg is lehet rendelni (nem mintha, meg akarnám, majd letöltöm :D) -
#206 Ha jól tudom két Cthulhu játék is megjelenik kb egy időben PC-re! -
#205 Hát már jó ideje ígérik és sajnos még mindig semmi hír a megjelenéséről:( -
coderman #204 Hi!
Ez mostanában jön ki PC-re nem?? -
#203 jó lenne, ha má' pc-re is kijönne :S
jaa ez az álmok a boszorkányházban ugye? Masters of Horrors sorozat 2. része lett asszem, szal nem rég filmesítették meg 60 percben, elég jó lett! -
Kacsa #202 Bocs! -
#201 egyelőre mégcsak xbox-ra jött ki a game, próbáld meg a konzolosok topicjaiba valakitől -
Kacsa #200 A városban nem tudok bejutni a zöldségesbolt mögötti ajtón, mivel a zsaru rögtön visszakisér a főutcára !? Annyira nemtok külföldiül, hogy megértsem mit kéne tennem! Segítene vki? -
#199 sziasztok!
haver kölcsönadta kb egy éve a lovecraft összes művei 1-et, hogy olvassam el, hát megtettem...
és tetszett! :D
most a másodiknál tartok, nemrég fejeztem be az Álmok a boszorkányházban c. novellát, és eddig ez volt nekem a leghátborzongatóbb mind közül. Itt nem nagyon a letűnt világok szörnyeiről van szó, hanem inkább a negyedik dimenzió borzalmairól és arról, mit is jelent igazából sámánnak és boszorkánynak lenni.Melegen ajánlom mindenkinek, küldök is egy linket ahol le van írva az egész novella:
http://hplovecraft.uw.hu/olvaso/olvaso.php?ut=dreams.htm
Ja és lehetőleg nappal olvassátok, úgy is éppen elég xarató...;) (én is ezt tettem és még így is félve forgolódtam az ágyban vagy 2 órát este)
egy kis ízelítő:
"...A borzalmakra az éjszaka tette föl a koronát. Elwood sohasem felejtette el, és kénytelen volt a tanév hátralevő részére kimaradni az egyetemről, mert ideg-összeroppanást kapott. Egész este hallani vélte a patkányokat a válaszfalakban, de nemigen ügyelt rájuk. És akkor, jóval azután, hogy Gilmannel nyugovóra tértek, elkezdődött a szörnyű sikoltozás. Elwood felpattant, villanyt gyújtott, és odarohant vendége fekhelyéhez, aki tökéletesen embertelen hangokat hallatott, mintha egy leírhatatlan kínpadra feszítenék, és dobálta magát a takaró alatt, amelyen kezdett átütni egy nagy vörös folt.
Elwood jóformán hozzá sem mert érni, de a sikoltozás és a vonaglás idővel fokozatosan elcsitult. Addigra Dombrowski, Choynski, Desrochers, Mazurewicz és a legfelső emeleti lakó mind ott csoportosultak az ajtóban, és a háziúr elszalasztotta a feleségét, hogy telefonáljon dr. Malkowskinak. Egyhangúlag üvöltöttek fel, amikor a véres ágyruha alól hirtelen jókora patkányforma valami szökkent elő, és iszkolt a padlón a közeli friss lyukba..." -
#198 Itt van a 4 napos hétvége, úgyhogy éjjelente már megvan a program. (Remélem az asszony is hozzájárul ) Most jelent meg a "Land of the Dead" is, aminek a PC-s demoja ugyan nagyon ratyi volt, de annak is nagyon jó volt a hangulata. Végre vannak megint ijesztgetős játékok! -
#197 Jóvóna mán személyesen is bexarni, gyöhetne mán kifelé. Az Undying óta énsem toltam rendes horror játékot, talán a Silent Hill2 a kivétel. Nah, de ez nem ebbe a totyikba való.:) -
Takezó #196 jajj, alig várom már a pcset, zseniális lehet ^^ -
#195 Rövid benyomás az Xbox verzióról:
AZ ÉV JÁTÉKA!
Nincs HUD, maximális beleélés! Az Undying legszebb hagyományai elevenülnek fel hatványozott parafaktorral! (És persze nem a lövöldözésen van a hangsúly)
Remeg a kontroller és elmosódik a látásod fokozatosan, ha ideges vagy a játékban!
