2691
-
haxoror #168 Vagy egy új Undying-ot :) -
#167 Most nézem, ez már FPS lesz? Ez az info teljesen eloszlatta a reményeim. Valszeg egy újabb doom3 félét kapunk. Nagy kár érte :( -
#166 Jáh. Ilyen lesz? Nemtom, annyira nem ismerem, Cthulhu hívását, de az első játékkal jáccottam az király volt a maga idejében. A könyvbe csak beleolvastam...
Szal annyira nemvok képben, de azért erre kíváncsi leszek. -
#165 Ja majd a 2-vel egyszerre jelenik meg :D -
Takezó #164 jajjmá, faszom.. hazudoznak összevissza :( -
#163 Release Date
US: February 2006 -
Takezó #162 jó lenne, ha már végre kijönne... sztem kb 2 éve várjuk:Ð -
#161 augusztus 1 a megjelenés, de láttam már q3 2005-öt meg szeptember 1-et is... kell! :) -
Lupis #160 dehogynem :D egy trainernek azt kéne megmutatnia milyen lesz a játék -
haxoror #159 Egy trailerbe mégse lehet azt berakni hogy a faszi totál csöndbe nyomoz meg kutat a szobákban
Jó gém lesz ez -
Lupis #158 Cthulhunak az a lényege sztem ,hogy kevés szörny és inkább a kaland legyen jó.
De itt meg van egy rakás szörny és csak azt mutatja hogyan győzi le őket. -
Lupis #157 Remélem is ,de ez a videó alapján nagyon olyannak néz ki. -
#156 ÁÁ ez sokkal jobb lesz mint az a fos. -
Lupis #155 Túlságosan olyan House of deads-es :I -
#154 Ja díjjaznám ha már végre kiadnák. -
#153 A DCotE adnák mán ki, faszt ugatnak ezek második részről???:(( -
#152 Call of Cthulhu: Destiny's End E3 2005 (57,93 MB) -
#151 Call of Cthulu: Destiny's End
Dixie Flatline, 22:07 - PC - Játék: Horror
Friss H.P. Lovecraft világában elszállásolt játék készül a Hip Games megbízásából. A Call of Cthulu: Dark Corner's of Earth még meg sem jelent, máris készül a folytatás Call of Cthulu: Destiny's End címmel a Headfirst Productions irodáiban.
A történet szerint az Innsmouth-i rejtélyes falucskát 1928-ban egy kormányrazzia során porig rombolták, majd az enyészetre bízták a maradványokat. Emily és Jacob, a két főhős, visszatér a tett helyszínére, hogy felfedjék a városka torz múltját.
A fejlesztők újszerű kooperatív játékmenetet ígérnek, mely során barátunk bármikor belebújhat a másik főhős bőrébe. Együtt reszketve, érdekes kooperatív kombó-ikerharcot alkalmazva semmisíthetjük meg az utunkba álló borzalmakat. Ádáz küzdelmek, talányok és rettegéssel telített felfedezés vár ránk ebben a rosszindulatú világban.
Megjelenés a távoli jövőben, valamikor 2006 hajnalán.
info: Hardwired
-
#150 Itt van némi irás angolul. -
Takezó #149 a 3rd person még nem baj, de eléggé hentnek néz ki :o -
#148 ööö...mi ez a 3rd person nézet?????? -
#147 nálam egyik se jön be
-
#146 Nem tudom a felső kép miért nem jön be.Pedig ha tulajdonságokat megnézem és kimásolom a cimet ugy bejön.Na mindegy. -
#145 Call of Cthulhu: Destiny's End képek:
-
#144 most azt mondják h őszre tolódik :( remélem nem... meg kéne nézni a fejlesztől oldalát
ez a 2. rész film is lesz! még semmi infó róla ... -
#143 Most akkor lesz ennek 2. része is? Kira.Bár meg ezt sem tudom milyen lesz.
Késő ősz az még odébb van :( -
Takezó #142 :o de jó lenne -
#141 Nagyon ideje lenne már!:)) Legyen igazad! -
#140 www.hardwired.hu www.gamestar.hu új cthulhu játék hírt küldtem, remélem igaz, lesz mozi is állítólag, ez a játék meg szerintem heteken belül kijön! -
#139 az idei e3-on nem lesz kinn a cthulhu ha minden igaz... akkor addig meg kell jelennie, pedig már ideje lenne!! -
#138 Képek Ezek újak de ha jól láttam mind a movieból van. -
#137 kell kell kell, ott..m-me-megmozdult valami, áááááárgh :D
de azért a papír ceruza Cthulhu is RULZ! -
haxoror #136 Jó kis gama lesz ez Dagon marha jól nézett ki, észrevettétek hogy az egyik résznél a faszi megnézi a saját kezét és olyan uszonyos izé van helyette?
Csak azzal ne basszák el hogy minden sarok mögé szörnyeket tesznek mert az hazavágná a gamét! -
pinehead #135 tök jó, hogy több,mint 1 éve ugyan ezt a videót mutogatják.....:// -
#134 Jaja, ebben igazad van. De mint múvi, nekem tetszett.:) -
#133 Én amondo vagyok majd egy demó fölött mondok véleményt.
Mert egyre inkább az van hogy videok alapján nem szabad itélkezni. -
#132 Nekem tetszett, sztem frankó. -
#131 Nem azért, de ez nagyon csúnya...remélem a hangulat legalább meglessz. Mondjuk Dagon azért jól nézett ki :) -
#130 Trailer 25,7MB -
#129 Elvileg majd jön az Obscure is az is zsír lesz.