Megérte a nagyon hosszú fejlesztési idő! -
#194 olvastam! nem tudom mi van pc-sel. www.callingcthulhu.com
itt valahol van 1 xbox trailer, rövid de van új dolog benne állítólag
itt meg egy review, 8/10 -
duwy #193 hello
én is nagyon várom a játékot, de a gamespot szerint a PC-s verzió csak 2006 márciusában(!!!) fog megjelenni... -
#192 aki addig nem bírja jáccon az undying-al. unreal motoros, régi darab, de Peter Callaway kalandjai a mai napig feledhetetlenek számomra! -
#191 vmi kitalált, de nagyon várom! H.P. Lovecraft -
#190 Ja ez igaz elég rövid történeteket írt, játékba biztos nem lenne elég. -
Takezó #189 abból, h nem írták konkrétan, h egy sztori alapján készült volna, feltételezem, h nem... meg olyan hosszú sztorijai nem is voltak a mesternek, ami így élvezhető lenne horrorjátékban sztem -
Takezó #188 jajj, mikor jön máááááá? ^^ -
#187 És ez a játék valamelyik H.P. Lovecraft novella története alapján játszódik? Vagy újonnan kitalált szori alapján? -
#186 hát remélem pc-s verzió is hamar itt lesz!
kíváncsi leszek milyen lesz játszani mindenféle kijelsző nélkül a képernyőn! -
#185 Lesz még a PC-s verzióból valami? Esetleg csak ennyire húzzák-halasztják a megjelenést?:( -
#184 xbox-ra pár órája jött ki, 1750 mega -
#183 Nagyon nem bánnám, végre egy jó gamma is lenne az idén.:) -
#182 w00t, most olvasom, lehet aranyba ment a gém!!! forrás: http://www.callingcthulhu.com/ -
#181 bazz DCotE még idén kijön? -
#180 Cthulhu - rejtélyes kiadóvadászat
[2005-09-28 @ 10:08 - Berkenye]
Annak fényében, hogy a HIP Interactive játékkiadó nem éppen a tervek szerinti pénzügyi helyzetben van, nem meglepő, hogy több általuk támogatott, vagyis velük szerződésben álló fejlesztőcsapat is új kiadó után vadászik. Így tesz az Ernst & Young Inc., és a Headfirst Productions is készülő Call of Cthulhu: Destiny's End címet viselő harmadik személyű túlélő horror játékukkal, amelynek eredeti megjelenési dátuma 2006 közepe, de könnyen lehet, hogy ez a fentiek miatt módosulni fog. Ha nem találnak idejében valakit, aki tovább finanszírozná a csapat költségeit, nyilván rossz irányba tolódik a megjelenés.
info: Gamestar
:( Ez nem jó hír. -
#179 Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth képek -
#178 Meg kell hagyni tényleg isten game.
Eéő is veszem azt tolom vele megint, mert megérdemlem :D -
#177 Nekem a legnagyobb katarzist az jelentette, amikor az elején a kastélyban bolyongva, egyszer csak az egyik szobában elrepült az ajtó a semmibe és ott átléphettél egy másik dimenzióba. Na akkor már tudtam, hogy nem csak egy szima kastélyban kolbászolás lesz a dologból. Ezután még persze számtalan remek helyszín követte egymást.
Na meg az sem volt utolsó, amikor a különleges látásmódot bekapcsolva megnéztem a festményeket. Éjjel játszva folyamatosan lúdbörzött a karom.
A különleges látásmódot már a legelején a kastély bejárata előtt is érdemes kipróbálni. Ma már nem nagy durranás a jelenet, de a megjelenéskor még az volt. -
haxoror #176 Mindenképp próbáld ki mert hatalmas élmény még ma is :) -
Gabe18 #175 Még egyszer valahol láttam is 1-2 képet a Undying 2. részéről,sajna már nem tudom hol volt,pedig egyszer másnak is akartam mutatni.
Az első rész zseniális volt,a második jobb grafikával igazán szuper lehetett volna,de a EA inkább valami újabb marhaságba ölte a pénzt ehelyett... -
#174 Off (sry)
Igen, én is csak láttam pár képet, egy ingame videót, de nem ragadott meg annyira. De majd megnézem akkor, igen dícséritek -
#173 OFF én letoltam Undying-ot, top 10-embe azóta is!!!
ON hét talán még iden kijön dcote -
#172 Sajnos az Undying totális anyagi csőd lett, ezért vetették el rögtön a 2. rész terveit, pedig a kiadás után gőzerővel nekiláttak tervetni a 2. részt, mivel meg voltak győződve a totális sikerről. A játék nekem is nagy kedvencem volt és én is meg voltam győződve róla, hogy ennek nemsokára jön majd a 2. része.
Úgy néz ki, hogy az Undyinget az EA puskázta el. Semmilyen reklámmal nem propagálta, nem tudni miért. Csak szimplán kiadta teljesen ismeretlenül. Csak azok vették meg, akik már nagyon várták. Pedig ez egy igazán populáris játék volt és ha jól van reklámozva, még az eladási listákat is vezethette volna. -
#171 Hm. Megnézem majd akkor ha lesz időm..... -
#170 Pedig jó volt az Undying.Csak kár hogy nem csináltak folytatást neki. :( -
#169 Ha stílusban nézed akkor talán inkább az áll hozzá közelebb, de nekem az se tetszett annyira....